یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    این غذا رژیمی، کم‌کالری و خوشمزه است

    غذا خوردن یکی از مهم‌ترین لذت‌های زندگی است، ولی باید به تناسب اندام نیز توجه کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    دی ۳۰, ۱۴۰۲
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    این غذا رژیمی، کم‌کالری و خوشمزه است

    اگر دنبال غذاهایی بدون چربی و کم‌نمک هستید که برای سلامتی ضرر نداشته باشد این فیله حلزونی را درست کنید.

     

    مواد لازم برای ۴ نفر

    ۱۶ عدد فیله مرغ
    ۲ عدد کدو سبز
    ۴ ساقه نازک کرفس
    ۲ عدد گوجه‌فرنگی
    ۸ عدد برگه قیصی
    ۱۶ برگ متوسط اسفناج
    ۱ عدد لیموترش بزرگ (یا نارنج)
    ۲ /۱ ق‌چ پودر سیر
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    ۲ /۱ ق‌چ زعفران
    ۲ عدد هویج
    ۵ ق‌س روغن زیتون
    خلال چوبی (خلال دندان)
    به تعداد لازم

    ۱. کدوها را شسته و با پوست به خلال‌های بلند و پهن برش بزنید.

    نکته: بهتر است خلال‌های کدو را نازک نبرید چون کدو بافت نرمی دارد و اگر خیلی نازک بریده شود، له می‌شود.

    ۲. هویج‌ها را هم پوست کنده بشویید و بعد به خلال‌هایی به طول حدود ۵ سانتی‌متر برش بزنید.

    ۳. ساقه‌های کرفس را هم خلالی برش بزنید. در تابه‌ای مقداری روغن زیتون ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از گرم شدن هویج‌ها را در آن تفت دهید. بعد از کمی نرم شدن کرفس‌ها را اضافه کنید.

    ۴. بعد از نرم شدن سبزیجات سخت‌تر، نوبت اضافه کردن کدوست. بعد از این‌که کمی دیگر سبزیجات در روغن زیتون تفت داده شدند حرارت را خاموش کنید و سبزیجات را از تابه خارج کنید.

    ۵. فیله‌های مرغ را روی سطح تخته گذاشته و با بیفتک‌کوب کمی بکوبید. روی فیله‌ها را کمی نمک، فلفل و پودر سیر بپاشید. در صورت دلخواه کمی پودر زعفران هم روی فیله‌ها بریزید.

    ۶. گوجه‌فرنگی‌ها را خلالی برش زده و دانه‌های میان آنها را درآورید. برگه‌های قیصی را هم خلال خلال ببرید.

    ۷. حالا روی هر فیله کوبیده شده را یک خلال گوجه‌فرنگی و یک خلال قیصی بگذارید. از سبزیجات تفت داده شده هم یک خلال روی مرغ قرار دهید. یعنی یک خلال هویج، کرفس و یک خلال کدوسبز هم روی مرغ بگذارید.

    ۸. یک یا دو برگ اسفناج هم روی خلال‌های سبزیجات قرار داده و به آرامی فیله مرغ را با مواد روی آن رول کنید. برای ثابت نگه داشتن فیله مرغ و سبزیجات یک عدد خلال دندان یا سیخ چوبی از کمر فیله وارد آن کنید تا آن را محکم نگه دارد.

    ۹. روی همه فیله‌های مرغ، به این ترتیب سبزیجات را گذاشته و لوله کنید. در تابه مقداری دیگر روغن زیتون ریخته، روی حرارت بگذارید. بعد فیله‌های مرغ را سرخ کنید.

    ۱۰. بعد از سرخ شدن همه طرف مرغ‌ها، نصف لیوان آب به تابه اضافه کرده و در تابه را ببندید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا فیله‌ها بپزند. حالا آب نارنج و یا لیمو را گرفته، روی فیله‌ها بریزید. در این مرحله ۵ دقیقه زمان پخت برای مزه‌دار شدن فیله‌ها کافی است.

    ۱۱. بعد از طی مرحله پخت، فیله‌ها را خارج کرده در ظرف مورد نظر برای سرو قرار داده و با سبزیجات دلخواهتان تزئین کنید. یادتان نرود سیخ‌های چوبی را قبل از سرو به آرامی از فیله‌ها خارج کنید.

    سرویس خبری: آشپزی

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آشپزیتغذیهرژیمصنایع تبدیلی و تکمیلیغذاغذاس سالمغذای رژیمیفیله مرغکم نمک
    پست قبلی

    جدیدترین قیمت تخم مرغ در بازار | تخم مرغ شانه ای چند شد؟

    پست بعدی

    اشتغالزایی بیش‌از ۱۴ هزار نفر در بخش صنایع تبدیلی و غذایی خوزستان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    اشتغالزایی بیش‌از ۱۴ هزار نفر در بخش صنایع تبدیلی و غذایی خوزستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    سهمیه آرد تولیدکنندگان نان های حجیم هنوز تعیین تکلیف نشده‌است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    آمادگی ایران و کامبوج برای همکاری در حوزه کشاورزی

    آمادگی ایران و کامبوج برای همکاری در حوزه کشاورزی

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    قیمت مرغ منجمد تعیین شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.