چهارشنبه, خرداد ۱۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    اگر هرروز فلفل دلمه ای بخوریم چه می شود؟

    فلفل دلمه ای منبع عالی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است. خوردن آنها ممکن است چندین فواید سلامتی از جمله کاهش التهاب، کاهش خطر بیماری، بهبود سلامت ایمنی و بهبود سلامت چشم را به همراه داشته باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ترکیه رقیب جدید فلفل دلمه‌ای ایران!

    فلفل دلمه ای که در رنگ های مختلفی از جمله قرمز، نارنجی، زرد و سبز وجود دارد، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

    ارزش غذایی فلفل دلمه ای

    یک فلفل دلمه ای قرمز متوسط (تقریباً 119 گرم) حاوی موارد زیر است:

    • کالری : 31
    • کربوهیدرات : 7 گرم
    • فیبر: 3 گرم
    • شکر کل: 5 گرم
    • شکر اضافه شده : 0 گرم
    • پروتئین : 1 گرم
    • چربی کل : 0 گرم
    • چربی اشباع شده: 0 گرم
    • کلسترول: 0
    • سدیم : 5 میلی گرم
    • ویتامین سی : 152 میلی گرم (190٪ ارزش روزانه)
    • ویتامین کا: 5 میکروگرم (5٪ DV)
    • ویتامین آ: 187 میکروگرم (23٪ DV)

     

    فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی

    فلفل دلمه ای ممکن است التهاب را کاهش دهد

    فلفل دلمه ای سرشار از مواد شیمیایی گیاهی و مواد مغذی است که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی طبیعی دارند. در واقع، تحقیقات نشان داده است که ترکیبات گیاهی موجود در فلفل دلمه ای ممکن است با کاهش التهاب در بدن یا کاهش خطر ابتلا به آن، تأثیر مثبتی بر سلامتی داشته باشد. حالت طولانی مدت التهاب با شرایط سلامت مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

    فلفل دلمه ای حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و آنتوسیانین ها است که به جلوگیری از آسیب سلولی در بدن کمک می کند. این خاصیت برای التهاب و پیشگیری از سرطان مهم است.

     

    فلفل دلمه ای ممکن است از سلامت چشم حمایت کند

    کاروتنوئیدهای موجود در فلفل دلمه ای از جمله زآگزانتین و لوتئین ممکن است به محافظت از سلامت چشم و حمایت از بینایی سالم کمک کند. زیگزانتین یک آنتی اکسیدان است که در بخشی از چشم به نام ماکولا تجمع می یابد و به محافظت در برابر آسیب های ناشی از نور آبی کمک می کند. هنگامی که سلول های گیرنده نوری در چشم آسیب می بینند، می تواند منجر به دژنراسیون ماکولا شود که یکی از دلایل اصلی کوری است. بسیاری از ما ساعت‌ها به صفحه‌نمایش نگاه می‌کنیم، بنابراین خوردن فلفل دلمه‌ای (مخصوصاً فلفل نارنجی) ممکن است به کاهش آسیب چشم ناشی از منابع نور آبی کمک کند.

    در یک مطالعه در سال 2020 که در Proceedings منتشر شد، محققان انواع مختلف فلفل را مورد بررسی قرار دادند تا مشخص کنند کدام یک دارای بالاترین سطح زآگزانتین هستند. آنها دریافتند که فلفل دلمه ای نارنجی حاوی سطوح بالایی از زآگزانتین است.

    تحقیقات دیگر نشان می دهد که زآگزانتین همچنین ممکن است محافظت آنتی اکسیدانی برای حفظ قلب، کبد و پوست نیز ایجاد کند.

    فلفل دلمه ای ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند

    قرار دادن فلفل دلمه ای در رژیم غذایی روزانه شما به طور بالقوه می تواند مواد مغذی زیادی را برای بدن شما، به ویژه برای سیستم ایمنی شما فراهم کند.

    یک فلفل دلمه ای قرمز تقریباً سه برابر پرتقال ویتامین C دارد. تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم غذاهای غنی از ویتامین C به حمایت از سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند.

     

    فلفل دلمه ای ممکن است سلامت مغز را ارتقا دهد

    خوردن فلفل دلمه ای ممکن است به حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن کمک کند. یک مطالعه نشان داد که فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک و کاروتنوئیدهای موجود در فلفل ممکن است به جلوگیری از کاهش حافظه مرتبط با بیماری آلزایمر کمک کند.

    مواد مغذی موجود در فلفل های رسیده همچنین ممکن است فعالیت آنزیمی را که پروتئین های آمیلوئیدی را در مغز و سیستم عصبی آزاد می کند، مسدود کند. اعتقاد بر این است که پروتئین های آمیلوئید مسئول آسیب رساندن به رشته های عصبی و افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند.

     

    فلفل دلمه ای ممکن است به هضم غذا کمک کند

    فلفل دلمه ای منبع عالی فیبر است که فواید زیادی برای سلامتی از جمله هضم بهتر، بهبود سلامت قلب و سطح انرژی پایدار دارد. فیبر به مدیریت قند و کلسترول خون کمک می کند و در عین حال میکروبیوم روده را سالم نگه می دارد. فیبر همچنین به تغذیه باکتری های سالم روده که در دستگاه گوارش شما زندگی می کنند کمک می کند که می تواند به حمایت از میکروبیوم سالم نیز کمک کند.

     

    آیا خوردن فلفل دلمه ای برای همه بی خطر است؟

    اکثر مردم می توانند بدون هیچ مشکلی از مزایای سلامتی فلفل دلمه ای لذت ببرند. آلرژی به فلفل دلمه ای نادر است، اما غیر ممکن نیست. خوردن فلفل دلمه‌ای برای همه بی‌خطر است، مگر اینکه فردی از خوردن آن ناراحتی قابل توجه یا آلرژی داشته باشد.

    خوردن فلفل دلمه ای هر روز اشکالی ندارد، اما هدف باید گنجاندن انواع سبزیجات رنگارنگ در رژیم غذایی در طول هفته باشد.

     

    نکاتی برای لذت بردن از فلفل دلمه ای

    • به عنوان میان وعده: یکی از ساده ترین راه ها برای لذت بردن از فلفل دلمه ای، خوردن آن به عنوان بخشی از میان وعده است. فلفل دلمه‌ای خلال شده را با هوموس امتحان کنید.
    • روی کباب: کباب یک روش عالی برای مصرف فلفل دلمه ای بیشتر و در کل سبزیجات بیشتر است.
    • به عنوان یک همراه: این سبزی همه کاره را می توان تقریباً با هر غذای اصلی همراه کرد. فلفل ها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه طبخ آن ها نیز فوق العاده آسان است.
    • در سالاد: فلفل دلمه ای تردی تازه به سالادهای سبز و تردی خوشمزه به سالادهای دیگر می دهد.
    • آنها را پر شده امتحان کنید: یکی از راه های محبوب برای لذت بردن از فلفل دلمه ای پر کردن آنها با برنج و گوشت است.

    فلفل دلمه ای برای بدن شما چه می کند؟

    فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که سلامت چشم، سلامت سیستم ایمنی، سلامت مغز را بهبود می بخشد و به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های مزمن کمک می کند.

     

    آیا خوردن هر روز فلفل دلمه ای اشکالی ندارد؟

    خوردن هر روز فلفل دلمه ای اشکالی ندارد، اما برخی از افراد ممکن است نیاز داشته باشند که مصرف خود را به یک عدد در روز محدود کنند. مصرف بیش از حد فلفل دلمه ای ممکن است باعث ایجاد گاز و نفخ در برخی افراد شود، زیرا محتوای فیبر بالایی دارد. همچنین بهتر است انواع میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

     

    فلفل دلمه ای بهتر است به صورت خام یا پخته مصرف شود؟

    شما می توانید از فواید خوردن فلفل دلمه ای چه به صورت خام و چه پخته بهره مند شوید، اما پختن فلفل دلمه ای ممکن است جذب مواد مغذی را برای بدن شما آسان تر کند. با این حال، پختن فلفل برای مدت طولانی ممکن است محتوای ویتامین C آن را کاهش دهد.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامتسلامت مغزصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفلفل دلمه ایفواید فلفلفواید فلفل دلمه ایهضم غذاویتامین C
    پست قبلی

    کدام گروه از مواد غذایی حاوی قند پنهان هستند؟

    پست بعدی

    افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی قیمت جهانی حبوبات/ واسطه‌ها بازار را بهم می‌ریزند

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی قیمت جهانی حبوبات/ واسطه‌ها بازار را بهم می‌ریزند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت

    شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع‌های سردآبی و خاویاری را دارد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    نیاز سالانه واردات چای کشور ۷۰ هزارتن است

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک یک درصد شد

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    توزیع میوه‌های نوبرانه به انبوه می‌رسد

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.