دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    اگر مبتلا به هیپوتیروئیدیسم هستید این مواد غذایی را با احتیاط مصرف کنید کم‌کاری تیروئید و غذاهای مضر برای آن

    یکی از راه‌های اصلی کنترل علائم کم کاری تیروئید، بهبود رژیم غذایی است. هر چند شما باید به دیگر توصیه‌های پزشکی نیز عمل نمایید؛ اما رژیم غذایی‌تان نیز از جنبه‌ی تنظیم عملکرد تیروئید نقش بسیار مهمی دارد.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تکذیب تولید فرآورده‌های گوشتی از گوشت سگ در مشهد

    به نقل از سایت تبیان، در عارضه‌ی کم کاری تیروئید، فرایندهای هورمونی که برای متابولیسم ضروری‌اند آن گونه که باید تنظیم نیستند. به همین دلیل، افرادی که به کم کاری تیروئید دچارند معمولا وزن اضافه می‌کنند، حتی اگر سبک زندگی سالمی داشته باشند. اما آیا می دانید از چه غذاهایی باید پرهیز کنید؟

    به طور کلی افرادی که مشکل کم کاری تیروئید دارند باید پیرو یک برنامه غذایی خاص باشند. اما به طور کلی، غذاهایی وجود دارند که باید از خوردن آن‌ها اجتناب کنید.

    کم کاری تیروئید چیست؟
    کم کاری تیروئید یک بیماری مربوط به غده تیروئید است که در آن، هورمون‌های تیروئید کم ترشح می‌شوند. کم کاری تیروئید به دلیل عدم تعادلی که در هورمون‌ها ایجاد می‌کند بر عملکرد متابولیسم، سلامت قلب و عروق و دیگر فرایندهای مهم بدن اثر می گذارد و واکنش‌های منفی ایجاد می نماید.
    کم کاری تیروئید در میان خانم‌هایی که در دهه ۶۰ زندگی خود هستند، به دلیل تغییرات هورمونی، شایع‌تر است اما به طور کلی هر کسی می‌تواند به این عارضه دچار شود، از جمله نوجوانان.

    علائم کم کاری تیروئید
    در مراحل اولیه کم کاری تیروئید، پزشکان برای تشخیص آن دچار چالش می‌شوند؛ اما با پیشرفت این عارضه، علائم زیر ممکن است ظاهر شوند:
    . خستگی
    . خشکی پوست
    . افزایش وزن
    . حساسیت به سرما
    . ریزش مو
    . درد و گرفتگی عضلات
    . التهاب پاها
    . کاهش ضربان قلب
    . افزایش کلسترول خون
    ضمنا ممکن است فرد دچار مشکل در تمرکز، تحریک پذیری عصبی و اختلالات خلقی (مانند افسردگی) شود. همچنین بی‌نظمی قاعدگی نیز دیده می‌شود.

    اگر کم کاری تیروئید دارید این غذاها را نخورید
    غذاهایی که بیماران دچار کم کاری تیروئید نباید مصرف کنند گواتروژن (ترکیباتی که عملکرد طبیعی تیروئید را مختل می‌کنند) نامیده می‌شوند. این مواد غذایی می‌توانند بر تولید طبیعی هورمون تیروئید اثر بگذارند.

    غلاتی که گلوتن دارند
    مصرف غلات با گلوتن بالا می‌توانند باعث شوند بدن به سختی بتواند داروهای جایگزین هورمون‌های تیروئید را جذب کند. سیستم ایمنی، گلوتن را به عنوان آنتی‌ژنی می‌بیند که باید به آن حمله کند. به همین دلیل، برای پیشگیری از مشکلات تیروئید و بهبود عملکرد این غده، بهتر است این نوع غذاها را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید:
    . محصولات غذایی بر پایه آرد سفید
    . جو
    . چاودار
    . گندم آلمانی
    . گندم خراسان

    سبزیجات چلیپایی
    گل کلم، کلم بروکسل و دیگر سبزیجات کلمی از جمله کلم برگ و بروکلی سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی هستند، اما در صورت داشتن کمبود یُد ممکن است در تولید هورمون تیروئید اختلال ایجاد کنند؛ زیرا این‌ها حاوی مواد گواتروژن نیز هستند و باعث مشکلاتی در جذب یُد می‌شوند. یُد یک ماده ضروری لازم برای تولید هورمون‌های تیروئید است، یعنی به بدن کمک می‌کند هورمون‌های تیروئید را به درستی جذب کند.
    البته مصرف مقدار کمی از آن‌ها به صورت پخته مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند.

    با توجه به این واقعیت که گوشت‌های فرآوری شده (سوسیس، کالباس، ناگت و …) پُر از نیترات و نیتریت و دیگر مواد افزودنی‌اند، یکی از دشمنان سلامت تیروئید همین غذاها محسوب می‌شوند. وقتی شما مکررا در رژیم غذایی خود از گوشت‌های فرآوری شده استفاده می‌کنید، این مسئله می‌تواند سبب کم کاری تیروئید شده و حتی پیامدهایی برای متابولیسم و سلامت قلب و عروقتان داشته باشد

    سویا و مشتقاتش
    سویا و همه‌ی مشتقات آن حاوی ایزوفلاوون هستند. ایزوفلاوون یک فیتواستروژن است که عملکرد غده تیروئید را تغییر می‌دهد، خصوصا در بیمارانی که کمبود یُد دارند. برخی از غذاهای سویاداری که باید از آن‌ها پرهیز کنید:
    . شیر سویا
    . پنیر تهیه شده از سویا
    . سویا سس
    . پروتئین‌های تهیه شده بر پایه‌ی سویا
    البته مطالعه‌ای در مارس 2019 که در مجلات علمی منتشر شد، نشان داد سویا تأثیری بر هورمون‌های تیروئید ندارد و سطح هورمون‌های محرک تیروئید را به مقدار کمی ​​افزایش می‌دهد. اما از طرفی برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سویا ممکن است با توانایی شما در جذب داروهای تیروئید تداخل داشته باشد. به همین دلیل، بهتر است با پزشکتان در این مورد مشورت کنید و یا این که حداقل 4 ساعت قبل و بعد از مصرف داروهای تیروئیدتان از مصرف سویا و مشتقات آن پرهیز کنید.

    قند و شیرینی‌جات
    بیمارانی که کم کاری تیروئید دارند دارای مشکلی مداوم در سطح گلوکز خون هستند که اگر مراقب نباشند ممکن است به مقاومت به انسولین مبتلا شوند؛ اما لازم است یادتان باشد عملکرد متابولیک تغییر می‌یابد و این می‌تواند سبب چاقی و دیابت شود.
    . بیماران باید انواع قند را از رژیم غذایی خود حذف کنند
    . کارشناسان توصیه می‌کنند مواد جایگزین قند را نیز مصرف نکنند، حتی شیرین‌کننده‌های ارگانیک، زیرا این مواد می‌توانند باعث افزایش سطح قند خون شوند.

    زیاده‌روی در مصرف یُد
    طبق توصیه کارشناسان بهتر است از مصرف بیش از حد یُد پرهیز کنید زیرا یُد زیادی می‌تواند هم کم‌کاری تیروئید و هم پُرکاری تیروئید را تشدید کند. بنابراین از مصرف مکمل‌های حاوی یُد و مقدار زیادی نمک یُددار به بهانه‌ی دریافت ید بیشتر، پرهیز کنید مگر این که پزشکتان غیر این را به شما توصیه کرده باشد.

    گوشت‌های فرآوری شده
    با توجه به این واقعیت که گوشت‌های فرآوری شده (سوسیس، کالباس، ناگت و …) پُر از نیترات و نیتریت و دیگر مواد افزودنی‌اند، یکی از دشمنان سلامت تیروئید همین غذاها محسوب می‌شوند. وقتی شما مکررا در رژیم غذایی خود از گوشت‌های فرآوری شده استفاده می‌کنید، این مسئله می‌تواند سبب کم کاری تیروئید شده و حتی پیامدهایی برای متابولیسم و سلامت قلب و عروقتان داشته باشد.

    اگر به کم کاری تیروئید دچارید، طبق توصیه‌های پزشکتان عمل کنید
    به طور کلی شما باید علاوه بر محدود کردن مصرف مواد غذایی گفته شده، سبک زندگی خود را نیز بهتر کنید. به طور خلاصه، تابع توصیه‌های پزشکتان باشید، رژیم غذایی‌تان متعادل باشد، بی‌تحریک و یکجانشین نباشید و الکل و تنباکو نیز مصرف نکنید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینکم کاری تیروئید
    پست قبلی

    اگر یبوست دارید سمت این غذاها نروید!

    پست بعدی

    لایحه بودجه ۱۴۰۱/ رشد محصولات زراعی و افزایش ۱.۲ میلیون هکتاری آبخیزداری

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    لایحه بودجه ۱۴۰۱/ رشد محصولات زراعی و افزایش ۱.۲ میلیون هکتاری آبخیزداری

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.