به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران( ایفتاتی آی ) ؛ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی را با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی از 16 تا 19 دی از ساعت 17 الی 19 به صورت آنلاین و از طریق اسکای روم برگزار می کند .
گفتنی است گواهینامه اعطا شده مورد تایید انجمن علوم و صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو می باشد.
و 5 امتیاز باز آموزی را به همراه خواهد داشت .
بنابر این گزارش و به نقل از واحد آموزش انجمن علوم و صنایع غذایی ایران این کارگاه آموزشی مورد توجه کارخانجات صنایع غذایی قرار گرفته و حضور کارشناسان و متخصصان از کارخاجات روژین تاک ، صنایع غذایی گروه مزمز ، ستاره یخی آسیا (ب .آ) ، داداش برادر (آیدین) ، فریکو ، فیدار آرمان سلامت توسعه ، بسته بندی قند و شکر ، گلنان پوراتوس ، پانه عرفان ، لواشک و آلوچه پاک نژاد ، نبات سازی آنیلا، آرد وحدت قروه ، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو و دانشگاه آزاد اسلامی ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
از اهداف و سرفصل های این کارگاه آموزشی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1- انجام آزمون های پایه آماری با Minitab و کاربرد آنها درصنایع غذایی
2- آنالیز سیستم های اندازه گیری و آشنایی با انواع خطا، دقت و صحت نتایج در آزمون های مواد غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab
3- آشنایی با ابزار های طرح ریزی کیفیت در صنایع غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab شامل:
3-1- نمودار توزیع فراوانی و هیستوگرام
3-2- نمودار پارتو
3-3- نمودار علت و معلول
3-4- نمودار پراکندگی و تحلیل رگرسیون
3-5- نمودارهای کنترل کیفی وصفی و کمی
4- آشنایی با انواع شاخص کارآیی فرآیند در صنایع غذایی شامل :
- Capability Analysis (Normal Distribution)
- Capability Analysis (Non-normal Distribution)
- Capability Sixpack
5- آشنایی با انواع روش های غیر پارامتریک(non-parametric) و کاربرد آنها در صنایع غذایی شامل :
- Mann– Whitney
- Wilcoxon
- Kruskal–Wallis
- Friedman
- Kolmogorov–Smirnov
6- آشنایی با انواع روش های تحلیل چند متغیره و کاربرد آنها در کنترل کیفیت فرآورده های غذایی، شامل:
- Principal Components Analysis (PCA)
- Partial Least Squares (PLS)
- Cluster Observations
سرویس خبری : اخبار علمی – تغذیه و سلامت