شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    اعضای جدید هیأت مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی برگزیده شدند

    با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات هیأت مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره معرفی شدند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۴, ۱۴۰۲
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اعضای جدید هیأت مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی برگزیده شدند

    به گزارش ایفتاتی آی، پس از برگزاری انتخابات محمدرضا مرتضوی (انجمن صنفی آرد)، کاوه زرگران (انجمن تأمین کنندگان غلات)، میراسلام تیموری (انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران)، جمال حسین‌زاده (انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی)، کمال علوی (انجمن ماءالشعیر)، مهدی امینی (انجمن فروکتوز)، محمد میررضوی (انجمن کنسرو)، کارگر (انجمن پخش) و علیرضا مروت‌پور (انجمن نان‌‌های حجیم و نیمه حجیم) با کسب اکثریت آرا به عضویت هیأت مدیره درآمدند.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: صنایع غذاییهیات مدیره
    پست قبلی

    طرح شناسه‌دار شدن محصولات کشاورزی با هدف رونق صادرات کلید خورد

    پست بعدی

    تولید یک و نیم میلیون اصله نهال در استان تهران

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    در جریان برگزاری همایش ملی"توسعه تجارت صنعت حلال در بازارهای جهانی" که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی استانداردهای حلال برگزار...

    بیشتر بخوانید
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۴۰۰ میلیون اصله نهال در قالب طرح‌های منابع طبیعی کاشته می شود

    تولید یک و نیم میلیون اصله نهال در استان تهران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    هشدار برای گرمازدگی محصولات کشاورزی جنوب کرمان

    با این نوشیدنی‌های طبیعی از گرمازدگی پیشگیری کنید

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس خبر داد؛ درخواست ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در کردوان

    استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری راهی برای افزایش بهره وری و جلوگیری از کاهش تولید

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.