پنجشنبه, مرداد ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    اصفهان، پیشتاز تولید محصولات گواهی شده/ سلامت محوری از مزرعه تا سفره

    اصفهان با تولید ۲۰ محصول گواهی شده در تولید محصولات کشاورزی سالم و بدون سموم شیمیایی در کشور پیشتاز است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    شهریور ۳, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صادرات ۵۵۹ هزار تنی محصولات کشاورزی

    محصولات کشاورزی تامین کننده غذای بشر بوده و هستند و هرچند این محصولات سالم‌تر تهیه شوند به سلامت جامعه کمک می‌کنند.

    استفاده از کود‌ها و سموم کشاورزی هم باب شد و روز به روز بیشتر، تا حاصل پربار‌تر شود و ماندگاری آن بیشتر؛ اقدامی که سال‌ها بعد اثر سوء خود را بر سلامت انسان‌ها با بروز انواع بیماری‌ها نشان داد و آدمی را برانگیخت تا با شیوه‌های جدید کشت و کار را عاری از سموم و تلاش کند و همانند گذشته محصولاتی سالم تولید کند.

    تولید محصولات کشاورزی ارگانیک هم چندسالی است در کشور ما جدی گرفته شده و در همین زمینه پرورش محصولات گواهی شده در دستور کار قرار گرفته است؛ هدفی که اصفهان در رسیدن به آن پیشتاز است.

    مزارعی که خوراکشان سمی نیست

    اصغر رستمی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: باتوجه به این که یکی از وظایف مهم وزارت جهاد کشاورزی، تامین امنیت غذایی و تولید محصول متناسب با نیاز جامعه است، تولید محصولات سالم با امنیت غذایی و کشاورزی پایدار در دستور کار است.

    محصولات کشاورزی

     

    او افزود: به این منظور، طرح محصول سالم، اجرا شده که بر مبنای آن با هماهنگی کشاورزان و آزمایش‌های قبل، حین و بعد از کاشت، کیفیت محصول سنجش می‌شود.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: هدف این طرح، کاهش مصرف سموم و کود‌های شیمیایی یا به حداقل رساندن آن در فرآیند پرورش محصول است.

    رستمی بیان کرد: مزارع منتخب در طرح، از زمان کاشت تا برداشت، زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی، حفظ نباتات و کارشناسان ناظر بخش خصوصی هستند تا در تمام مراحل استفاده از سموم شیمیایی حذف شود.

    او افزود: نتیجه این اقدامات تولید ۲۰ محصول گواهی شده کشاورزی در استان اصفهان است که با مصرف کمترین کود و سم شیمیایی به دست مصرف کننده می‌رسد و اصفهان در این زمینه پیشتاز است.

    محصولاتی که سلامت را به سفره مردم می آورند

    مرجان نکوخو رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: دفتر محیط زیست و سلامت غذا با دو هدف اصلی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و حفظ محیط زیست و تنوع زیستی مشغول فعالیت است.

    کشاورزی

    او افزود: صد واحد تولیدی کشاورزی مجری طرح هستند که فرآیند نظارت از مزرعه تا سفره در مورد عملکرد آن‌ها اعمال می‌شود به این معنا که از پیش از تولید یعنی تهیه و آماده سازی بستر کشت تا زمان برداشت، مراحل آبیاری، کوددهی، تغذیه، مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز به دقت بررسی می‌شود تا آلاینده‌ها حذف شوند و یا از حد مجاز فراتر نروند.

    رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار کرد: ۲۰  محصول گواهی شده استان در سه شاخه تقسیم می‌شوند: محصولات گلخانه‌ای شامل خیار، گوجه فرنگی و فلفل؛ محصولات باغی شامل سیب درختی، گلابی، انار، انگور، خرما و پسته و محصولات زراعی شامل هندوانه، خربزه، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، بامیه، بادمجان، نخود، ذرت، لوبیا و کاهو است.

    نکوخو با اشاره به اینکه این محصولات در سال زراعی گذشته به چهار محصول سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و سیب درختی محدود شده بود افزود: سطح زیرکشت محصولات گواهی شده با توجه به ظرفیت‌های اقلیمی استان، امسال به ۱۵۰۰ هکتار افزایش یافته و شمار ارقام گواهی شده به ۲۰ محصول رسیده است.

    صرفه جویی در مصرف آب و صادرات، مزایای محصولات گواهی شده

    او با تاکید بر مصرف بهینه آب در این نوع کشت گفت: در باغ ها، مزارع و گلخانه‌ای که طرح محصول سالم در آن‌ها اجرا می‌شود از آبیاری کم فشار، تیپ و قطره‌ای استفاده می‌شود که مصرف و هدرروی آب در آن‌ها در حداقل ممکن است.

    رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص عرضه محصولات گواهی شده گفت: روسیه، قطر و مجارستان مشتریان محصولات سالم استان اصفهان هستند.

    نکوخو رونق مصرف این محصولات در داخل کشور را در گروی فرهنگ سازی دانست گفت: تلاش کرده ایم تا با تعامل با شرکت‌های خصوصی و اتحادیه‌های تعاون روستایی مکان‌های ویژه‌ای برای عرضه این محصولات در نظر بگیریم و مردم را به خرید آن‌ها ترغیب کنیم.

     کنترل آفات با روش‌های زیستی

    علی مجملی کارشناس کشاورزی گفت: بیشتر کشاورزان بر این باور هستند که با استفاده از سموم شیمیایی می‌توانند بهره وری محصول خود را افزایش دهند، اما در مزارع طرح محصول سالم، با کمترین سم، عملکرد مطلوب ثبت شده است.

    او تاکید کرد: در مزارع محصولات گواهی شده، موفقیت مبارزه با علف‌های هرز به دلیل استفاده از آبیاری قطره‌ای به وضوح قابل مشاهده است.

    کارشناس کشاورزی افزود: به عنوان مثال دو آفت مهم شبپره مینوز و پروانه هلیوتیس از طریق روش‌های بیولوژیک، توزیع زنبور براکون و فرمول‌های فرمونی به خوبی در این مزارع کنترل شده است.

    مجملی اظهار کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد روش‌های مبارزه زیستی (بیولوژیک) نتیجه بسیار مطلوب تری در پی دارد.

    تغییر رویکرد کشاورزان به حذف یا کاهش مصرف سموم شیمیایی و مصرف کنندگان به خرید محصولات سالم، فرآیندی زمان بر است؛ اما قطعا کاهش مصرف آب، حذف واسطه‌ها و تامین امنیت و سلامت غذایی اهدافی است که هر دو گروه را باید به سمت رونق محصولات گواهی شده سوق دهد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    خیز دوباره قیمت جوجه در بازار/ نرخ هر قطعه جوجه یکروزه به ۱۰ هزار تومان رسید

    پست بعدی

    کشف و ثبت گونه جدید باکتری در حین تولید صابون آنتی‌باکتریال از سوی محققان ایرانی

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    همکاری باکتری‌ها برای بهبود محصولات کشاورزی!

    کشف و ثبت گونه جدید باکتری در حین تولید صابون آنتی‌باکتریال از سوی محققان ایرانی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.