به نقل از روزنامه آرمان ملی، اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون ، درمان ناراحتی های تنفسی و درد مفاصل ، ملین ، درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا و درمان کم خونی توصیه کرده اند.طبع اسفناج سرد می باشد.
ماده سکرتین موجود در اسفناج موجب افزایش ترشحات معده ، روده و کیسه صفرا شده و حرکات دوکی شکل سیستم گوارشی را تقویت می کند .مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.کسانی که مبتلا به سنگ صفرا هستند و بیماری التهاب مفاصل دارند مصرف اسفناج توصیه نمی شود. چون اکسالات موجود در آن موجب وخیم تر شدن ناراحتی های فوق می شود.
سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت