یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    خواص انگور یاقوتی سیاه به دلیل وجود ویتامین‌ها، مواد مغذی و خواص آنتی اکسیدانی که دارد بسیار فراوان است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۳۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    خواص انگور یاقوتی سیاه فراوان استدکه از جمله خواص آن می‌توان به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامت مو و حفظ سلامت زنان باردار اشاره کرد. انگور یاقوتی سیاه خواص فراوانی دارد، اما نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنید، زیرا ممکن موجب بروز عوارض و مشکلاتی شود.

    که در رابطه با خواص انگور یاقوتی سیاه است به بررسی مواری از جمله خواص درمانی انگور یاقوتی سیاه، خواص انگور یاقوتی سیاه برای بهبود سلامت قلب، خواص انگور یاقوتی سیاه برای تقویت بینایی، خواص انگور یاقوتی سیاه برای کنترل قند خون، خواص انگور یاقوتی سیاه برای پیشگیری از سرطان، خواص انگور سیاه برای پوست، خواص انگور یاقوتی سیاه برای مو، خواص انگور یاقوتی سیاه برای خانم‌های باردار، خواص انگور یاقوتی سیاه برای درمان یبوست، خواص انگور یاقوتی سیاه برای محافظت در برابر عفونت و التهاب، خواص انگور یاقوتی سیاه برای تقویت و بهبود عملکرد مغز، خواص انگور یاقوتی سیاه برای لاغری و در نهایت عوارض انگور یاقوتی سیاه می‌پردازیم.

     

    خواص درمانی انگور یاقوتی سیاه

    انگور یاقوتی سیاه سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی بوده و برای سلامت بدن بسیار مفید است. در ادامه به بررسی برخی از خواص انگور یاقوتی سیاه می‌پردازیم.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای بهبود سلامت قلب

    انگور یاقوتی سیاه دارای مواد فعالی است که می‌تواند به کاهش آسیب عضلات و ماهیچه‌های قلب کمک کند همچنین از دیگر خواص انگور یاقوتی سیاه این است که می‌تواند در کاهش و تنظیم سطح کلسترول بدن تاثیر گذار باشد و از این طریق می‌تواند از حملات قلبی و سایر بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کند.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای تقویت بینایی

    از جمله خواص انگور یاقوتی سیاه این است که این انگور حاوی لوتئین و زاکسانتین است که به بهبود دید و تقویت بینایی کمک می‌کنند.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای کنترل قند خون

    از خواص انگور یاقوتی سیاه می‌توان به درمان دیابت اشاره کرد. انگور یاقوتی سیاه حاوی رسوراترول است که موجب افزایش ترشح انسولین و حساسیت به انسولین می‌شود و بنابراین از این طریق می‌تواند به بهبود و حفظ تعادل قند خون و سطح انسولین در بدن کمک کند.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای پیشگیری از سرطان

    از جمله خواص انگور یاقوتی سیاه این است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است و می‌تواند با مبارزه و از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در بدن از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. از جمله سرطان‌هایی که می‌توان از آن‌ها توسط انگور یاقوتی سیاه پیشگیری کرد می‌توان از مواردی مانند سرطان پوست، سرطان دستگاه گوارش، سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان پانکراس و سرطان پستان نام برد.

     

    خواص انگور سیاه برای پوست

    انگور سیاه دارای ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است که موجب رفع و درمان چین و چروک پوست، افزایش کشسانی پوست، بهبود گردش خون در پوست شده که از این طریق به داشتن پوستی سالم، جوان و درخشان کمک می‌کند.

    انگور سیاه با داشتن ویتامین E می‌تواند به حفظ رطوبت پوست نیز کمک کرده و به همین دلیل از جمله خواص انگور یاقوتی سیاه این است که یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست است. انگور یاقوتی سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه‌های مضر UV خورشید محافظت کرده و موجب کاهش آسیب به سلول‌های پوستی شود؛ بنابراین انگور یاقوتی سیاه یک ضد آفتاب طبیعی برای پوست است.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای مو

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای سلامت موها فراوان است که از جمله این خواص می‌توان به مواردی مانند درمان شوره سر، جلوگیری از ریزش مو و جلوگیری از سفید شدن زود هنگام موها اشاره کرد.

    انگور یاقوتی سیاه حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین E است که موجب افزایش گردش خون در پوست سر می‌شود و با تقویت فولیکول‌های مو از ریزش مو جلوگیری کرده و به افزایش و تقویت رشد موها کمک می‌کنند. انگور یاقوتی سیاه موجب افزایش ضخامت موها، کاهش خارش پوست سر و زیبایی و براق شدن موها می‌شود.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای خانم‌های باردار

    انگور یاقوتی سیاه خواص و فواید فراوانی برای سلامت خانم‌های باردار دارد. از جمله خواص انگور یاقوتی سیاه این است که با داشتن ترکیب رسوراترول می‌تواند موجب کاهش و تنظیم سطح کلسترول خانم‌های باردار شود. انگور یاقوتی سیاه موجب ساخت هموگلوبین شده و برای درمان کم خونی خانم‌های باردار بسیار کمک کننده است.

    هچنین انگور سیاه می‌تواند مانند یک ملین قوی عمل کرده و مشکل یبوست زنان باردار را رفع کند. انگور یاقوتی سیاه دارای خواص ضد التهابی است و از بروز التهاب، عفونت و گرفتگی عضلات در خانم‌های باردار جلوگیری می‌کند.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای درمان یبوست

    از جمله خواص انگور یاقوتی سیاه این است که سرشار از شکر، اسید آلی و پلیوس است و از همین رو مانند یک ملین عمل کرده و به درمان یبوست کمک می‌کند.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای محافظت در برابر عفونت و التهاب

    انگور یاقوتی سیاه حاوی رسوراترول است که یک ضد باکتری و قارچ کش است و به همین دلیل یک گزینه مناسب برای جلوگیری از عفونت و التهاب بیماری زا است. انگور یاقوتی سیاه با داشتن خواص ضد ویروسی می‌تواند به بدن در برابر بیماری‌هایی مانند فلج اطفال و هرپس کمک کرده و با افزایش رطوبت ریه‌ها به درمان آسم نیز کمک می‌کند.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای تقویت و بهبود عملکرد مغز

    تقویت و بهبود عملکرد مغز از دیگر خواص انگور یاقوتی سیاه است. استفاده منظم از این انگور موجب بهبود غلظت خون، حافظه و یاداوری کلمات می‌شود. انگور یاقوتی سیاه حاوی پلی فنول است که می‌تواند به درمان میگرن و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر کمک کند.

     

    عوارض انگور یاقوتی سیاه

    انگور یاقوتی سیاه در کنار خواص و فواید فراوانی که دارد ممکن است عوارضی نیز داشته باشد. مصرف انگور یاقوتی سیاه برای برخی از افراد مبتلا به دیابت مضر است. زیادهروی در مصرف انگور سیاه برای کبد و معده مضر است و می‌تواند منجر به بروز عوارضی مانند اسهال، دلپیچه، انسداد روده و انسداد معده شود.

    بلافاصله بعد از خوردن انگور سیاه از مصرف آب سرد پرهیز کنید، زیرا برای معده مضر است. همچنین مصرف انگور ترش و نارس برای معده مضر است. مصرف مدام آب انگور موجب ایجاد سنگ کلیه و رسوبات در دستگاه ادراری می‌شود.

     

    خواص انگور یاقوتی سیاه برای لاغری

    انگور یاقوتی سیاه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد باعث می‌شود تا سموم انباشته شده به صورت ناخواسته در بدن انتشار پیدا کنند و از این طریق موجب کاهش وزن و لاغری می‌شود.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: انگور سیاهانگور یاقوتیبهبود سلامت قلبخواص انگوردرمان یبوستسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتلاغریویتامین
    پست قبلی

    جدیدترین قیمت تخم مرغ بسته بندی در بازار؛ یک بسته ۲۰ عددی چند شد؟

    پست بعدی

    تاثیر غیرمنتظره مصرف تخم‌مرغ بر بدن

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محققان می گویند؛ راهکار جلوگیری از آلرژی به تخم مرغ در بزرگسالی

    تاثیر غیرمنتظره مصرف تخم‌مرغ بر بدن

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    عرضه مرغ گرم تا ۱۰۸ هزارتومان منطقی است

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.