پنجشنبه, تیر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آیا رژیم غذایی می تواند درد مزمن را درمان کند؟

    کارشناسان حوزه تحقیقات تغذیه می‌گویند که برنامه غذایی می‌تواند تاثیر زیادی بر عوامل زیربنایی منجر به درد مزمن در افراد شود، اما نتایج برای افراد متفاوت خواهد بود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۱۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    در بحث مربوط به مدیریت یا درمان درد مزمن بخصوص وقتی انواع داروها اثری نداشته است، بسیاری از مردم به تغییر در سبک زندگی روی می‌آورند با این امید که چنین مداخلاتی ممکن است بتواند برخی نشانه‌های درد را کاهش دهد.

    توجه به این مساله مهم است که هر چند هیچ برنامه غذایی مشخصی نمی‌تواند درد مزمن را درمان کند، اما غذا می‌تواند بر مکانیسم‌های بیولوژیک تاثیرگذار باشد یعنی مکانیسم‌هایی که در بسیاری از افراد در درد مزمن نقش دارند.

     

    مدیکال نیوز در این خصوص با دو کارشناس صحبت کرده و همچنین برنامه غذایی بر اساس «دی ان ای» را آزمایش کرده تا ببیند آیا کاهش درد از طریق تغییرات رژیم غذایی ممکن است یا نه.

    ارتباط درد، التهاب و رژیم غذایی

    «کلسی کاستا» مشاور تغذیه در موسسه «ائتلاف ملی سلامت» می‌گوید که هرچند تغییرات غذایی به تنهایی نمیتواند درد مزمن را «درمان کند»، اما می‌تواند بر عوامل زیربنایی منجر به درد تاثیر داشته باشد.

    از این لحاظ، در پیش گرفتن یک رژیم ضدالتهابی مانند رژیم مدیترانه‌ای که مصرف ماهی و میوه و سبزیجات را تشویق می‌کند، ممکن است برای برخی افراد مفید باشد.

    هر چند هیچ تعریفی برای یک رژیم ضدالتهابی وجود ندارد، توصیه کلی این است که این رژیمی است که از غذاهای ایجاد کننده التهاب در بدن مانند کربوهیدرات‌های تصفیه شده و شکر افزوده و روغن‌های ترانس پرهیز می‌کند.

    کاستا خاطرنشان کرد: درد مزمن اغلب ناشی از التهاب مداوم در بدن است و التهاب با انتخاب‌های غذایی تشدید می‌شود یا کاهش پیدا می‌کند. غذاهای با قند بالا، چربی‌های ناسالم و افزودنی‌های خاص می‌توانند پاسخ‌های التهابی ایجاد کنند و درد مزمن را بدتر کنند.

    برعکس، داشتن یک برنامه غذایی ضدالتهابی غنی از غذاهای کامل و چربی‌های سالم می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند.

    کدام غذاها ضدالتهابی هستند؟

    بخش اصلی برنامه غذایی ضدالتهابی غذاهایی هستند که غنی از آنتی‌اکسیدان و فیتونیوتراینت (phytonutrients) هستند که ارتباط آن‌ها با سطح پایین‌تر التهاب در بدن مشخص شده است. برای مثال، غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ مانند ماهی و غنی از آنتی‌اکسیدان می‌توانند به کاهش التهاب کمک کنند.

    وی خاطرنشان کرد که، چون بدن هر فرد واکنش متفاوتی به چنین تغییرات غذایی می‌دهد، مهم است که از رویکرد مناسب پیروی کنیم.

    آیا برنامه‌های غذایی مبتنی بر «دی ان ای» کار می‌کنند؟

    برنامه غذایی مبتنی بر دی ان‌ای مفهومی است که در سال‌های اخیر با توجه بیشتری رو به رو شده است. اما این علم هنوز خیلی جدید است. بیشتر کارشناسان به توان بالقوه چنین رویکردهای تغذیه‌ای شخصی شده‌ای باور دارند، اما درباره کاربردی بودن عمومی آن پیچیدگی این علم تردید دارند.

    کاستا در این زمینه با توضیح اپی‌ژنتیک شروع کرد که عبارت است از مطالعه اینکه چگونه سلول‌ها و ترکیبات شیمیایی کار ژن‌ها را کنترل می‌کنند بدون اینکه زنجیره دی ان‌ای را تغییر دهند.

    وی خاطرنشان کرد که این علم هنوز در حال تکمیل است و هنوز به مرحله‌ای نرسیده است که بتوان برنامه‌های غذایی کاملا شخصی شده را برای افراد بر اساس ترکیب ژنتیکی آن‌ها ایجاد کرد.

    کاستا در عین حال گفت که تغذیه بر اساس دی ان‌ای ظرفیت (برای کار) دارد و می‌تواند نتایج ملموسی برای افراد داشته باشد.

    آیا بهبود سلامت دل و روده (gut) می‌تواند درد را کاهش دهد؟

    تحقیقات درباره نقش میکروبیوم دل و روده در مدیریت و درمان درد مزمن رو به افزایش بوده است و بسیاری از مطالعات ارتباط مکانیستی (mechanistic) ظریفی بین این دو آشکار کرده اند.

    مطالعات قبلی روی موش‌ها نشان داده است که یک رژیم غذایی غنی از چربی می‌تواند بر میکروبیوم دل و روده تاثیر داشته و از طریق فعال‌سازی دریافت‌کننده TL-۴ التهاب را افزایش دهد.

    دکتر «اومر الما» استادیار فیزیوتراپی در دانشگاه «بورنموث» خاطرنشان کرد افرادی که درد مزمن را تجربه می‌کنند اغلب همچنین اختلال در میکروبیوم دل و روده را نیز تجربه می‌کنند.

    کاستا نیز خاطرنشان کرد که عدم توازن در ریزجانداران (میکروبیاتا) دل و روده با وخیم‌شدن اختلالات درد مزمن از قبیل درد التهابی، میگرن و فیبرومیالژیا (fibromyalgia) مرتبط است.

    وی تاکید کرد که برنامه‌هایی برای تقویت تنوع و توازن میکروبیاتا دل و روده می‌تواند به کاهش دردهای مزمن یاری برساند.

    دکتر الما در خصوص مدیریت درد مزمن توجه را به ماهیت چند وجهی درد مزمن جلب کرد و خاطرنشان کرد که عوامل زیادی می‌توانند بر شدت و تناوب این دردها تاثیر داشته باشند. وی رژیم غذایی را به عنوان یک سبک زندگی قابل تغییر مورد توجه قرار دارد که میتواند بر درد تاثیر داشته باشد.

    وی همچنین در خصوص رژیم غذایی مبتنی بر دی ان‌ای هم خاطرنشان کرد: که هر چند شناخت ما از ارتباط بین ژنتیک و تغذیه رو به افزایش است، اما تحقیقات در خصوص مداخلات مبتنی بر دی ان‌ای هنوز در حال تکمیل است.

    الما تاکید کرد: در مجموع بر این اعتقادم که ترکیب تحولات در داده‌های مصنوعی و افزایش دسترسی به فناوری‌های جدید می‌تواند موجب استفاده موثر از برنامه‌های مبتنی بر دی ان‌ای در مورد افراد مبتلا به دردهای مزمن بشود.

    آزمایش علم: تجربه شخصی برنامه تغذیه مبتنی بر دی ان‌ای

    در همین ارتباط یکی از دبیران خبری مدیکال‌نیوز برای آزمایش برنامه غذایی مبتنی بر دی ان‌ای از یک سرویس موجود در انگلستان موسوم به «ریوایو» (Revive) استفاده کرد که راه حل‌های فردی شده برای سلامتی ارائه می‌دهد.

    این دبیر مدیکال نیوز در پاسخ به این سوال که آیا این برنامه درد مزمن او را درمان کرده است، بطور خلاصه پاسخ می‌دهد که «خیر»، اما خاطرنشان می‌کند که برنامه ریوایو هم مدعی درمان درد مزمن نبوده است.

    وی همچنین می‌گوید که به لطف عادت‌های تغذیه و سبک زندگی جدید موفق شده که دز داروهای ضد روماتیسمی مورد استفاده را کاهش بدهد و دوره‌های درد کمتری با تجربه کند.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهدردرژیم غذایی
    پست قبلی

    «گندم» و «تراکتور» و چند قول متضاد

    پست بعدی

    مصرف نمک برای سلامت کلیه ها مضر است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    مصرف نمک برای سلامت کلیه ها مضر است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.