سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت، میوه‌ای با طعمی خاص و عطری دل‌انگیز، تنها یک میان‌وعده خوش‌مزه نیست؛ این میوه سرشار از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات درمانی است که می‌تواند در بهبود سلامت عمومی، کاهش وزن، حفظ شادابی پوست و حتی پیشگیری از سرطان نقش مؤثری ایفا کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت از خانواده مرکبات، با طعم ترش، شیرین و کمی تلخ، به‌واسطه‌ی ارزش تغذیه‌ای بالا و فواید بی‌شمارش، جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از افراد پیدا کرده است. این میوه منبعی سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که بدن را در برابر بیماری‌ها مقاوم می‌کند و در بهبود عملکرد اندام‌های مختلف نقش دارد.

    تقویت سیستم ایمنی
    ویتامین C موجود در گریپ‌فروت یکی از قوی‌ترین عناصر برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با ویروس‌ها و باکتری‌هاست. مصرف روزانه این میوه به پیشگیری از بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک کرده و روند بهبود زخم‌ها را تسریع می‌بخشد.

    کاهش وزن و افزایش متابولیسم
    اگر به دنبال کاهش وزن هستید، گریپ‌فروت را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. این میوه کم‌کالری، اما پرفیبر است و با افزایش احساس سیری، از پرخوری جلوگیری می‌کند. همچنین با بهبود گوارش و سم‌زدایی بدن، متابولیسم را افزایش می‌دهد.

    قلب سالم با گریپ‌فروت
    فلاونوئیدها، لیکوپن و پکتین موجود در گریپ‌فروت به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می‌کنند. همچنین وجود پتاسیم در این میوه، فشار خون را تنظیم کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

    کبد را پاک‌سازی می‌کند
    این میوه توانایی تحریک آنزیم‌های کبدی برای تجزیه و دفع سموم را دارد و به بهبود عملکرد کبد کمک می‌کند. خواص ضدالتهابی آنتی‌اکسیدان‌های گریپ‌فروت نیز در این روند مؤثرند.

    ضد سرطان و دوست پوست
    ترکیباتی مثل لیمونن و لیکوپن در گریپ‌فروت، خاصیت ضد سرطانی دارند و مصرف منظم آن ممکن است خطر ابتلا به سرطان‌های معده، روده و سینه را کاهش دهد. همچنین با کمک به تولید کلاژن، رطوبت پوست را حفظ کرده، از پیری زودرس جلوگیری می‌کند و حتی در درمان آکنه مؤثر است.

    تأثیر بر خلق‌وخو و تمرکز
    رایحه‌ی طبیعی گریپ‌فروت می‌تواند باعث افزایش تمرکز و بهبود خلق‌وخو شود. تحقیقات نشان می‌دهند ترکیبات معطر این میوه در کاهش اضطراب و افسردگی نقش داشته و در رایحه‌درمانی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    همراهی مناسب برای ورزشکاران
    با داشتن ترکیبات آبرسان، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان بالا، گریپ‌فروت انتخابی مناسب برای بعد از تمرین‌های ورزشی است. این میوه به بازسازی عضلات و کاهش خستگی کمک می‌کند و نوشیدن آب آن پس از تمرین، انرژی از دست‌رفته را بازمی‌گرداند.

    مناسب برای دیابتی‌ها
    شاخص گلیسمی پایین گریپ‌فروت، آن را به گزینه‌ای مناسب برای افراد دیابتی تبدیل کرده است. فلاونوئیدی به‌نام نارینجنین در این میوه، به بهبود پاسخ سلول‌ها به انسولین کمک می‌کند و از نوسانات شدید قند خون جلوگیری می‌نماید.

    کاربرد در زیبایی و مراقبت پوست
    عصاره‌ی گریپ‌فروت در بسیاری از محصولات آرایشی برای کاهش چربی پوست، کوچک‌کردن منافذ باز و شفاف‌سازی پوست استفاده می‌شود. ماسک‌های خانگی تهیه‌شده با پالپ این میوه نیز به لایه‌برداری ملایم و شادابی پوست کمک می‌کنند.

    هشدار مصرف: تداخل با برخی داروها
    گرچه گریپ‌فروت بسیار مفید است، اما با برخی داروها مانند داروهای ضد فشار خون، استاتین‌ها و داروهای ضد اضطراب تداخل دارد. این میوه می‌تواند جذب دارو را تغییر داده و باعث بروز عوارض شود. بنابراین، در صورت مصرف داروهای خاص، پیش از مصرف منظم گریپ‌فروت حتماً با پزشک مشورت شود.

    گریپ‌فروت، این میوه ترش و شیرین، اگر با آگاهی و در زمان مناسب مصرف شود، نه‌تنها طعم تازه‌ای به رژیم غذایی می‌دهد، بلکه می‌تواند به یکی از کلیدی‌ترین عناصر در حفظ تندرستی و شادابی شما تبدیل شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سرطانسلامتیفشارخونگریپ فروت
    پست قبلی

    میوه ارزان شد/ ثبت سفارش انبه از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود

    پست بعدی

    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    پر بازدیدها

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    کارخانه‌داران، سبوس سفارش اردیبهشت را تحویل نمی‌دهند

    کارخانه‌داران، سبوس سفارش اردیبهشت را تحویل نمی‌دهند

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    افتتاح ۵۴ طرح کشاورزی در استان مرکزی/تورم یک‌دهم درصدی مواد غذایی در اردیبهشت

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.