دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    گرما اشتهای افراد را نشانه گرفت

    با افزایش گرمای تابستان، اشتهای ما ممکن است کم شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

    در اوج تابستان برخی از مناطق دمای بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده‌اند. قرار گرفتن در معرض گرمای شدید که علت اصلی مرگ‌ومیر ناشی از آب‌وهواست، می‌تواند منجر به گرمازدگی، گرماگرفتگی و فشار اضافی بر قلب و کلیه‌ها شود و شرایط زمینه‌ای مانند بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی را تشدید کند. اما گرمای شدید همچنین می‌تواند تأثیر پیچیده‌تری بر بدن داشته باشد و بر آنچه مردم می‌خواهند بخورند و میزان آن تأثیر می‌گذارد.

    به‌طور خلاصه، با افزایش دما، اشتها ممکن است کاهش یابد و محققان می‌گویند دلیلی برای آن وجود دارد.

    درجه حرارت بالا، اشتهای کم

    دکتر آلیسون چیلدرس، متخصص تغذیه در بخش علوم تغذیه در دانشگاه فناوری تگزاس در لوبوک آمریکا گفت برای هضم غذا و ذخیره مواد مغذی انرژی استفاده می‌شود که گرما تولید می‌کند.

    چیلدرس توضیح داد تفاوت مشخصی در دریافت کالری در هوای سرد و گرم وجود دارد. کالری معیار اندازه‌گیری گرماست و در محیط سرد، برای ایجاد گرما در بدن باید کالری بسوزانید. افرادی که در محیط گرم یا داغ هستند، کالری زیادی مصرف نمی‌کنند زیرا بدن را گرم می‌کند.

    دکتر گوردون فیشر، استاد حرکت‌شناسی و معاون پژوهشی دانشکده آموزش و علوم انسانی و گروه مطالعات انسانی در دانشگاه آلاباما در بیرمنگام آمریکا ابراز کرد: در حالی که مکانیسم‌های ارتباط بین دما و اشتها به‌طور کامل شناخته نشده است، نتایج تحقیقات حیوانی نشان می‌دهد که دمای محیط بالاتر ممکن است تولید هورمون گرلین روده را کاهش دهد که باعث تحریک گرسنگی در مغز می‌شود. ارتباط بین فرآیندهای تنظیم حرارت در مغز و معده ممکن است در تنظیم غذای مصرفی نقش داشته باشد، اما ما نتوانستیم مکانیسم دقیقی برای توضیح این موضوع شناسایی کنیم.

    گرلین، هورمونی است که در معده و روده کوچک تولید می‌شود و اغلب از آن به‌عنوان «هورمون گرسنگی» یاد می‌شود زیرا اشتها را تحریک می‌کند و باعث افزایش مصرف غذا می‌شود. گرلین همچنین در تنظیم انرژی که تعادل بین کالری مصرفی و کالری سوزانده شده است، نقش دارد.

    در گرما، این را بخورید و آن را نخورید

    کارشناسان معتقدند برخی از غذاها گرمای بیشتری نسبت به سایر غذاها به ارمغان می‌آورند و نه فقط به این خاطر که تند هستند. چیلدرس بیان کر: وقتی دما افزایش می‌یابد، افراد به غذاهایی که به عملکرد گوارشی بیشتری نیاز دارند و تولید گرمای بدن را افزایش می‌دهند، تمایل کمتری دارند. اما به این معنا نیست که بدن وقتی گرم است، پروتئین یا فیبر لازم ندارد. وی به افراد پیشنهاد می‌کند برای دریافت مقادیر توصیه شده باید مقادیر کمتری از هر دو را در طول روز به دفعات متعدد بخورند.

    فیشر ذکر کرد: به‌طور کلی از مصرف غذاهایی که کالری بیشتری دارند اجتناب کنید.

    اهمیت هیدراته ماندن با افزایش دما بیشتر می‌شود

    چیلدرس اضافه کرد که آب برای آب‌رسانی بهترین است اما برخی از مردم طعم آن را دوست ندارند به همین دلیل می‌توانند با یک تکه پرتقال یا خیار آب را طعم‌دار کنند. همچنین شیر و لبنیات کم‌چرب می‌تواند گزینه خوبی باشد زیرا می‌توانید آن را سرد بنوشید و همچنین دارای مواد مغذی زیادی است.

    فیشر نسبت به نوشیدن نوشیدنی‌های سرشار از کافئین هشدار داد زیرا دارای اثرات کم‌آبی هستند و می‌توانند منجر به افزایش اتلاف آب شوند.

    چیلدرس خاطرنشان کرد: مقادیر متوسط کافئین خوب است. قهوه سرد و چای سرد بدون شیرینی می‌توانند آب‌رسان باشند، به شرطی که آنها را در حد متعادل مصرف کنید و نوشیدن هر مایعی بهتر از هیچ است.

    فیشر گفت: نوشیدنی‌ها تنها منبع آبرسانی نیستند. غذاها می‌توانند حدود ۲۰ درصد از مایعات دریافتی بدن را تامین کنند. خربزه، توت، کاهو، کرفس، گوجه فرنگی، خیار، سوپ، یخ در بهشت و ماست تنها چند مواد غذایی هستند که آب زیاد و همچنین اثرات خنک‌کنندگی دارند.

    چیلدرس اظهار کرد: غذاهایی که آب زیادی دارند مانند میوه‌ها و سبزیجات این اثر خنک‌کننده را به ما می‌دهند و به‌طور معمول آنها را سرد می‌خوریم اما صرف اینکه یک غذا سرد سرو ‌شود به این معنی نیست که به خنک شدن بدن کمک می‌کند. بستنی یا نوشیدنی سرد می‌تواند تسکین فوری بدهد، اما اگر کالری در آن مواد وجود داشته باشد، بالاخره آن کالری‌ها را هضم می‌کنیم و در نهایت دمای بدن را کمی افزایش می‌دهند.

    گرما و ناامنی غذایی

    گرمای شدید نه تنها موجب می‌شود افراد علاقه‌مند به غذا خوردن نباشند، بلکه به‌عمل آوردن و به‌دست آوردن غذا را نیز سخت‌تر می‌کند.

    فیشر اشاره کرد که امواج گرما به‌طور کلی می‌تواند منجر به کاهش رشد کشاورزی و افزایش قیمت مواد غذایی شود و نیز دسترسی مردم را به مکان‌هایی که مواد غذایی را می‌فروشند، دشوارتر کند.

    چیلدرس گفت: امواج گرما نه تنها بر عرضه غذا تأثیر می‌گذارند، بلکه می‌توانند بر تمایل به ترک خانه نیز تأثیر بگذارند و برای افرادی که فاقد وسایل حمل‌ونقل هستند، پیاده‌روی طولانی‌مدت را دشوارتر می‌کنند.

    وی شرح داد: افرادی که در برهوت غذایی، دور از غذا زندگی می‌کنند، زمانی که بیرون در واقع گرم است، تمایل کمتری به بیرون رفتن برای خرید دارند. آنان این کار را نادیده می‌گیرند. ناامنی غذایی می‌تواند در آب‌وهوای شدید بدتر شود. همچنین زمانی که هوا بسیار سرد است، مشکل ایجاد می‌کند.

    چیلدرس توصیه کرد در زمانی که هوای گرم پیش‌بینی می‌شود، مواد غذایی تهیه کنید تا نیاز به بیرون رفتن کاهش یابد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: اشتهاتابستانتغذیهگرما
    پست قبلی

    نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی هفته آینده اعلام می‌شود

    پست بعدی

    تولید ۹۵ درصد سبزی و صیفی با اجرای الگوی کشت مطابقت دارد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    تولید ۹۵ درصد سبزی و صیفی با اجرای الگوی کشت مطابقت دارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    آموزش و ترویج دو بال ارتقای بهره‌وری در کشاورزی هستند

    آموزش و ترویج دو بال ارتقای بهره‌وری در کشاورزی هستند

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    مرتضی سلطانی رئیس هیات مدیره کانون عالی کارفرمایی شد

    میراث‌داری یک برند ملی/ فصل شکوفایی «زر» با نسل «آرش»

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری

    بیش از ۶۵۰ هزار تن کود یارانه‌ای در ۴۰ روز ابتدایی سال تأمین شد

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.