پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا بدن برای حفظ سلامت خود به چربی‌ نیاز دارد؟

    چربی‌ها یا لیپیدها در تمام سلول‌ها و بافت‌های بدن وجود دارند و نقشی حیاتی در غشای سلولی دارند. همچنین، چربی‌ها به عنوان پوشش و لایه‌ی محافظ در اطراف بعضی از اعضا و اندام‌های بدن یافت می‌شوند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بهترین میوه‌ها و خوراکی‌های طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب

    چربی‌ها یا لیپیدها در تمام سلول‌ها و بافت‌های بدن وجود دارند و نقشی حیاتی در غشای سلولی دارند. همچنین، چربی‌ها به عنوان پوشش و لایه‌ی محافظ در اطراف بعضی از اعضا و اندام‌های بدن یافت می‌شوند.

    این لیپیدها که معمولاً به نام چربی‌ها شناخته می‌شوند، نقش مهمی در عملکرد سالم بدن دارند. بین ۲۰ تا ۳۵ درصد از کل کالری مصرفی بدن از چربی‌ها تأمین می‌شود. در واقع، چربی‌ها یکی از سه گروه اصلی ماکرونوتریئنت‌ها هستند که نیازهای انرژی بدن را برآورده می‌کنند. گروه‌های دیگر ماکرونوتریئنت‌ها شامل پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها هستند.

    به علاوه، چربی‌ها علاوه بر تأمین انرژی، نقش مهمی در محافظت از اعضا دارند. طبیعت چرب و لطیف آن‌ها به عنوان لایه‌ی محافظ برخی از اندام‌ها مانند کلیه‌ها، قلب و کبد عمل می‌کند و از ضربه‌ها و لرزش‌های خارجی آن‌ها را محافظت می‌کند.

    در نتیجه، لیپیدها نه‌تنها منبع انرژی مهم برای بدن هستند، بلکه نقش‌های بسیار مهم و متنوع دیگری در حفظ سلامت و عملکرد صحیح بدن ایفا می‌کنند. برای حفظ تعادل مناسب در مصرف ماکرونوتریئنت‌ها، تغذیه متنوع و متعادل از اهمیت بالایی برخوردار است تا بدن به بهترین شکل از تمامی اجزای غذایی بهره‌مند شود و نیازهای انرژی و تغذیه‌ای آن برآورده شود. با ما در این بخش از سلامت نمناک همراه باشید تا علاوه بر معرفی انواع چربی ها، فواید و اثرات مثبتشان در بدن را برایتان بازگو کنیم.

     

    انواع چربی

    سه نوع چربی غذایی مختلف وجود دارد که شامل چربی‌های اشباع، چربی‌های ترانس و چربی‌های غیراشباع، می باشد.

     

    چربی‌های اشباع

    این نوع چربی‌ها اغلب از منابع حیوانی مانند گوشت و لبنیات پرچرب به دست می‌آید و باعث افزایش سطح کلسترول خون می‌شوند. توصیه می‌شود کمتر از ۲۰ گرم از چربی مصرفی روزانه ما از چربی‌های اشباع باشد.

     

    چربی‌های ترانس

    این نوع چربی‌ها که به نام روغن هیدروژنه هم شناخته می‌شوند، اصولاً از غذاهای پخته شده و سرخ شده تجاری به بدن می‌رسند و همچنین می‌توانند سطح کلسترول خون را افزایش دهند. بهتر است مصرف چربی‌های ترانس را به حداقل برسانیم.

     

    چربی‌های غیراشباع

    این نوع چربی‌ها در روغن‌ها، ماهی‌های چرب مانند ماهی سردابی و آووکادو وجود دارند و برخلاف چربی‌های دیگر، کلسترول خون را افزایش نمی‌دهند. توصیه می‌شود بیشتر چربی‌های مصرفی ما از چربی‌های غیراشباع باشد.

     

    فواید چربی ها برای بدن

    چربی ها برخلاف تصورات بسیاری، در صورتی که درست انتخاب و مصرف شود، برای بدن ضروری بوده و فوایدی دارند که در ادامه به مهمترین آنها اشاره شده است.

     

    تامین انرژی

    چربی، پُرچگال‌ترین منبع انرژی است که بدن می‌تواند مصرف کند. هر گرم چربی، ۹ کالری انرژی تولید می‌کند در حالی که هر گرم پروتئین و کربوهیدرات تنها ۴ کالری انرژی دارند. این موضوع به انسان این امکان را می‌دهد که به طور کلی میزان غذای مصرفی خود را کاهش دهد، اما باز هم انرژی بیشتری به دست آورد.

     

    استفاده از ویتامین‌ها

    چربی‌ها بخش عمده‌ای از تولید هورمون‌ها و آنزیم‌ها را تشکیل می‌دهند. بدون استفاده از هورمون‌ها و آنزیم‌ها، فرآیندهای مختلف از گوارش تا تولید مثل دچار اختلال خواهند شد و ممکن است متوقف شوند.

    ویتامین‌های A، D، E و K ویتامین‌های محلول در چربی هستند، به این معنا که بدن ما برای استفاده از این ویتامین‌ها به چربی نیاز دارد. برای انجام عملکردهای گوناگون در بدن، از جمله ترمیم سلول‌ها، به این ویتامین‌ها نیاز اساسی داریم.

     

    ساخت هورمون‌ها و آنزیم‌ها

    چربی‌ها، بخش عمده‌ای از تولید هورمون‌ها و آنزیم‌ها را تشکیل می‌دهند. بدون استفاده از هورمون‌ها و آنزیم‌ها، فرآیندهای مختلف از گوارش تا تولید مثل دچار اختلال خواهند شد و ممکن است متوقف شوند.

     

    محافظت از اندام‌ها

    بافت چربی در بدن مانند بالشی برای ارگان‌های بدن عمل می‌کند. چربی، هم در برابر نیروها و ضربه‌های بیرونی و هم در برابر ضرباتی که ارگان‌ها از همدیگر دریافت می‌کنند مانند ضربه گیر عمل می‌کند.

     

    ذخیره‌ انرژی

    چربی ذخیره‌شده در بدن به ما این امکان را می‌دهد تا وقتی که غذایی در دسترس نداریم، تا هفته‌ها به عملکردهای حیاتی خود ادامه دهیم. این ذخیره‌ی چربی به زنان اجازه می‌دهد باردار شوند، زیرا بارداری نیاز به مقدار خاصی از چربی در بدن مادر دارد و اگر این چربی کافی نباشد، زن سیکل قاعدگی نخواهد داشت. این امر به معنای این است که نمی‌تواند باردار شود و سلامت مادر و جنین به خطر می‌افتد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهچربیچربی مفیدسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    ارزش صادرات خاویار ۳۹ درصد افزایش یافت

    پست بعدی

    خواص درمانی پرتقال چیست؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: پرتقال و نارنگی مورد نیاز شب عید تامین است

    خواص درمانی پرتقال چیست؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    برداشت محصول کلزا از مزارع بهبهان آغاز شد

    حل مشکلات کشاورزان حوزه زراعت دانه‌های روغنی در مازندران

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    ۳.۵ برابر نیاز کشور کالا ذخیره‌ شده است

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دشمن پنهان برخی افراد

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.