شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مقابله با آلزایمر با مصرف کدو سبز

    کدو سبز، مزاج سرد و تری دارد و تامین کننده رطوبت بدن است و چون مزاج کدو مناسب با مزاج مغز و نخاع است باعث تقویت آن ها می شود و مصرف آن در بیماری آلزایمر که چروکیدگی مغز اتفاق می‌افتد، با حفظ رطوبت مناسب، می تواند مفید باشد و به طراوت و شادابی فرد کمک کند و از بی خوابی ناشی از خشکی مغز بکاهد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۶, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مقابله با آلزایمر با مصرف کدو سبز

    بهترین کدوی خورشتی، باید سفید، شیرین، نازک و اندازه متوسطی داشته باشد. این سبزی غذاییت کمی دارد و اشتها را کم می کند و هر میزان که فرد از آن بخورد چاق نمی‌شود و در نتیجه برای کاهش وزن موثر است. چون کدو، طبع سردی دارد، برای گرم مزاجان مفید است.

    برخلاف باور عامه مردم که کدو خورشی را سبزی بی خاصیتی می دانند اما جالب است بدانید که از دیدگاه طب سنتی، این سبزی تقویت کننده مغز و سیستم عصبی است.

    کدو خورشی یا همان کدو سبز، مزاج سرد و تری دارد و تامین کننده رطوبت بدن است و چون مزاج کدو مناسب با مزاج مغز و نخاع است باعث تقویت آن ها می شود و مصرف آن در بیماری آلزایمر که چروکیدگی مغز اتفاق می‌افتد، با حفظ رطوبت مناسب، می تواند مفید باشد و به طراوت و شادابی فرد کمک کند و از بی خوابی ناشی از خشکی مغز بکاهد.

     

    بهترین نوع کدو سبز

    بهترین کدوی خورشتی، باید سفید، شیرین، نازک و اندازه متوسطی داشته باشد. این سبزی غذاییت کمی دارد و اشتها را کم می کند و هر میزان که فرد از آن بخورد چاق نمی‌شود و در نتیجه برای کاهش وزن موثر است. چون کدو، طبع سردی دارد، برای گرم مزاجان مفید است.

    مصرف این سبزی برای دوره جوانی و در فصول گرم و در مناطق گرمسیر بسیار توصیه می شود و سرد مزاجان بهتر است کدو سبز را همراه با خردل، فلفل یا نعناع که طبع گرمی دارند بخورند. البته اگر کدو شیرین باشد مزاجش رو به گرمی می رود.

    کدو ادرار را زیاد می کند و افرادی که به علت مصرف زیاد مواد سرخ شده و غذاهای آماده، دچار سوزش ادرار می شوند توصیه می شود که از کدو و آب آن بیشتر استفاده کنند و کدو را به صورت آبپز یا خام مصرف کنند. ضمن اینکه این سبزی، نرم کننده شکم است و به پاکسازی دستگاه گوارش کمک می کند.

     

    موارد درمانی با آب کدو سبز

    در موارد التهاب حنجره که ته گلو قرمز و ملتهب می شود توصیه به غرغره با آب کدو می شود و مصرف جرعه جرعه آن در طول روز برای نرمی گلو مفید است. در موارد تب نیز بهتر است به محلول پاشویه و بدنشویه آب کدو اضافه کنید.

    می توانید آب کدو را روی سر و صورت افرادی که در هوای گرم قرار می‌گیرند یا افراد یائسه ای که دچار گرگرفتگی می شوند استفاده کنید. همچنین پارچه آغشته با آب کدو را اگر بر روی صورت بگذارید جای جوش موضعی را از بین می برد و برای رفع بعضی از گوش دردها که ناشی از خشکی مزاج باشد مفید است و جهت رفع قرمزی و التهاب چشم نیز می توان کدو را برش زده و چشم را بسته و آن را پشت پلک چشم قرار دهید.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آلزایمرالتهاب حنجرهدرمانسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید کدو سبزکدو سبز
    پست قبلی

    سطح زیر کشت برنج به ۷۰۰ هزارهکتار رسید

    پست بعدی

    چه میوه‌هایی به کاهش وزن کمک می‌کنند؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    این میوه‌ها به جلوگیری از چاقی کمک می‌کنند

    چه میوه‌هایی به کاهش وزن کمک می‌کنند؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا

    گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    قیمت‌گذاری گوشت قرمز تنظیم بازاری توسط ستاد تنظیم بازار انجام شود

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    وقتی امنیت غذایی از شاخص‌های اقتصادی عقب می‌ماند

    وقتی امنیت غذایی از شاخص‌های اقتصادی عقب می‌ماند

    آبان ۵, ۱۴۰۴
    وضعیت دیم‌زارها در چارچوب برنامه الگوی ملی کشت مشخص شود

    وضعیت دیم‌زارها در چارچوب برنامه الگوی ملی کشت مشخص شود

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    انهدام باند توزیع گوشت غیرمجاز در ابهر

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.