جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مضرات نوشابه برای معده و روده

    طبق گزارش CDC، نوشیدن مکرر نوشابه با افزایش وزن، چاقی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی، بیماری کلیوی، بیماری کبدی غیر الکلی، پوسیدگی دندان و نقرس مرتبط است.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    پایان رویایی شیرین برای هواداران نوشابه‌های رژیمی

    به نقل از ایتینگ ول، نوشابه برای سلامتی شما بهترین گزینه نیست، اما چه اتفاقی واقعا برای بدن شما می افتد زمانی که نوشابه می نوشید؟

    ممکن است ویدیوهای مختلفی را به صورت آنلاین دیده باشید که نشان می دهد چگونه می توان از نوشابه برای تمیز کردن سکه ها، ایجاد آتشفشان در بطری نوشابه هنگام جفت شدن با قرص نعناع یا حتی خوردگی فلز استفاده کرد. خوشبختانه، بدن مکانیسم هایی دارد که از شما در برابر نوشیدنی های شیرین و گازدار محافظت می کند.

    با این حال، نوشیدن بیش از حد نوشابه همچنان می تواند بر قسمت های مختلف بدن تأثیر بگذارد و طبق مقاله ای در سال 2021 که در پیشگیری از بیماری مزمن منتشر شده است، 63 درصد از بزرگسالان در ایالات متحده حداقل یک بار در روز نوشابه می نوشند.

     

    نوشیدن نوشابه با معده و بدن شما چه می کند؟

    طبق گزارش CDC، نوشیدن مکرر نوشابه با افزایش وزن، چاقی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی، بیماری کلیوی، بیماری کبدی غیر الکلی، پوسیدگی دندان و نقرس مرتبط است. بعلاوه، بزرگسالان و نوجوانانی که به طور مکرر نوشابه می نوشند، به احتمال زیاد رفتارهای ناسالم بیشتری از جمله سیگار کشیدن، نداشتن خواب کافی و … دارند.

     

    نوشیدن نوشابه ممکن است بر سلامت دهان و دندان شما تأثیر منفی بگذارد

    طبق یک مطالعه در سال 2022 در مجله Biomimetics، نوشیدن نوشابه با پوسیدگی دندان، فرسایش مینای دندان و از دست دادن دندان مرتبط است. هر ماده واقعا اسیدی و هر چیزی که قند زیادی داشته باشد می تواند باعث “پوسیدگی” دندان شود. نوشابه کاملاً اسیدی است و معمولاً دارای مقادیر زیادی قند است که توسط پلاک‌ها و میکروب‌ها به اسید لاکتیک تبدیل می‌شود و شروع به حل کردن دندان ها می کند.

    نوشابه علاوه بر اینکه به دندان‌های شما آسیب می‌رساند، می‌تواند از راه‌های مختلفی بر بهداشت دهان شما نیز تأثیر بگذارد، از جمله تغییر بزاق و لثه‌ها. بزاق نقش مهمی در سلامت دهان و دندان دارد، زیرا به خنثی کردن اسید موجود در دهان و شستشوی ذرات غذا و باکتری ها کمک می کند. با این حال، نوشیدن نوشابه می‌تواند تولید بزاق شما را کاهش دهد و مبارزه با باکتری‌های مضر را برای دهان سخت‌تر کند. همچنین، قند و اسید موجود در نوشابه می‌تواند لثه‌های شما را تحریک و ملتهب کند و منجر به تورم، خونریزی و حتی تحلیل لثه شود. در صورت عدم درمان، بیماری لثه می تواند منجر به از دست دادن دندان و سایر مشکلات جدی سلامتی شود.

    نوشیدن نوشابه ممکن است باعث تحریک معده شود

    در حالی که نوشابه ممکن است مستقیماً به پوشش معده آسیب وارد نکند، نوشابه بسیار گازدار است که می تواند برای افرادی که از قبل مشکلات گوارشی دارند باعث تحریک بیشتر معده شود. برای کسانی که مبتلا به گاستریت، زخم، رفلاکس اسید و موارد مشابه هستند، اسید کربنیک ممکن است علائم آنها را تشدید کند و باعث ناراحتی شدید و جدی شود، به خصوص اگر قبلاً التهاب مزمن را تجربه کرده باشند.

    نوشابه می تواند قند خون و خطر مقاومت به انسولین را افزایش دهد

    12 اونس قوطی نوشابه معمولی کولا حدود 37 گرم شکر اضافه دارد(به ازای USDA) برای در نظر گرفتن این موضوع، انجمن قلب آمریکا بیش از 100 کالری در روز (حدود 6 قاشق چایخوری یا 25 گرم شکر) را برای زنان و 150 کالری در روز (حدود 9 قاشق چایخوری یا 36 گرم شکر) را برای مردان توصیه نمی کند.

    نوشابه می تواند تاثیری قوی بر قند خون داشته باشد. قند اضافه شده از نوشابه که به سرعت جذب می شود، می تواند به سرعت قند خون را افزایش دهد. تولید انسولین بدن ممکن است در پاسخ افزایش یابد و تلاش کند سطح بالای گلوکز خون را پایین بیاورد. این الگوی افزایش نامنظم و کاهش سطح گلوکز در طول روز ممکن است منجر به روند تغییرپذیری بالای گلوکز یا نوسانات و نوسانات شدید گلوکز شود.
    تنوع زیاد گلیسمی می تواند به نوسانات انرژی و خستگی، نوسانات خلقی، و حتی افزایش خطر ابتلا به پیش دیابت، دیابت و بیماری های قلبی عروقی منجر شود. با گذشت زمان، آسیب میکروواسکولار ممکن است رخ دهد که برخی از محققان (مانند مقاله 2020 در دیابتولوژی قلبی عروقی) معتقدند که می تواند بر سلامت قلب و عروق تأثیر منفی بگذارد.

    نوشابه ممکن است باعث افزایش تری گلیسیرید و کاهش کلسترول HDL شود

    مقادیر زیاد قند اضافه شده می تواند تری گلیسیرید را افزایش داده و کلسترول خوب خون را کاهش دهد.

    طبق یک مطالعه در سال 2020 در ژورنال انجمن قلب آمریکا، بزرگسالانی که به طور مکرر نوشابه می نوشند، 98 درصد بیشتر در معرض خطر پایین بودن سطح HDL (کلسترول خوب) هستند و 53٪ شانس بیشتر برای ابتلا به تری گلیسیرید بالا دارند. اگر شکر نوشابه برای فعالیت بدنی استفاده نشود، کبد قند را به چربی (تری گلیسیرید) تبدیل می کند.

    تشخیص کبد چرب در بیمارانی که سال‌ها به طور منظم الکل و همچنین نوشابه مصرف می‌کنند، معمول بوده است.

     

     

    نوشابه ممکن است باعث ایجاد تغییراتی در میکروبیوتای روده شما شود

    در حالی که شیرین کننده های مصنوعی در ابتدا به عنوان گزینه ای «سالم تر» استفاده می شد. برخی تحقیقات نشان داده اند ممکن است اینطور نباشد.

    یک مطالعه منتشر شده در سال گذشته نشان داد که شیرین کننده های مصنوعی، مانند آنهایی که در نوشابه های رژیمی یافت می شوند، ممکن است بر میکروبیوم روده و کنترل قند خون تاثیر منفی بگذارند.

    تحقیقات دیگر ارتباط بین شیرین کننده های مصنوعی و افزایش خطر اختلالات متابولیک مانند دیابت نوع 2 و سندرم متابولیک را نشان می دهند. با در نظر گرفتن همه موارد، ممکن است برای اکثر مردم ایده خوبی باشد که مصرف چنین نوشیدنی‌هایی را محدود کرده و جایگزین‌های کم خطرتر را انتخاب کنند.

    نوشابه ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش دهد

    همانطور که توسط CDC ذکر شده است، نوشیدن مکرر نوشابه با افزایش خطر ابتلا به چندین مشکل پزشکی از جمله چاقی، دیابت، افزایش فشار خون، چربی اضافی شکم، سندرم متابولیک و آسیب و بیماری کلیوی مرتبط است.

    علائم مصرف زیاد نوشابه

    علائمی که نشان می دهد ممکن است بیش از حد نوشابه نوشیده باشید، ممکن است شامل موارد زیر باشد:

    • درد قفسه سینه، سوزش سر دل و نارسایی برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند
    • سوء هاضمه، التهاب، حالت تهوع، اسهال و نفخ ناشی از مقادیر زیاد قند یا شیرین کننده های مصنوعی
    • افزایش خروجی ادرار و کم آبی بدن به دلیل دریافت کافئین و شکر
    • نوسانات خلقی، احساس ضعف، لرزش و گرسنگی به دلیل نوسانات قند خون
    • میل شدید به خوردن غذاها و نوشیدنی های شیرین

    جایگزین هایی برای نوشابه

    • دتاکس واتر از میوه یا سبزیجات
    • آب سلتزر طعم دار یا بدون طعم
    • کومبوجا
    • چای گازدار

     

     

     

    آیا نوشابه به معده شما آسیب می رساند؟

    مطالعات نشان می دهد که نوشیدن مقادیر زیاد نوشابه یا حداقل 10 فلور اونس، ممکن است معده شما را به دلیل اسیدیته بالا تحریک کند.

    اگر نوشیدن نوشابه را متوقف کنم معده من کوچک می شود؟

    نوشیدن نوشابه اندازه معده شما را تغییر نمی دهد، بنابراین اگر نوشیدن آن را متوقف کنید به احتمال زیاد تغییر نمی کند یا کوچک نمی شود.

    کدام اندام بیشتر تحت تاثیر نوشابه قرار می گیرد؟

    ارگانی که بیشتر تحت تاثیر نوشیدن نوشابه قرار می گیرد، دهان است. از آنجایی که نوشابه ابتدا از دهان عبور می‌کند، محتوای قندی و اسیدی آن با باکتری‌های موجود در دهان واکنش نشان می‌دهد که می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند و باکتری‌های ایجاد کننده حفره را تقویت کند و به پوسیدگی دندان کمک کند.

    نوشابه با بدن شما چه می کند؟

    نوشابه با آسیب رساندن به بهداشت دهان، تحریک معده و تغییر میکروبیوتای روده بر بدن شما تأثیر می گذارد. نوشابه به دلیل محتوای قند افزوده بالایی که دارد، می‌تواند به مشکلات سلامتی مرتبط با مصرف زیاد قند افزوده، از جمله سندرم متابولیک، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی دامن بزند.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: دیابتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتنوشابه
    پست قبلی

    این سه آجیل را به منوی صبحانه تان اضافه کنید

    پست بعدی

    واردات نهاده‌های دامی افزایش یافت

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    واردات نهاده‌های دامی افزایش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بریکس نقشی کلیدی در تحکیم امنیت غذایی و انتقال فناوری دارد

    بریکس نقشی کلیدی در تحکیم امنیت غذایی و انتقال فناوری دارد

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    آغاز ثبت سفارش گوشت قرمز و چای از اول اردیبهشت

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    امتناع بخش خصوصی از عرضه روغن به بازار

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    وزارت جهاد کشاورزی مصوبه شورای قیمت‌گذاری را نقض کرد| تولیدکنندگان تخم‌مرغ شاکی شدند

    کاهش تورم مرغداری‌ها و گاوداری‌های صنعتی

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.