سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    می‌خواهید در سنین بالا ذهنی تیز و بدنی سالم داشته باشید؟ بخشی از پاسخ ممکن است در فنجان قهوه‌تان باشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    «زنانی که در دهه ۵۰ سالگی روزانه یک تا سه فنجان قهوه کافئین‌دار مصرف کردند، احتمال بیشتری داشت تا در سنین بالا بدون بیماری‌های مزمن اصلی و با سلامت ذهنی، جسمی و روانی خوب زندگی کنند»، این را دکتر سارا مهدوی، استاد مدعو در دانشکده پزشکی و گروه علوم تغذیه دانشگاه تورنتو و نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید.

    محققان داده‌های تغذیه‌ای بیش از ۴۷ هزار زن را که در مطالعه سلامت پرستاران شرکت داشتند، بررسی کردند. این پژوهش در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا در اورلاندو ارائه شد. به گفته دکتر مهدوی، در آینده نزدیک نسخه کامل و دقیق این تحقیق برای داوری علمی ارائه خواهد شد.

    این زنان در میانسالی مورد پرسش قرار گرفتند و به مدت ۳۰ سال برای بررسی میزان مرگ و بیماری‌هایشان تحت پیگیری بودند.

    مهدوی می‌گوید: «در این مطالعه دریافتیم مصرف متوسط قهوه کافئین‌دار در میانسالی با احتمال بالاتر سالمندی سالم در ۳۰ سال بعد مرتبط بود.»

    این فقط مربوط به قهوه است، نه هر نوشیدنی کافئین‌دار
    به گفته محققان، این اثرات خاص قهوه کافئین‌دار بود و در چای یا قهوه بدون کافئین چنین رابطه‌ای مشاهده نشد. همچنین مصرف بیشتر نوشابه‌های کولا یا نوشابه‌های کافئین‌دار دیگر با شانس کمتر سالمندی سالم همراه بود.

    دکتر دیوید کائو، رئیس بخش قلب و عروق زنان در دانشگاه پزشکی کلرادو، نوشت: «این موضوع نشان می‌دهد قهوه به‌ویژه اثرات محافظتی یا ارتقادهنده سلامت دارد. مانند سایر مطالعات، آنها نیز دریافتند که قهوه به‌طور خاص مزایای بیشتری نسبت به سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار دارد.»

    مطالعه نشان داد که مصرف یک تا سه فنجان قهوه در روز با بیماری کمتر و عملکرد شناختی بهتر در سالمندی همراه بود.

    به گفته کائو که در این پژوهش شرکت نداشت، کیفیت این تحقیق بالاست.

    البته این مطالعه مشاهده‌ای (Observational) بود و بنابراین در بررسی رابطه مستقیم علت و معلول محدودیت دارد. در واقع، این تحقیق تنها نشان می‌دهد که یک رفتار و یک نتیجه بیشتر با هم رخ می‌دهند، اما نمی‌تواند ثابت کند که یکی علت دیگری است.

    مهدوی گفت: محققان این موضوع را در نظر گرفتند و برای عوامل دیگری که می‌تواند رابطه بین مصرف قهوه و سالمندی سالم را توضیح دهد، مانند سبک زندگی، شرایط جمعیت‌شناختی و سایر عادات غذایی، اصلاحاتی انجام دادند. با این حال، هنوز ممکن است متغیر دیگری در این رابطه نقش داشته باشد.

    کائو افزود: ارتباط قهوه با سالمندی سالم تعجب‌آور نیست و با تحقیقات قبلی سازگار است. مصرف متوسط قهوه در گذشته با کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی-عروقی مرتبط بوده است.

    آیا باید شروع به نوشیدن قهوه کنید؟
    آیا این به این معنی است که اگر قهوه نمی‌نوشید، باید شروع کنید؟ مهدوی می‌گوید: «نه لزوماً.»

    او در ایمیلی نوشت: «قهوه ممکن است از طول عمر حمایت کند، اما نسخه‌ای عمومی برای همه نیست — به‌ویژه برای زنان. تغییرات هورمونی بر نحوه متابولیسم کافئین تأثیر می‌گذارد، بنابراین فواید آن به زمان، زیست‌شناسی و سلامت فردی بستگی دارد.»

    استروژن آنزیمی در کبد را که برای تجزیه کافئین مهم است، مهار می‌کند. این به‌ویژه در زنانی که دوران یائسگی، بارداری یا استفاده از قرص‌های ضدبارداری را تجربه می‌کنند، اهمیت دارد و ممکن است باعث شود کافئین در بدنشان مدت بیشتری بماند.

    مهدوی افزود: «میانسالی، دوره‌ای است که در این مطالعه بررسی شد، و با تغییرات هورمونی و متابولیکی همراه است.»

    به گفته او: «مصرف متوسط قهوه کافئین‌دار — معمولاً یک تا سه فنجان در روز — می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای بسیاری از بزرگسالان باشد. اما نباید به‌عنوان یک توصیه کلی برای همه در نظر گرفته شود.»

    به گفته کائو: «ما نمی‌دانیم اگر کسی که قهوه نمی‌نوشد، شروع به نوشیدن سه فنجان قهوه در روز کند، آیا عملکرد بهتری خواهد داشت یا خیر.»

    چه کسانی باید مراقب مصرف قهوه خود باشند؟
    کائو گفت: این یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد لزوماً نیازی به کاهش مصرف قهوه برای سالمندی سالم ندارند.

    او گفت: «قهوه بخش مهم و مثبت زندگی روزمره در بسیاری از فرهنگ‌های جهان است. برای بسیاری، آگاهی از این‌که یک تا سه فنجان قهوه در روز احتمالاً مضر نیست، خبر خوبی است.»

    به گفته دکتر لو چی، استاد دانشگاه تولین در نیواورلئان:«با این حال، برخی افراد باید مصرف قهوه خود را مدیریت کنند، از جمله افرادی که فشار خون بالا، بیماری قلبی، اضطراب یا اختلالات خواب دارند.»

    چی در این پژوهش نقش نداشت اما در مطالعه‌ای دیگر شرکت داشت که نشان داد مصرف قهوه در صبح، اثر بهتری بر کاهش نرخ مرگ‌ومیر نسبت به نوشیدن قهوه در طول روز دارد.

    در نهایت، مهدوی افزود: هرچند قهوه می‌تواند بخشی خوشایند از سبک زندگی سالم باشد، اما جایگزین رفتارهای سالم دیگر مانند تغذیه مناسب، ورزش و خواب کافی نیست.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: افزایش طول عمرفشارخونقهوه
    پست قبلی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    پست بعدی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    پر بازدیدها

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    نان کامل؛ سلامتی از دل خاک تا سفره

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.