جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید گواوا: از درمان ریزش شدید مو تا تب دانگ

    گواوا میوه‌ای شیرین و عجیب بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی است. هر میوه گواوا حاوی سه برابر ویتامین C مورد نیاز روزانه، پتاسیم، فیبر، ویتامین A، و لیکوپن است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برداشت گواوا در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شد

    گواوا میوه‌ای شیرین و عجیب بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی است. هر میوه گواوا حاوی سه برابر ویتامین C مورد نیاز روزانه، پتاسیم، فیبر، ویتامین A، و لیکوپن است.

    چه به صورت میوه کامل، آب میوه، یا ژله، گواوا محصولی خوشمره و مغذی است؛ و البته این تنها میوه گواوا نیست که برای سلامتی مفید است. برگ‌های گواوا نیز دارای ویژگی‌های خاص خود هستند و فواید سلامت جالب توجهی را ارائه می‌کنند. در ادامه با فواید سلامت برگ‌های گواوا بیشتر آشنا می‌شویم.

    ویتامین B کمپلکس (تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین) در برگ‌های گواوا می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کرده و رشد آن را بهبود ببخشد. به عنوان درمانی برای مو و پوست سر می‌توانید دستور زیر را مد نظر قرار دهید:

    تعدادی برگ گواوا – حدود یک مشت – را در حدود یک لیتر آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده و سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.

    این مخلوط را از صافی عبور دهید تا برگ‌ها از آب جدا شوند و یا با یک قاشق این کار را انجام دهید.

    با چای گواوا پوست سر خود را ماساژ دهید و آن را به موهای خود بمالید، این کار را از ریشه موها آغاز کرده و به سمت انتهای رشته‌های مو ادامه دهید.

    اجازه دهید به مدت دو ساعت پوست سر و موهای شما به این ماده آغشته بمانند و سپس سر خود را شستشو دهید.

    برگ‌های گواوا و دیابت

    برگ‌های گواوا قند خون را تنظیم می‌کنند و از دیابت پیشگیری می‌کنند. به واسطه محتوای فیبر بالای خود و مهار تبدیل کربوهیدرات‌های پیچیده به قند، استفاده از برگ‌های گواوا به شکل چای می‌تواند احساس سیری را در فرد ایجاد کرده و به کاهش وزن کمک کند.

     

    برگ‌های گواوا و کلسترول

    نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۳ در نشریه پژوهش بالینی و دارویی منتشر شد، نشان داد، عصاره برگ گواوا در کاهش تری گلیسیرید و لیپوپروتئین با چگالی کم (کلسترول بد یا LDL) و افزایش لیپوپروتئین با چگالی بالا (کلسترول خوب یا HDL) موثر است.

     

    برگ‌های گواوا و دستگاه گوارش

    عصاره برگ گواوا موجب آپوپتوز (مرگ سلولی) در سلول‌های سرطانی معده می‌شود. چای برگ گواوا به طور کلی سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و در درمان اسهال، مسمومیت غذایی، و ناراحتی معده موثر است.

     

    برگ‌های گواوا و سرطان

    محتوای لیکوپن موجود در برگ‌های گواوا تولید هورمون آندروژن مردانه، یکی از عوامل مسئول در برخی از انواع سرطان پروستات را مهار می‌کند. در همین راستا، مواد شیمیایی گیاهی مختلف پروتئین‌های مشخص را مسدود می‌سازند تا به عنوان میانجی برای تکثیر سلولی عمل نکنند.

     

    برگ‌های گواوا و باروری مردان

    نتایج یک مطالعه که در نیجریه انجام شد، نشان داد، عصاره برگ گواوا به افزایش باروری مردانه در موش‌ها منجر شده بدون این که عوارض جانبی سمی به همراه داشته باشد و می‌تواند برای انسان نیز کاربرد داشته باشد.

    برگ‌های گواوا و آلرژی

    گواوا حاوی کوئرستین، رنگدانه زرد/نارنجی آنتی اکسیدان فلاونوئید، است که یک آنتی هیستامین یا ضد حساسیت قوی محسوب می‌شود و واکنش آلرژیک را کاهش می‌دهد. این ویژگی ضد حساسیت، گواوا را به ماده‌ای موثر برای تسکین سوزش و خارش ناشی از نیش حشرات نیز مبدل کرده است.

     

    برگ‌های گواوا و بیماری‌های تنفسی

    کوئرستین موجود در برگ‌های گواوا برای تسکین آسم و بیماری‌های تنفسی مانند برونشیت و سرفه مزمن نیز سودمند است.

     

    برگ‌های گواوا و تب دانگ

    تب دانگ بیماری ویروسی است که توسط پشه‌ها در مناطق استوایی پخش می‌شود و می‌تواند برای افرادی با سیستم ایمنی ضعیف کشنده باشد. نتایج پژوهش‌های صورت گرفته نشان داده‌اند، عصاره برگ گواوا می‌تواند درمانی موثر برای تب دانگ باشد.

     

    برگ‌های گواوا و سلامت دهان

    آب برگ گواوا دارای ویژگی‌های ضد باکتری است. در همین راستا، جویدن برگ گواوا می‌تواند به بهبود سلامت دهان و دندان از جمله تسکین درد دندان و کاهش التهاب لثه کمک کند.

     

    برگ‌های گواوا و پوست

    هنگامی که به عنوان یک لایه بردار (اسکراب) صورت استفاده شود، برگ‌های گواوا می‌تواند دانه‌های سر سیاه و ناخالصی‌های موجود روی پوست را از بین برده و آن را با ویژگی‌های آنتی اکسیدانی و ضد باکتری خود تقویت کند. تنها کافی است تعدادی برگ خرد شده گواوا را در اندکی آب ریخته و به هم بزنید تا بافتی خمیری شکل به دست آید و از آن روی پوست صورت خود بمالید.

     

    برگ‌های گواوا و ضد عفونی کننده

    به واسطه ویژگی‌های میکروبی خود، برگ‌های خرد شده گواوا می‌تواند برای درمان و بهبود بریدگی‌های جزئی و خراش‌ها مورد استفاده قرار بگیرد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تب دانگتغذیهریزش موصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفوایدگواوا
    پست قبلی

    لوبیاها: سوپر غذای طبیعی که سلامت شما را تضمین می‌کند

    پست بعدی

    با این میان وعده ها، کلسترول خود را کاهش دهید

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا به پاپ‌کورن در رژیم غذایی خود نیاز داریم؟

    با این میان وعده ها، کلسترول خود را کاهش دهید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    فروردین ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    تولید شکر ۳۰ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    فواید باورنکردنی چای آناناس برای پوست، گوارش و انرژی

    فواید باورنکردنی چای آناناس برای پوست، گوارش و انرژی

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    آوردن کالای گوشتی و لبنی همراه مسافران به انگلیس ممنوع شد

    آوردن کالای گوشتی و لبنی همراه مسافران به انگلیس ممنوع شد

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    بارش‌های امسال 29 درصد بیش از متوسط 50 سال اخیر شد/باد شدید و گرد و خاک در شرق کشور تا 5 روز آینده

    دامداران از رفتن به ارتفاعات اجتناب کنند

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.