چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی فناوری غذا

    فناوری های نوین در صنعت غذا

    با گسترش جمعیت بشر و کمبود منابع غذایی استفاده از روش های نوین برای افزایش بهره وری در صنعت غذا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.

    توسط پروانه خانی
    21 شهریور 1399
    در فناوری غذا
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    فناوری های نوین در صنعت غذا

    فناوری های نوین صنعت غذا

    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    در این بخش ایفتاتی آی ضمن ارایه مقالات علمی و یادداشتها در خصوص فناوری های نوین صنعت غذا درصدد است آخرین فناوری های نوین کارخانجات صنایع غذایی که تمایل به ارایه در پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی  ایران ( ایفتاتی آی ) بپردازد :‌

    فناوری های نوین در صنعت غذا

    با گسترش جمعیت بشر و کمبود منابع غذایی استفاده از روش های نوین برای افزایش بهره وری در صنعت غذا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.

    ضعف زیرساخت های لازم برای فناوری های نوین غذایی در کشورهاي در حال توسعه، از جمله ضعف و مشکلات مربوط به کیفیت بسته بندي مواد غذایی سبب افزایش قیمت ها و در نهایت کاهش دستیابی به مواد غذایی سالم برای افراد جامعه خواهد شد.

    زمانی امنیت غذایی برای همه افراد جامعه وجود دارد که بتوانند در هر زمان به غذای کافی، سالم و مغذی دسترسی کامل داشته باشند. برای بهبود امنیت غذایی و رفع مشکلات سوءتغذیه، نیاز به افزایش تولید مواد غذایی با کیفیت و سالم می باشد.

    تأمیــن امنیت غذایی به تغییر روش ها و رویکردهای تولید وابســته اســت.

    امروزه واحدهای تولیدکننده غذا مانند بسیاری از صنایع دیگر برای تولید و فروش محصولات خود با مشکلات متعددی رو به رو هستند که بخش عمده ای از این مشکلات با فناوری تولید و نوع تکنولوژی به کار رفته در تولید مواد غذایی در ارتباط مستقیم است.

    بنابراین، بهره گیری از فناوری های روز دنیا و تامین زیرساخت های لازم برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فراوری غذا امری ضروری است. به کارگیری فناوری های نوین غذایی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در صنایع غذایی علاوه بر اینکه سبب افزایش زمان ماندگاری و بهبود کیفیت و سلامت محصولات و ایمنی غذا خواهد شد، در رشد و توسعه صنعت و کسب و کار سهم قابل توجهی خواهد داشت و رقابت در صادرات محصولات غذایی در کشورهای در حال توسعه را با کشورهای توسعه یافته امکان پذیر خواهد کرد.

    در این مقاله به معرفی تکنولوژی های نوین مورد استفاده در صنایع غذایی خواهیم پرداخت که مهم ترین آنها عبارتند از:

    • تکنولوژی مایکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی (Microwave Technology in food processing)
    • تکنولوژی فراصوت و کاربرد آن در صنایع غذایی ( Ultrasound Technology in food processing)
    • تکنولوژی مادون قرمز و کاربرد آن در صنایع غذایی( Infrared technology in food processing)
    • تکنولوژی فرابنفشو کاربرد آن در صنایع غذایی (technology in food processing Ultraviolet)
    • تکنولوژی حرارت دهی اهمیک و کاربرد آن در صنایع غذایی (Ohmic heating technology in food processing)
    • تکنولوژی فشار بالا و کاربرد آن در صنایع غذایی (High Pressure technology in food processing)
    • تکنولوژی پلاسما و کاربرد آن در صنایع غذایی( Plasma technology in food processing)
    • تکنولوژی نانو و بسته بندی های نوین در صنایع غذایی (new packaging technologies in food processing & Nano technology )

     

    نویسنده: دکتر آسیه حسن زاده

    عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی بصیر

     

    ادامه دارد ….

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: امنیت غذاییتکنولوژیصنعت غذافناوری های نوین
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ۱۰۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در لرستان خریداری شد

    توسط امیرحسین فتحی
    30 خرداد 1402
    0

    حجت اله بیرانوند امروز ۲۹ خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ۲۷ اردبیهشت ماه کار خرید گندم مازاد بر...

    بیشتر بخوانید
    صادرات دام اجرایی نشد/درخواست برای افزایش قیمت شیر و گوشت

    خراسان رضوی رتبه نخست‌کشور در پلاک‌گذاری دام را دارد

    29 فروردین 1402
    کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا

    کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا

    24 اردیبهشت 1400
    مهندس حیدر توکلی شانجانی

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( راهکارهایی برای مقابله با رکود اقتصادی در دوره فراگیری کرونا ) به قلم مهندس حیدر توکلی شانجانی رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی آی سودا

    14 دی 1399

    پر بازدیدها

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    قیمت خرید تضمینی 32 قلم محصول کشاورزی فردا اعلام می‌شود

    12 شهریور 1402
    تحقیقات نشان داد؛ رژیم غذایی که نفخ معده را کاهش می دهد

    مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند

    16 شهریور 1402
    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    مطالبات گندمکاران خوزستان در هفته آینده پرداخت می‌شود

    21 شهریور 1402
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    ایران در تولید کود پتاسه تا ۳ سال دیگر خودکفا می‌شود

    21 شهریور 1402
    ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان زنجان صورت گرفته است

    افزایش ۵۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای تولیدی استان سمنان

    28 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود