یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی

    لذت رسیدن به دو محصول غذایی پس از خرید تنها یک ماده ی غذایی، به نوعی همان لذت یک تیر و دو نشان است. شما از تره بار گوجه می خرید اما در سبد غذایی خود هم صاحب گوجه خواهید بود و هم عصاره ی غذایی به نام رب گوجه. تغذیه، و نحوه ی مصرف انواع مواد غذایی در طول روز، یک مرز باریک میان سلامتی و بیماری ما انسان هاست.

    توسط مریم آقایاری
    مهر ۱۰, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استفاده از شربت ذرت به‌جای شکر در کچاپ گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی خام دارای سمی به نام سولانین است که مصرف آن می تواند سبب ایجاد مسمومیت غذایی، التهاب معده و روده، التهاب پوست و شکم درد گردد، این در حالیست که وجود آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن( عامل رنگ قرمز گوجه) با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و احتمال ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی و پیری زودرس را کاهش می دهد.

    رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده می‌شود. رب‌ گوجه‌فرنگی یکی از مهم‌ترین چاشنی‌‌های بساری از غذاها می باشد و علاوه بر آن، ماده اولیه بسیاری از محصولاتی نظیر سس‌ها، کنسروهای مختلف و… است. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت فشار می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. در مقابل پوره گوجه‌فرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شده‌است که ماندگاری‌اش بین رب گوجه‌فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار می‌گیرد.

    رب گوجه فرنگی برای اولین بار در خانه‌ها و کارخانه‌های ایتالیایی تولید شد. ایتالیایی‌ها برای طعم دار کردن پاستاهای خود با طعمی متفاوت و جدید، تصمیم گرفتند سسی از عصاره گوجه‌فرنگی تهیه کنند و این شد که سیسیل و دیگر شهرهای جنوب ایتالیا به مهد رب گوجه‌فرنگی تبدیل شدند.

    مراحل تولید رب گوجه فرنگی :

    .دریافت گوجه فرنگی 2. شست وشوی مقدماتی 3. سورتینگ و شست وشوی نهایی گوجه 4. خردکردن گوجه 5. پخت اولیه 6. فیلتراسیون 7. تانک فرموله 8. تغلیظ آب گوجه 9. مخزن ذخیره 10. پاستوریزاسیون 11 . پرکن ودربندی 12. پاستوریزاسیون قوطی پرشده 13. عبوراز زیردوش آب سرد 14 . خشک کردن 15.اتیکت زنی وبسته بندی

    خط تولید رب گوجه فرنگی

    دریافت :

    گوجه فرنگی را در جعبه های 25 کیلوگرمی به کارخانجات، پس از تعیین میزان نسبی وزن آنها وارد کرده و در سکوی بارگیری قرار می دهند، پس از کنترل تعداد جعبه های بارگیری شده، به بخش حوضچه ی شست و شو ارسال می گردند.

    شست و شو:

    در کارخانجات تولید رب گوجه، حوضچه های پر آب با کفی سیمانی و شیبدار وجود دارند که دارای لوله های انتقال دهنده ی هوا می باشند. گوجه فرنگی ها وارد این حوضچه ها شده و با هوای خروجی از لوله های حوضچه به حرکت در آمده و شسته می شوند.

    سورتینگ:

    گوجه فرنگی ها پس از عبور از دوش آب، توسط کارگران ناظر بررسی شده و در صورت مشاهده هرنوع آلودگی، له شدگی و کپک از سایر گوجه ها جدا شده و دور ریخته می شوند.

    خرد کردن:

    گوجه های غربال شده از مرحله ی شست و شو وارد دستگاه های خرد کن مجهز به تیغه های متحرک شده و خرد می شوند.سپس وارد مخزنی یک متر مکعبی به نام بالانس تانک می گردند.

    پخت اولیه:

    پری هیتر دستگاهی افقی و به شکل استوانه است که دارای لوله های کم قطریست که اطرافشان را بخار فراگرفته است.گوجه ها توسط منوپمپ ها وارد پری هیتر می شوند. در پری هیتر به حرارتی معادل 85 الی90 درجه سانتی گراد می رسند.عبور گوجه ها از مرحله ی پری هیتر دارای مزایای فراوانی است :

    1.راندمان آبدهی در مرحله ی فیلتراسیون تا حد زیادی وابسته به حرارت پری هیتر بوده و درصورت  افزایش آن، افزایش می یابد.

    2.حرارت پری هیتر سبب نابودی آنزیم پکتیناز شده و رب نهایی دارای ویسکوزیته ی مناسب تری خواهد بود.

    3.حرارت بالای پری هیتر سبب میکرب زدایی و میکرب کشی گوجه ها گشته و فرایند اصلاح و سالم سازی محصول نهایی تسریع می گردد.

    4.گوجه ها براثر حرارت وارده، بسیار نرم تر و در نتیجه برای فرایند آبگیری آماده تر بوده، هم چنین هرچه بافت گوجه های ارسالی به مرحله ی فیلتراسیون نرم تر باشد، احتمال نابودی زودهنگام صافی ها نیز کمتر خواهد بود.

    فیلتراسیون :

    در این مرحله گوجه های نرم شده برای فیلتر شدن از صافی های دو یا سه مرحله ای عبور می کنند.نوع مراحل بسته به قطر صافی های هر محله تفکیک می گردد و صافی های دو مرحله ای 1 میلی متر و صافی های سه مرحله ای 0.7 میلی متر قطر دارند.دلیل استفاده از صافی های مختلف، تعیین سطح کیفیت و کمیت مراحل آب گیری است.

    تانک فرموله :

    مرحله ی بعدی، مرحله ی تانک  های فرموله یا همان مخازن استیلی شکلی است. پس از تخلیه ی گوجه ها به درون این مخازن، به اندازه ی 3 درصد از حجم آب گوجه های موجود در مخازن به آن ها نمک اضافه می گردد.

    تغلیظ :

    دیگ های تغلیظ مرحله ی بعدی از خط تولید رب هستند.ورود آب گوجه به دیگ های تغلیظ توسط پمپ های تخلیه صورت می پذیرد. یکی از نکاتی که در این مرحله باید به آن اشاره کرد این است که امکان افزودن نمک پس از خروج رب گوجه از دیگ تغلیظ نیز امکان پذیر بوده و شیوه ی صحیح تری است اما بدلیل ناخالصی های فراوان موجود در نمک، در مرحله ی تانک فرموله نمک را به آب گوجه اضافه می کنند.تغلیظ در کارخانجات می تواند به صورت یک، دو و یا چند مرحله ای انجام گردد.

    چنانچه تغلیظ آب گوجه ها در دو مرحله صورت پذیرد آن را بچ و اگر در چند مرحله انجام شود سیرکولاسیون نام دارد. فرایند تغلیظ رب در کارگاه های کوچک نیز انجام می گردد با این تفاوت که تغلیظ یک مرحله ای کارگاه ها توسط دیگ های تحت خلآ و تغلیظ دو مرحله ای توسط دو دیگ مشابه صورت می گیرد. از مزایای تغلیظ یک مرحله ای توسط دیگ های تحت خلا حفظ بیشتر رنگ طبیعی و مواد معدنی موجود در گوجه است.

    مخزن ذخیره :

    ورود رب گوجه ی خارج شده از دیگ های تغلیظ به مخازن ذخیره را پاستوریزاسیون مقدماتی گویند.

    پاستوریزاسیون مقدماتی :

    در مرحله ی پاستوریزاسیون، رب گوجه از مخازن ذخیره خارج شده و از دستگاه هایی مشابه پری هیتر با حرارتی معادل 85 درجه ی سانتی گراد عبور می کنند.

    پرکن و دربندی :

    دستگاه های پرکن قوطی در این مرحله از خط تولید، وظیفه ی پر کردن قوطی ها از رب را بر عهده دارند. مرحله ی درب گذاری روی قوطی های پر شده ی رب را دربندی گویند.

    پاستوریزاسیون نهایی :

    محصول نهایی بسته بندی شده در قوطی را از میان تونل های بخار 90 درجه عبور می دهند و میزان قرارگیری قوطی ها در تونل های بخار به نوع جنس ظرف بسته بندی آنها بستگی دارد.

    دوش آب سرد :

    قوطی های رب را از زیر جریان آب سرد عبور می دهند به طوریکه دمای قوطی ها 38 الی 40 درجه ی سانتی گراد کمتر از درجه ی آن ها نسبت به تونل بخار گردد، یعنی حدودا دمایی معادل با 52 الی 50 درجه سانتی گراد.

    خشک کردن :

    قوطی های سرد شده پس از عبور از زیر پنکه های گرم کننده، خشک می شوند.

    اتیکت زنی و بسته بندی :

    لیبل و یا اتیکت مناسب هر قوطی روی آن برچسب گذاری شده و سپس قوطی ها راهی مرحله ی بسته یندی و یا پکیجینگ نهایی می گردند.

    ماشین آلات اصلی خط تولید رب گوجه فرنگی :

    خط تولید رب گوجه فرنگی از ماشین آلات مختلفی تشکیل شده است که هر کدام کارایی جداگانه ای دارند. ماشین آلات خط تولید رب ظرفیتهای گوناگونی دارد و گاهی در موارد که کارخانه ای بزرگ با ظرفیتی بالا باشد ممکن است این خط کامل و در مواردی برخی دستگاه ها چند مورد از آن در خط تعبیه شده باشد و برعکس آن نیز در کارگاه ها یا تولیدی های کوچکتر ممکن است برخی از فرآیندها دستی صورت گیرد. اما به طور کلی دستگاه ها و ماشین آلات خط رب به شرح زیر است.

    ۱- دریافت معلق

    ۲- وان دریافت اولیه

    ۳- بالابر غلطکی یا الواتور

    ۴- وان دریافت ثانویه

    ۵- فیلتر فیزیکی

    ۶- سورتینگ

    ۷- مونوپمپ

    ۸- خردکن گوجه فرنگی(کراشر)

    ۹- پری هیتر

    ۱۰- صافی آب گوجه

    ۱۱- مخزن آب گوجه فرنگی

    ۱۲- سیلوی تفاله

    ۱۳- تغلیظ تحت خلاء کانتینیوس

    ۱۴- برج خنک کننده

    ۱۵- بشکه برگردان

    ۱۶- تغلیظ تحت خلاء (بچ)

    ۱۷- پاستورایزر

    ۱۸- تونل پاستوریزاتور

    رب سالم یا تقلبی

    معمولا ربی سالم است که در روغن به راحتی پخش شود، زمانی که به صورت لخته ای و یا تکه تکه در روغن قرار می گیرد، نشان از سلامت ناکافی آن رب است.حتما تا به حال مصرف کدو بجای گوجه در تولید رب کارخانجات به گوش تان خورده است، کافیست تا مقدار کمی از رب را در روغن حرارت دهید، چنانچه قطعاتی از رب را به رنگ مشکی و بصورت غیریکنواخت در ظرف مشاهده کردید، بهتر است بدانید که به احتمال زیاد، نشان از ناخالصی های موجود در آن محصول است.متاسفانه حضور یا عدم حضور مواد افزودنی خطرناکی چون بنزوات سدیم در خانه و بدون امکانات آزمایشگاهی میسر نبوده و برای اطمینان از سلامت رب های مصرفی کارخانجات و یا خانگی خریداری شده از بنزوات سدیم، راه دقیقی وجود ندارد.

    برای راه اندازی یک کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی چه مقدار سرمایه گذاری نیاز است؟

    هرچقدر میزان و ظرفیت تولید بالاتر باشد به همان نسبت میزان سرمایه مورد نیاز نیز بیشتر خواهد بود. به طور کلی یکسری هزینه های ثابت و جاری داریم.

    هزینه های ثابت : هزینه مجوزهای راه اندازی کارخانه تولید رب گوجه فرنگی ،هزینه مکان ، بستر سازی و عملیات عمرانی و ماشین آلات

    هزینه های جاری : هزینه مکان، نیروی انسانی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات، مواد اولیه و ….

    به طور کلی ظرفیت خط تولید مهم ترین عامل در برآورد هزینه راه اندازی  می باشد.این ظرفیت تولید به معنای میزان تن گوجه فرنگی ورودی به خط تولید است. به عنوان مثال اگر ظرفیت یک خط تولید رب گوجه فرنگی، 1۰۰ تن باشد، به این معنی است که  این خط تولید توان دریافت 1۰۰ تن گوجه در روز را خواهد داشت و خروجی کارخانه یک تن رب گوجه فرنگی میباشد.به عنوان مثال خط تولید ی با همین حدود ظرفیت که نسبتا کم اما معقول می باشد، می‌تواند شروع خوبی برای افرادی باشد که می‌خواهند وارد بازار تولید رب گوجه فرنگی شوند، زیرا این خط تولید با هزینه‌ای نسبتا پایین قابل راه‌اندازی است و  می‌تواند به خط تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت‌های بیشتر به‌روزرسانی شود.

    انواع بسته بندی رب گوجه فرنگی:

    رب‌های گوجه فرنگی امروزه دربسته‌بندی‌های مختلفی مانند قوطی، شیشه،حلب و بشکه های اسپتیک در سایزهای مختلف در بازار عرضه می‌شوند. به طور کلی رب‌های موجود در قوطی‌های فلزی، مطمئن‌تر هستند و مدت‌زمان بیشتری می‌توان آن‌ها را نگهداری کرد؛ زیرا امکان استریل کردن قوطی و نگه‌داشتن آن در دستگاه اتوکلاو بهتر و بیشتر از شیشه است چون مقاومت قوطی در برابر حرارت، بالاتر از شیشه است.

    در تصویر زیر نمونه هایی از بسته بندی رب گوجه را میتوانید مشاهده کنید.

    بسته بندی رب گوجه فرنگی

     

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا وبخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    پست قبلی

    چرا استارت آپ های صنایع غذایی در جهان رو به رشد هستند؟

    پست بعدی

    قابلیت خودکفایی در تولید کره/واردات ممنوع نیست اما صرف نمی‌کند

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه‎ خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر،...

    بیشتر بخوانید
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    علت افزایش قیمت کره‌ در بازار چیست؟

    قابلیت خودکفایی در تولید کره/واردات ممنوع نیست اما صرف نمی‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    همزمان با دهه فجر انجام می‌شود افتتاح و بهره‌برداری ۴۹ طرح کشاورزی در خوزستان

    نقشه آبیاری هوشمند کشاورزی تکمیل می‌شود/ سه سامانه در مسیر ادغام برای مدیریت منابع آب

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت بی‌رویه برنج در استان‌های کم‌آب؛ سیاست‌های تشویقی ناکام ماند

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دشمن پنهان برخی افراد

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.