سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص جادویی این گیاهان و ادویه‌ها برای سلامتی

    گیاهان و ادویه‌هایی که در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند هم به دلیل خواص درمانی و هم طعم و مزه شان همواره مورد توجه بوده‌اند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    زنجبیل گزینه مناسب برای درمان بیماری التهاب روده

    ما از گیاهان و ادویه‌های زیادی در آشپزی خود به ویژه زردچوبه، سیر و شنبلیله در طبخ گوشت مرغ و انواع خورش‌ها استفاده می‌کنیم گیاهان و ادویه‌ها چیز جدیدی در آشپزی ما و سایر مللل نیستند و ثابت شده که بسیاری از آن‌ها برای ارتقای سلامت عمومی بدن نیز مفید هستند.

    گیاهان و ادویه‌هایی که در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند هم به دلیل خواص درمانی و هم طعم و مزه شان همواره مورد توجه بوده‌اند. به گزارش هلت لاین، تحقیقات انجام گرفته در سال‌های اخیر شواهدی را برای فواید سلامتی بی‌شمار گیاهان و ادویه‌های غذایی پیدا کرده است.

     

     

    دارچین؛ ضد دیابت

    دارچین یک ادویه محبوب است که در انواع دستور العمل‌ها و محصولات پخته یافت می‌شود. حاوی ترکیبی به نام سینامالدئید است که خواص دارویی دارچین است به آن ربط داده می‌شود. دارچین دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قوی است و به مبارزه با التهاب کمک می کند و نشان داده شده که کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. اما مهمترین عملکرد دارچین برای سلامت عمومی بدن تاثیر آن بر سطح قند خون است. دارچین می‌تواند قند خون را با مکانیسم‌های مختلفی کاهش دهد، از جمله با کند کردن تجزیه کربوهیدرات‌ها در دستگاه گوارش و بهبود حساسیت به انسولین.

     

     

    مریم گلی؛ تقویت حافظه

    مریم گلی به دلیل خواص درمانی خود در قرون وسطی شهرت زیادی داشت و حتی برای جلوگیری از طاعون استفاده می‌شد. تحقیقات کنونی نشان می‌دهد که مریم گلی ممکن است بتواند عملکرد مغز و حافظه را بهبود ببخشد، به خصوص در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر. بیماری آلزایمر با کاهش سطح استیل کولین، یک پیام رسان شیمیایی در مغز همراه است. مریم گلی از تجزیه استیل کولین جلوگیری می کند. در یک مطالعه ۴ ماهه روی ۴۲ فرد مبتلا به بیماری آلزایمر خفیف تا متوسط، عصاره مریم گلی بهبود قابل توجهی در عملکرد مغز ایجاد کرد. مریم گلی همچنین می‌تواند از بروز عفونت‌های دهانی و لثه‌ای و آبسه‌های دندانی جلوگیری کرده و بوی بد دهان را از بین ببرد. مریم گلی از خانواده نعنا است که بیشتر از برگ‌های آن استفاده می‌شود؛ یک گیاه تلخ مزه‌ای که دارای اسانس و رایحه‌ی مشخصی است.

     

     

    نعناع تند؛ کاهش درد سندرم روده تحریک‌پذیر

    استفاده از نعناع تند(فلفلی) در طب سنتی سابقه طولانی دارد. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که روغن نعناع تند می‌تواند درد در سندرم روده تحریک پذیر را بهبود ببخشد. به نظر می‌رسد نعناع تند با شل کردن عضلات صاف روده بزرگ عمل می‌کند و باعث تسکین درد ناشی از حرکات روده می‌شود. عصاره این گیاه همچنین به کاهش نفخ شکم، که یک علامت رایج گوارشی است، کمک می کند. برخی از مطالعات نیز نشان می‌دهد که نعناع تند می‌تواند به مبارزه با حالت تهوع کمک کند. سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS‏) نوعی اختلال در عملکرد روده است که با درد مزمن در ناحیه شکم، احساس ناراحتی، نفخ و تغییرات در عادات روده‌ای، بدون هرگونه علت ارگانیک دیگری، مشخص می‌شود. اسهال یا یبوست می‌توانند علامت غالب آن باشد که ممکن است به صورت متناوب ظاهر شوند.

     

     

    زردچوبه؛ ضد التهابی قوی

    زردچوبه ادویه‌ای است که به اغلب غذاها رنگ زرد می‌دهد و ما اغلب در زمان تفت دادن پیاز و سرخ کردن گوشت و مرغ از آن استفاده می‌کنیم. این ادویه حاوی چندین ترکیب با خواص دارویی است که مهمترین آن‌ها کورکومین است. کورکومین یک آنتی اکسیدان فوق العاده قوی است که به مبارزه با آسیب اکسیداتیو و تقویت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی بدن کمک می‌کند. این مهم است، زیرا اعتقاد بر این است که آسیب اکسیداتیو یکی از مکانیسم‌های کلیدی در ایجاد پیری و بسیاری از بیماری‌ها است. کورکومین همچنین به شدت ضد التهاب است، تا جایی که با اثربخشی برخی از داروهای ضد التهابی مطابقت دارد. با توجه به اینکه التهاب طولانی مدت و سطح پایین تقریبا در هر بیماری مزمن نقش مهمی ایفا می کند، تعجب آور نیست که ببینیم کورکومین با انواع فواید سلامتی مرتبط است. مطالعات نشان می دهد که کورکومین می‌تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد، با آلزایمر مبارزه کند، خطر بیماری قلبی و سرطان را کاهش دهد و آرتریت را تسکین دهد.

     

     

    فلفل قرمز تند؛ کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی

    فلفل کاین یا فلفل قرمز تند نوعی فلفل چیلی است که برای تهیه غذاهای تند استفاده می‌شود. ماده فعال موجود در آن کپسایسین نام دارد که در بسیاری از مطالعات نشان داده شده است که باعث کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی می شود. به همین دلیل، یک عنصر رایج در بسیاری از مکمل‌های تجاری کاهش وزن است. یک مطالعه نشان داد که افزودن ۱ گرم فلفل قرمز به وعده‌های غذایی باعث کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی در افرادی می‌شود که به طور منظم فلفل مصرف نمی‌کنند. با این حال، هیچ تاثیری در افرادی که عادت به خوردن غذاهای تند داشتند، وجود نداشت، که نشان می‌دهد ممکن است تحمل نسبت به اثرات فلفل قرمز تند ایجاد شود. برخی از مطالعات حیوانی همچنین نشان داده اند که کپسایسین با انواع خاصی از سرطان از جمله سرطان ریه، کبد و پروستات مبارزه می‌کند.

     

     

    زنجبیل؛ درمان تهوع

    زنجبیل می‌تواند حالت تهوع را درمان کند و دارای خواص ضد التهابی است زنجبیل یک ادویه محبوب است که در چندین شکل از طب جایگزین استفاده می‌شود. مطالعات به طور مداوم نشان داده اند که ۱ گرم یا بیشتر زنجبیل می‌تواند با موفقیت حالت تهوع را درمان کند. این شامل حالت تهوع ناشی از تهوع صبحگاهی، شیمی درمانی و بیماری دریا می شود. یک مطالعه روی افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ نشان داد که ۲ گرم عصاره زنجبیل در روز، نشانگرهای التهاب روده بزرگ را به همان روش آسپرین کاهش می‌دهد. تحقیقات دیگر نشان داد که مخلوطی از زنجبیل، دارچین و روغن کنجد باعث کاهش درد در افراد مبتلا به آرتروز می شود. عصاره این گیاه اثربخشی مشابه درمان با آسپرین یا ایبوپروفن دارد.

     

     

    شنبلیله؛ کاهش دهنده قند خون

    شنبلیله که ما آن را در طبخ قرمه سبزی استفاده می‌کنیم اثرات مفیدی بر قند خون دارد. این گیاه حاوی پروتئین گیاهی ۴-هیدروکسی ایزولوسین است که می‌تواند عملکرد هورمون انسولین را بهبود بخشد. بسیاری از مطالعات انسانی نشان داده‌اند که حداقل ۱ گرم عصاره شنبلیله در روز می‌تواند سطح قند خون را به ویژه در افراد دیابتی کاهش دهد.

     

     

    رزماری؛ پیشگیری از آلرژی

    رزماری گیاهی است که ما اغلب از آن برای طعم دادن به مرغ و گوشت در غذاهای خود استفاده می‌کنیم. رزماری می‌تواند به جلوگیری از آلرژی و احتقان بینی کمک کند. ماده فعال رزماری اسید رزمارینیک نام دارد. نشان داده شده که این ماده پاسخ های آلرژیک و احتقان بینی را سرکوب می‌کند. رزماری همچنین از خواص دارویی زیادی نیز برخوردار است که محبوبیت آن را دوچندان کرده است. از قدیم الایام، رزماری در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله مشکلات گوارشی، عفونت‌ها، التهاب‌ها و بهبود سلامت پوست و مو مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: ادویهزنجبیلسلامتیگیاه
    پست قبلی

    واردات تون ماهی قیمت کنسرو ماهی را تثبیت کرد

    پست بعدی

    چالش‌های تولید نان سبوس‌دار در ایران: گامی به سوی سلامت غذایی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نان سبوس‌دار؛ خوب یا بد؟

    چالش‌های تولید نان سبوس‌دار در ایران: گامی به سوی سلامت غذایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.