جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    حفظ تنوع زیستی نیازمند تغییر در شیوه و نظام حکمرانی منابع طبیعی است

    ئیس دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: برای تنوع زیستی، حفاظت و حمایت از آن نیازمند تغییر در شیوه و نظام حکمرانی منابع طبیعی هستیم.

    توسط زهرا اکبری
    8 خرداد 1402
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    حفظ تنوع زیستی نیازمند تغییر در شیوه و نظام حکمرانی منابع طبیعی است
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    مهدی قربانی» روز یکشنبه در دومین روز از نشست تخصصی گونه‌های گیاهی و جانوری در معرض خطر انقراض ایران که به مناسبت روز جهانی «گونه‌های گیاهی و جانوری در معرض خطر انقراض» در دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج برگزار شد، افزود: شیوه حکمرانی دولتی در منابع طبیعی بایستی به شیوه حکمرانی مشارکتی تغییر یابد.

    وی اظهار کرد: تغییر در شیوه حکمرانی و نظام حکمرانی منابع طبیعی و محیط زیست یک الزام است چرا که از ساختاری که دچار چالش حکمرانی در زمینه منابع طبیعی است، نمی‌توان انتظار عملکرد مطلوب داشت.

    رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران اضافه کرد: ارتباط تنگاتنگی بین شیوه حکمرانی و حمایت از تنوع زیستی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنوع زیستی در مقیاس جهانی و ملی بر ظرفیت تولید کالا و خدمات در اکوسیستم‌های طبیعی اثر گذار بوده است.

    وی اضافه کرد: برنامه هفتم توسعه فرصت قانونی کردن مدیریت مشارکتی منابع طبیعی با مشارکت فعالانه همه بازیگران دولتی و غیر دولتی را برای برای سازمان حفاظت از محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مهیا کرده است.

    قربانی با بیان اینکه مدیریت مشارکت مبتنی بر سازگاری از سال ۲۰۰۰ به بعد در سطح جهانی مطرح شده است، گفت: در این شیوه مدیریتی، ذینفعان با موضوعات منابع طبیعی و محیط زیست همکاری می‌کنند که این همکاری کافی نبوده و یادگیری مستمر توام با همکاری در بین ذی نفعان به تولید دانش توانمند جهت مدیریت پایدار منابع طبیعی کمک خواهد کرد.

    با قوانین دهه ۴۰ و ۵۰ نمی‌توان منابع طبیعی را مدیریت کرد

    وی در خصوص مدیریت مشارکتی و ایجاد سازگاری بیان کرد: سازگاری به این معناست که سیاست‌ها و قوانین در عرصه‌های منابع طبیعی نیازمند بازنگری است و با قوانین دهه‌های ۴۰ و ۵۰ نمی‌توان منابع طبیعی کشور را در شرایط فعلی مدیریت کرد و قوانین منابع طبیعی و محیط زیست نیازمند بازنگری هستند.

    رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: باید هم در بدنه اجرایی کشور ظرفیت سازی شکل بگیرد و انسجام سازمانی تقویت شود و هم ظرفیت سازی با جامعه محلی که معیشت آنها مرتبط با تولیدات و خدمات منابع طبیعی است، صورت بگیرد.

    وی تصریح کرد: حضور جامعه محلی ضمن کاهش هزینه‌های اجرای پروژه، نظارت مسئولانه و اجتماعی منابع طبیعی را بدنبال خواهد داشت.

    قربانی با بیان اینکه دچار تضاد منافع بر سر محیط زیست و منابع طبیعی هستیم، خاطرنشان کرد: نیازمند آشنایی و آموزش کارشناسان دستگاه‌های اجرایی با فنون تسهیل گری و میانجگری هستیم و راه حل تضاد منافع، فرایند اعتماد سازی و همکاری بین ذی‌نفعان است.

    رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه ، خروجی روش‌های تسهیل گری و ظرفیت سازی، توان افزایی است تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی برای حل چالش های اولویت دار بخش منابع طبیعی و محیط زیست، در حوزه برنامه‌ریزی درسی و تربیت نیرو های علمی کارآمد و موثر باید تعامل سازنده داشته باشند.

    قربانی یادآورشد: ایجاد سازوکارهای معیشت پایدار می‌تواند بسترساز مشارکت فعالانه جامعه محلی در مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست کشور باشد.

    پیوست خبری : اخبار تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی تکمیلی و کشاورزی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    زهرا اکبری

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    ۵۳۰۰ طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی در کشورمعطل اخذ تسهیلات

    توسط هستی محمدمهدی پور
    21 شهریور 1402
    0

    محمدعلی نیکبخت سه شنبه در نشست کشاورزان شهرستان تویسرکان با وزیرجهاد کشاورزی، با تأکید براینکه باید اولویت اول کشور تأمین...

    بیشتر بخوانید
    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    21 مرداد 1402
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    ۲۳۱ همت تسهیلات برای تکمیل صنایع تبدیلی کشاورزی نیاز است

    26 تیر 1402
    همه ى چاه هاى كشاورزى به كنتور هوشمند مجهز مى شوند

    همه ى چاه هاى كشاورزى به كنتور هوشمند مجهز مى شوند

    13 تیر 1402

    پر بازدیدها

    کمبودی در عرضه قارچ نداریم؛ احتمال افزایش قیمت قارچ از نیمه دوم سال

    فیبر رژیمی موجود در قارچ به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند

    28 شهریور 1402
    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    5 مهر 1402
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    پیش‌بینی برداشت ۷ میلیون تن محصول از اراضی دیم در سال زراعی جدید

    11 شهریور 1402
    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    خرید ۱۰ میلیون و ۳۰۵ هزار تن گندم/امسال نیاز به واردات گندم برای تولید آرد نداشتیم

    21 شهریور 1402
    توسعه کشت گیاهان دارویی، نوش‌داروی کشاورزی در اقلیم کم آب یزد

    طلای سبز مازندران در راه اروپا

    27 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود