جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بادمجان در درمان یبوست و بیماری های قلبی مفید است

    بادمجان به دلیل داشتن فیبر بالا و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند در بهبود برخی شرایط سلامتی مانند یبوست و بیماری‌های قلبی مفید باشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۱۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۱۵ ماده غذایی که باعث یبوست می شود

    بادمجان برای درمان یبوست مفید است؟

     

    بادمجان منبع خوبی از فیبر غذایی است. فیبر به بهبود حرکات روده کمک می‌کند و می‌تواند یبوست را کاهش دهد. مصرف مواد غذایی پر فیبر مانند بادمجان باعث می‌شود که حجم مدفوع افزایش یابد و حرکت آن در روده‌ها تسهیل شود.

    بادمجان برای درمان بیماری‌های قلبی مفید است؟

     

    بادمجان حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ناسونین است که می‌تواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند. استرس اکسیداتیو یکی از عوامل مهم در توسعه بیماری‌های قلبی عروقی است. همچنین، فیبر موجود در بادمجان می‌تواند به کاهش کلسترول کمک کند که یکی از عوامل خطر بیماری‌های قلبی محسوب می‌شود.

     

    بنابراین، بادمجان می‌تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم به بهبود سلامت روده و قلب کمک کند، اما نباید به عنوان تنها درمان برای این بیماری‌ها به کار گرفته شود. مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه نیز برای دریافت توصیه‌های مناسب ضروری است.

    دانه های بادمجان باعث یبوست می شود

     

    دکتر سید مرتضی صفوی گفت: به همان اندازه که بادمجان در درمان یبوست مفید است دانه های آن باعث یبوست می شود.

     

    وی با بیان اینکه بادمجان خواص متعددی دارد، اظهار داشت: این ماده غذایی به دلیل فیبر بالا از سرطان گوارش جلوگیری می کند.

     

    چرا بادمجان برای سلامت قلب مفید است؟

     

    این متخصص تغذیه گفت: بادمجان دارای ترکیباتی شامل فیبر، منیزیم، مس، ویتامین های B1، B6، B3 و فولاد است.

     

    صفوی اضافه کرد: فیبر بالای بادمجان همچنین کاهنده کلسترول خون است و ویتامین B3 این ماده غذایی رادیکال های آزاد را از بین می برد و ریسک بیماری قلبی وعروقی را کاهش می دهد.

    چطور بادمجان مصرف کنیم؟

     

    وی توصیه کرد از سرخ کردن زیاد بادمجان باید پرهیز کرد چرا که قسمت های بسیار سرخ شده بادمجان که به رنگ سیاه در می آید، سرطان زا است؛ بنابراین این ماده غذایی بهتر است بخارپز، آبپز یا مقدار کمی تفت داده شود.

     

    بادمجان باعث کاهش وزن می شود؟

     

    این متخصص تغذیه با بیان اینکه در طب قدیم بادمجان به عنوان ماده گرم و خشک شناخته شده بود، گفت: از آنجا که بادمجان کم کالری است، بهترین غذا برای کم کردن وزن به شمار می آید.

     

    فواید دیگر بادمجان

     

    وی مصرف خام بادمجان را برای بیماران آسمی مضر دانست و افزود: این ماده غذایی در عین حال ادرار آور و و نرم کننده سینه است.

     

    به گفته صفوی، ریشه بادمجان در قطع خونریزی بسیار موثر است.

     

    برای درمان یبوست چقدر بادمجان مصرف کنم؟

     

    مقدار مصرف بادمجان به هدف شما، وضعیت سلامتی و رژیم غذایی کلی‌تان بستگی دارد. به طور کلی، برای بهره‌مندی از فواید بادمجان در رژیم غذایی، می‌توانید موارد زیر را در نظر بگیرید:

     

    اگر هدف شما بهبود عملکرد روده‌ها و کاهش یبوست است، مصرف 1 تا 2 عدد بادمجان متوسط در هفته، به صورت پخته و همراه با دیگر منابع فیبر، می‌تواند کمک کننده باشد. این میزان مصرف می‌تواند نیاز روزانه شما به فیبر را تا حدی تأمین کند.

     

    برای درمان بیماری قلبی چقدر بادمجان مصرف کنم؟

     

    اگر هدف شما کاهش خطر بیماری‌های قلبی است، مصرف منظم بادمجان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع همراه با میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، و پروتئین‌های کم‌چرب توصیه می‌شود. مثلاً مصرف 1 تا 3 بار در هفته، به صورت‌های مختلف مانند گریل‌شده، بخارپز یا در خورش‌ها، می‌تواند مفید باشد.

     

    نکات مهمبادمجان باید به صورت پخته مصرف شود، زیرا خام آن حاوی ترکیبی به نام سولانین است که ممکن است برای برخی افراد مشکل‌ساز باشد.مصرف متعادل بادمجان (مانند هر ماده غذایی دیگر) مهم است. مصرف بیش از حد آن، به ویژه در افراد حساس به ترکیبات آن، ممکن است منجر به عوارض جانبی شود.

     

    بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا مقدار مناسب مصرف بادمجان را بر اساس نیازهای خاص شما تعیین کنند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بادمجانبیماری قلبیسلامتییبوست
    پست قبلی

    قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد+ جدول

    پست بعدی

    خرید تضمینی گندم برای حمایت همه جانبه از کشاورز است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    باور عمیق من سپردن امور به بخش خصوصی است

    خرید تضمینی گندم برای حمایت همه جانبه از کشاورز است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دعوت از آفریقا برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی ایران

    دعوت از آفریقا برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی ایران

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    گندم ۳۰ درصد و ذرت ۲۰ درصد گران شدند؛ تهدید امنیت غذایی جهان با حمله روس‌ها به اوکراین

    تهدید امنیت ملی در غفلت از فناوری‌های نوین بازیافت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    افتتاح فاز اول نخستین واحد پرتودهی محصولات کشاورزی غرب کشور در همدان

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.