جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    انجیر، میوه‌ای شیرین و سالم با خواص درمانی

    انجیر یک میوه معمولی نیست. در واقع، مجموعه گل‌های وارونه‌ای است که اگر به حال خود رها شوند، از داخل به بیرون شکوفا می‌شوند. این میوه‌ها معمولاً در مدیترانه و خاورمیانه رشد می‌کنند، مناطقی که برای بخش بزرگی از سال گرم، آفتابی و خشک هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۲۹, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قاچاق انجیر ایران به چین به دلیل تعرفه‌ بالای صادراتی؛ کشاورزان برای بازاریابی محصولات به سمت تعاونی‌ها بروند

    انجیر از زمان‌های قدیم با سلامتی و فراوانی مرتبط بوده است. این میوه به صورت نمادین به دیمتر، الهه کشاورزی و باروری یونان، و همچنین به خدای باکوس در روم باستان تقدیم می‌شد.

    قبل از اینکه شکر رایج شود، انجیرها معمولاً برای شیرین کردن دسرها استفاده می‌شد. امروزه، با توجه به اینکه مردم به دنبال جایگزین‌های سالم‌تر برای شکر تصفیه شده هستند، بسیاری به انجیرها روی می‌آورند.

    خواص درمانی انجیر

    یکی از دلایلی که بسیاری از وبسایت‌های تغذیه سالم غذاهایی با انجیر را معرفی می‌کنند، این است که انجیرها به رفع هوس‌های شیرین کمک می‌کنند و همچنین بسیاری از خواص درمانی مهم را ارائه می‌دهند.  در اینجا برخی از خواص درمانی انجیر را که می‌توانید هنگام خوردن این میوه از آن لذت ببرید، ذکر می‌کنیم:

    • کاهش فشار خون بالا: فشار خون بالا، که به عنوان فشار خون بالا نیز شناخته می‌شود، می‌تواند منجر به عوارضی مانند بیماری قلبی و سکته مغزی شود. یکی از عواملی که منجر به فشار خون بالا می‌شود، عدم تعادل پتاسیم ناشی از مصرف بیش از حد سدیم و پتاسیم کافی نیست. انجیرها یک غذای غنی از پتاسیم هستند و می‌توانند به اصلاح این عدم تعادل کمک کنند. در همین حال، سطح بالای فیبر در انجیرها می‌تواند به دفع سدیم اضافی از سیستم کمک کند.
    • بهبود هضم: مشکلات گوارشی از یبوست تا اسهال متغیر است. در هر دو انتهای طیف، افزایش مصرف فیبر می‌تواند کمک کند. علاوه بر محتوای بالای فیبر، انجیرها به روش دیگری نیز به هضم کمک می‌کنند. آن‌ها منبع عالی پری‌بیوتیک هستند که سلامت کلی روده را بهبود می‌بخشند.
    • افزایش تراکم استخوان: انجیرها منبع خوبی از کلسیم و پتاسیم هستند. این مواد معدنی می‌توانند در کنار هم برای بهبود تراکم استخوان کار کنند که به نوبه خود می‌تواند از بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعات نشان می‌دهند که یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم به ویژه می‌تواند سلامت استخوان را بهبود بخشد و گردش استخوان را کاهش دهد. در همین حال، کلسیم یک جزء ساختاری اصلی استخوان‌ها است و افزایش مصرف کلسیم نشان داده شده است که ساختار معدنی استخوان را در کودکان و نوجوانان بهبود می‌بخشد.
    • ارزش غذایی: یکی از مزایای اصلی انجیرها این است که آنها یک غذای طبیعی بدون چربی و کلسترول هستند. همچنین منبع عالی ویتامین‌های A و C، کلسیم، آهن، پتاسیم و منیزیم هستند.

    اندازه وعده‌ها

    اگرچه انجیرها به طور متوسط سالم هستند، اما مهم است که به خاطر داشته باشید که اندازه یک وعده یک انجیر متوسط است. قند موجود در انجیرها می‌تواند به سرعت افزایش یابد اگر به صورت مشت‌کوب خورده شوند و بسیاری از دستور پخت‌هایی که در اینترنت می‌بینید، تعداد زیادی انجیر را می‌طلبند. همیشه مقدار انجیر موجود در غذاهایی که می‌خورید را در نظر داشته باشید و خود را محدود کنید تا مصرف کلی قند خود را پایین نگه دارید.

     

    نحوه تهیه انجیر

    انجیرها می‌توانند به راحتی به عنوان یک میان وعده تازه خورده شوند یا نصف شوند و برای افزودن تردی و طعم به سالاد یا ساندویچ ریخته شوند. با این حال، همچنین روش‌های خوشمزه بسیاری برای پخت با استفاده از انجیر به عنوان یک شیرین‌کننده وجود دارد.

    یک گزینه این است که انجیرها را خرد کرده و مانند کشمش به خمیر اضافه کنید. به این ترتیب، انجیرها در نان‌ها، کوکی‌ها و مافین‌ها عالی هستند.

    میله‌های انجیر می‌توانند با پخت انجیرهای خرد شده روی حرارت متوسط تا نرم و مرطوب شدن تهیه شوند. سپس، آنها می‌توانند با سایر مواد در یک ظرف فشرده شوند.

    گزینه دیگر این است که انجیرهای خود را طولی برش دهید، با عسل و دارچین طعم‌دار کنید و برای 40 دقیقه در فر بپزید تا یک دسر شیرین یا یک غذای جانبی خوشمزه تهیه کنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: انجیرسلامتیفشارخون
    پست قبلی

    بیش از ۵ میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان کرمانشاه تولید شد

    پست بعدی

    عارف: رونق تولید و کاهش تورم راهبرد دولت وفاق ملی است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عارف: رونق تولید و کاهش تورم راهبرد دولت وفاق ملی است

    عارف: رونق تولید و کاهش تورم راهبرد دولت وفاق ملی است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    چای خارجی گران شد + جدول قیمت کالای اساسی

    فروردین ۲۸, ۱۴۰۴
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    تولید دانه‌های روغنی در استان‌های کشور به تفکیک+ جدول

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به جوامع محلی واگذار شود

    حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به جوامع محلی واگذار شود

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    نرخ خرید تضمینی کالاهای اساسی پیش از تیر ماه تعیین می‌شود

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    تلفات کلنی‌های زنبور عسل در اثر سمپاشی با سم حشره کش

    فروردین ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.