به نقل از مدیسن نت، «سیسیلی وبر»، محقق ارشد از دانشگاه مینهسوتا آمریکا، میگوید: «مارگارینها گزینه بهتری نسبت به کره برای سلامت قلب هستند و مارگارینهای فشرده بهترین گزینهها هستند.»
وی در ادامه افزود: «ما همچنین دریافتیم که محصولات ترکیبی مارگارین و کره حاوی چربی اشباع کمتر و چربی غیراشباع بیشتری نسبت به کره معمولی هستند.»
برای این مطالعه تیم تحقیق محتوای اسیدهای چرب ۸۳ مارگارین و مخلوط کره و مارگارین را بررسی کردند و آنها را با کره مقایسه کردند.
محققان دریافتند که محصولات مخلوط مارگارین و کره در مقایسه با کره، چربی اشباع و کلسترول کمتری داشتند. این محصولات همچنین فاقد چربی ترانس ساخته دست بشر بودند.
در حالی که مارگارینها گزینه بهتری نسبت به کره برای سلامت قلب هستند، اما همچنان باید به مقدار کم مصرف شوند، زیرا حاوی مقداری چربی اشباع شده با چگالی انرژی بالایی در هر وعده غذایی هستند.
محققان بهترین و سالمترین جایگزین کره و مارگارین را روغنهای گیاهی میدانند.
به گفته محققان، چربیهای اشباع خطر التهاب و بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریهای مزمن را افزایش میدهند.
محققان پیشنهاد میکنند: سعی کنید از روغنهایی که در دمای اتاق مایع هستند، مانند روغن زیتون فرابکر، کانولا، آووکادو، گردو، کنجد یا روغنهای آفتابگردان در اسپریها، سسها و پخت و پز استفاده کنید.
سرویس خبری: علمی تغذیه و سلامت