رولت کالباس با مواد اولیه برای داخل کرپ که شامل کالباس و یا ژامبون ورقه شده، خیارشور، جعفری خرد شده و سس مایونز بوده، طبخ می شود. می توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از سس تند نیز در طبخ این دسر استفاده کنید. البته در این رسپی مواد اولیه خمیر رولت و طرز تهیه آن را نیز آموزش داده ایم. می توانید این دسر خوشمزه و دلپذیر را برای میان وعده خود و یا برای مهمانی و دورهمی های خانوادگی طبخ کرده و پذیرایی نمایید.
مواد لازم
- آرد: سه چهارم لیوان
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: ۱ لیوان
- کالباس یا ژامبون: ۲۰۰ گرم
- هویج: ۱ عدد
- خیارشور: ۲ عدد
- سس مایونز سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
- گام 1
ابتدا در یک ظرف تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و هم بزنید.
- گام 2
سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مخلوط کنید.
–
در آخر نمک و فلفل را اضافه و هم بزنید.
- گام 3
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
- گام 4
از مخلوط آماده شده ۲ ملاقه در ماهی تابه ریخته و پخش کنید.
- گام 5
زمانی که یک طرف کرپ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.
- گام 6
کرپ های آماده شده را در سینی بچینید تا سرد شود.
- گام 7
روی کرپ را با مخلوط سس مایونز سفید و چیلی بپوشانید.
- گام 8
سپس کالباس یا ژامبون های ورقه ای، خیارشور خرد شده، هویج رنده شده و جعفری را بگذارید.
- گام 9
کرپ ها را رول کنید و دو طرف آن را کمی سس مایونز بزنید تا لایه ها به هم بچسبند.
- گام 10
سپس کرپ های آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و آماده شود.