یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس خبر داد؛ درخواست ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در کردوان

    استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری راهی برای افزایش بهره وری و جلوگیری از کاهش تولید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینه‌ها و ثبات بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    توصیه‌های غذایی در قرنطینه خانگی، در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    از آنجا که کشور‌ها اقدام‌های مهمی را برای مهار گسترش کووید-۱۹ انجام می‌دهند، خودقرنطینگی و بسته شدن موقت مشاغل ممکن است بر روی عادات مربوط به تغذیه تاثیر بگذارد، مهمترین سوالی که در این هنگام به وجود می‌آید این است که در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۲, ۱۳۹۹
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توصیه‌های غذایی در قرنطینه خانگی، در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    از آنجا که کشور‌ها اقدام‌های مهمی را برای مهار گسترش کووید-۱۹ انجام می‌دهند، خودقرنطینگی و بسته شدن موقت مشاغل ممکن است بر روی عادات مربوط به تغذیه تاثیر بگذارد، مهمترین سوالی که در این هنگام به وجود می‌آید این است که در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    از افراد سالم و همچنین افرادی که علائم خفیف بیماری تنفسی را دارند خواسته می‌شود تا در خانه بمانند. در برخی از کشور‌ها، فعالیت رستوران‌ها و آشپزخانه‌هایی که غذای بیرون‌بر دارند، محدود شده و مواد غذایی تازه نیز کمتر در دسترس است.

    تغذیه مناسب برای سلامتی بسیار مهم است. به‌‌ویژه در مواقعی که سیستم ایمنی بدن نیاز به آمادگی و مبارزه در برابر ویروس را دارد. دسترسی محدود به غذا‌های تازه ممکن است رعایت رژیم غذایی سالم و متنوع را به خطر بیندازد. این دسترسی محدود همچنین می‌تواند به طور بالقوه منجر به افزایش مصرف غذا‌های فرآوری شده که عموماً دارای مقادیر زیاد چربی، قند و نمک هستند، شود. با این حال، حتی با وجود مواد کم و محدود، می‌توان از رژیم غذایی سالم پیروی نمود.

    برای داشتن سلامت مطلوب و بهینه، فعال بودن از نظر جسمی نیز بسیار مهم است.

     

    توصیه‌های عمومی

    برنامه داشته باشید: فقط آنچه را که لازم دارید خریداری کنید.

    خرید از روی استرس و وحشت، عواقب منفی بسیاری مانند افزایش قیمت مواد غذایی، مصرف بیش از حد مواد غذایی و توزیع نابرابر محصولات و کالا‌ها را در پی دارد. بنابراین توجه به نیاز‌های خود و همچنین سایر افراد بسیار مهم است. قبل از خرید، بررسی کنید چه چیز‌هایی در خانه دارید و بر‌اساس نیازتان چه مواردی را می‌بایست خریداری نمایید.

    ممکن است نیاز به خرید مقادیر زیادی از مواد غذایی را احساس کنید، اما قبل از اقدام، مطمئن شوید که ابتدا هر آنچه را که از قبل در خانه داشتید استفاده کنید (به‌ خصوص موادی با ماندگاری کوتاه‌تر). به این ترتیب شما از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کرده و به دیگران اجازه می‌دهید که به مواد غذایی مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

     

    در استفاده از مواد غذایی به‌ صورت استراتژیک عمل نمایید: استفاده از محصولات تازه را در اولویت قرار دهید.

    ابتدا از مواد تازه و موادی استفاده نمایید که عمر آن‌ها کوتاه‌تر است. اگر محصولات تازه، به‌ ویژه میوه‌ها، سبزیحات و لبنیات کم‌چرب هم‌چنان در دسترس است، نسبت به محصولات خراب نشدنی، اولویت استفاده را به این مواد بدهید. میوه‌ها و سبزیجات منجمد نیز می‌توانند به راحتی در طی دوره‌های طولانی‌تر مورد استفاده قرار گیرند و اغلب دارای میزان مشابه مواد مغذی نسبت به نوع تازه خود هستند.

    برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی، می‌توانید مانده هر وعده غذایی را برای مصرف دوباره در آینده منجمد کنید.

     

    غذا‌های خانگی طبخ کنید.

    در طول زندگی روزمره، معمولا بسیاری از افراد وقت لازم برای تهیه غذا‌های خانگی را ندارند. در حال حاضر، گذراندن مدت زمان طولانی‌تر در خانه ممکن است این امکان را برای شما فراهم کند تا آن دسته از غذا‌هایی را که قبلا وقت برای طبخ آن‌ها نداشتید، تهیه نمایید. بسیاری از دستور‌های آشپزی برای غذا‌های سالم و خوشمزه را می‌توان به‌صورت آنلاین دریافت نمود.

    از اطلاعات غذایی که آزادانه از طریق اینترنت به آن دسترسی دارید، استفاده نمایید و با مواد اولیه‌ای که در دسترس دارید، طبخ آن‌ها را امتحان کنید، اما همواره اصول تغذیه سالم را به خاطر بسپارید.

    از امکان ارسال و تحویل غذا استفاده نمایید.

    اگر چه غذای پخته شده خانگی می‌بایست در اولویت قرار‌ گیرد، برخی شهر‌ها و کشور‌ها سیستم تحویل پیشرفته‌ای برای مواد اولیه و غذا‌های آماده‌ دارند و بسیاری از مشاغل، اکنون آماده ارائه این سرویس هستند. برخی راه‌حل‌ها شامل گزینه ” تماس کمتر ” هستند که نیازی به تعامل انسانی ندارند، بنابراین از اقدامات خود‌قرنطینگی و ایزوله کردن حمایت می‌کنند.

    این موارد به‌‌ویژه در مورد مشاغل معتبر که الزامات دقیق بهداشت مواد غذایی را رعایت می‌کنند، باید در اولویت قرار گیرد. برای تحویل و حمل و نقل مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی در دمای ایمن (زیر ۵ درجه سانتی‌گراد و بالای ۶۰ درجه سانتی‌گراد) مهم است.

     

    از میزان هر وعده غذایی که می‌خورید آگاه باشید.

    به دست آوردن میزان مناسب از هر وعده غذایی به‌خصوص زمانی که پخت و پز را انجام می‌دهید، دشوار است. ماندن در خانه برای مدتی طولانی، به‌خصوص تنها و با فعالیت محدود، می‌تواند منجر به پرخوری شود. از طریق راهنمای ملی رژیم غذایی در مورد میزان سالم هر وعده غذایی آگاهی یافته و به این نکته توجه داشته باشید که کودکان و خردسالان نسبت به بزرگسالان به میزان کمتری از غذا در هر وعده غذایی نیاز دارند.

     

    روش‌های ایمن‌سازی مواد غذایی را دنبال کنید.

    ایمنی مواد غذایی یک پیش‌نیاز برای امنیت غذایی و رژیم غذایی سالم است. فقط غذای ایمن، غذای سالم محسوب می‌شود. هنگام تهیه غذا برای خود و دیگران، رعایت اقدامات بهداشتی و غذایی برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و بیماری‌های ناشی از غذا مهم است. اصول مهم بهداشت مواد غذایی شامل موارد زیر است:

    • دست‌ها، آشپزخانه و ظروف خود را تمیز نگه دارید.
    • غذای پخته و خام، به‌خصوص گوشت خام و محصولات تازه را جدا نگه دارید.
    • غذا‌های خود را کاملا بپزید.
    • غذای خود را در دمای مطمئن، زیر ۵ درجه سانتی‌گراد و یا بالاتر از ۶۰ درجه سانتی‌گراد نگه دارید.
    • از آب و مواد اولیه ایمن استفاده نمایید.

    با رعایت این پنج توصیه اصلی برای غذای ایمن‌تر، می‌توانید از بسیاری از بیماری‌های شایع در اثر مصرف مواد غذایی جلوگیری کنید.

     

    مصرف نمک را محدود کنید.

    ممکن است دسترسی به غذاهای تازه کاهش یافته و بنابراین استفاده از غذاهای کنسرو شده، منجمد یا فرآوری شده بیشتر شود. بسیاری از این غذاها حاوی مقادیر زیادی نمک هستند. سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که روزانه میزان کمتر از ۵ گرم نمک مصرف شود. برای رسیدن به این هدف، مصرف غذا‌های کم‌نمک و یا بدون نمک را در اولویت قرار‌ دهید.

    همچنین ‌می‌توانید برای از بین بردن مقداری از سدیم اضافی، مواد غذایی کنسروی مانند سبزیجات و لوبیا را آب‌کشی کنید. توجه داشته باشید که ترشی‌ها اغلب حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند. در بسیاری از کشور‌ها، ۵۰ تا ۷۵ درصد از نمک دریافتی بیشتر از آن‌ چیزی است که می‌خوریم تا نمکی که خودمان به غذا اضافه می‌کنیم. توجه به این نکته که در حال حاضر به اندازه کافی نمک دریافت می‌کنیم، از اضافه کردن نمک اضافی هنگام پخت و پز و یا سر میز جلوگیری می‌کند.

    برای طعم‌دار کردن غذا، می‌توانید از گیاهان تازه یا خشک‌شده و ادویه‌جات استفاده نمایید.

     

    مصرف شکر را محدود کنید.

    سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که در شرایط ایده‌آل می‌بایست کمتر از ۵ درصد از کل انرژی دریافتی بزرگسالان از قند‌های آزاد حاصل شود (حدود ۶ قاشق چای‌خوری). اگر می‌خواهید چیز شیرینی بخورید، میوه تازه باید در اولویت باشد. میوه‌های یخ‌زده، میوه‌های کنسروی در آب‌میوه به جای شربت، و میوه‌های خشک‌شده بدون قند اضافه هم گزینه‌های خوبی هستند. زمانی‌ که می‌خواهید دسر و شیرینی‌‌جات دیگری را انتخاب کنید، مطمئن باشید که میزان قند کمی دارند و مقدار کمی از آن‌ها را مصرف نمایید.

    مراقب دسر‌های کم‌چرب باشید، چرا که این مواد اغلب غنی از قند‌های اضافه‌شده هستند. میزان قند یا عسل اضافه‌شده به مواد غذایی را محدود کنید و از شیرین کردن نوشیدنی‌های خود جلوگیری کنید.

     

    مصرف چربی را محدود کنید.

    سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که مصرف کل چربی را به کمتر از ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی محدود کنید، طوری که استفاده از چربی اشباع‌شده نباید از ۱۰ درصد بیشتر باشد. برای دست‌یابی به این هدف، روش‌های پخت و پزی را انتخاب کنید که مانند شیوه بخارپز کردن، کباب کردن یا در سس پختن، نیاز به چربی نداشته و یا چربی کمتری نیاز داشته باشند.

    در صورت نیاز از مقادیر کمی روغن غیراشباع مانند کلزا، زیتون یا روغن آفتاب‌گردان برای طبخ غذا‌ها استفاده کنید. غذا‌هایی مانند ماهی و آجیل را که حاوی منابع سالم چربی‌های اشباع نشده هستند، انتخاب کنید. برای محدود کردن چربی‌های اشباع، چربی اضافی را از گوشت و مرغ جدا کرده و از گوشت‌هایی که پوست ندارند استفاده کنید. مصرف مواد غذایی مانند گوشت قرمز و چرب، کره و لبنیات پرچرب، روغن پالم، و روغن نارگیل را کاهش دهید.

    تا حد امکان از چربی‌های ترانس خودداری کنید. برچسب‌های تغذیه‌ٔ روی غذا را بخوانید تا از نبود روغن‌های هیدروژنه جزئی در ترکیبات آن اطمینان حاصل کنید. اگر برچسب غذا‌ها در دسترس نیست، از مصرف غذا‌هایی که معمولا حاوی چربی‌های ترانس هستند، مانند غذا‌های فرآوری و سرخ شده مثل دونات و غذا‌های پخته‌شده شامل بیسکوییت، پیتزای منجمد، کلوچه‌ها، کراکر‌ها، و کره‌هایی که چربی هیدروژنه دارند، خودداری کنید.

    اگر شک دارید، غذا‌ها و موادی که حداقل فرآوری بر روی آن‌ها انجام شده، گزینه‌های بهتری هستند.

     

    فیبر کافی مصرف نمایید.

    فیبر نقشی اساسی را در گوارش سالم دارد و باعث می‌شود در طولانی‌ مدت احساس سیری کرده و این امر به جلوگیری از پرخوری کمک می‌کند. برای اطمینان از مصرف فیبر کافی، در تمام وعده‌های غذایی خود از سبزیجات، میوه‌ها، غذا‌های سبوس‌دار استفاده نمایید. غذا‌های سبوس‌دار شامل جو، پاستا، برنج قهوه‌ای، نان گندم سبوس‌دار است که به غذا‌های دارای دانه‌های تصفیه شده مانند پاستا، برنج سفید و نان سفید ترجیح داده می‌شوند.

     

    هیدراته بمانید: آب و مایعات زیاد مصرف نمایید.

    خوردن مایعات فراوان برای سلامتی بسیار مهم است. آب شیر اگر در دسترس و مصرف آن ایمن باشد، سالم‌ترین و ارزان‌ترین نوشیدنی است. و همچنین در مقایسه با آب معدنی، به‌ دلیل اینکه هیچ زباله‌ای تولید نمی‌کند، بهترین گزینه است. نوشیدن آب به جای نوشیدنی‌های شیرین قند‌دار یک راه ساده برای محدود کردن مصرف قند و کالری اضافی است.

    برای طعم‌دار کردن آب می‌توان میوه‌های تازه یا یخ‌زده مانند انواع توت، برش‌های مرکبات و خیار و یا گیاهانی مانند نعنا، اسطوخودوس یا رزماری را به آن افزود.

    از نوشیدن مقادیر زیادی قهوه غلیظ و چای پررنگ، به‌ویژه نوشیدنی‌های کافئین‌دار و انرژی‌زا خودداری کنید. این مواد ممکن است باعث کمبود آب در بدن شده و بر الگوی خواب نیز تاثیر منفی بگذارند.

     

     

    سرویس خبری : آشپزی

     

    منبع: محب
    پست قبلی

    در مقابله با کرونا چند توصیه آشپزی را جدی بگیرید

    پست بعدی

    خام فروشی عادت دیرینه؛ سهم ناچیز از سبد صادرات محصولات تبدیلی کشاورزی در روزهای کرونایی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    صنایع تبدیلی کشاورزی چیست ؟

    خام فروشی عادت دیرینه؛ سهم ناچیز از سبد صادرات محصولات تبدیلی کشاورزی در روزهای کرونایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تاکید بر تقویت باور تعاون و قدرتمندسازی تعاونی‌ها

    تاکید بر تقویت باور تعاون و قدرتمندسازی تعاونی‌ها

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    افزایش کشت دانه‌های روغنی در استان تهران با محوریت گیاه کلزا

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    وزیر جهاد کشاورزی: ایران در جمع پنج کشور برتر دنیا در صنعت دامپروری است

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.