غلامرضا سرگزی روز سهشنبه اظهارداشت: این نهادهها شامل ٣١ هزار تن سبوس، ٣٠ هزارو ٧۴٨ تن جو، ٢ هزار و ٨٧۶ تن ذرت،٨۶٣ تن سویا و ۵٠ تن کلزا است که در ۶ماهه اول سال ١۴٠٠ توزیع شده است.
وی تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام، شرکت غله، تعاون روستایی، کارخانجات خوراک دام و شرکتهای واردکننده نهاده دام خصوصی سازمان جهادکشاورزی را در تأمین این نهاده ها همراهی میکنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: نهادههای دامی از طریق اتحادیههای عشایری، تعاون روستایی و دامپروری به دامداران عرضه میشود.
هماینک سیستانوبلوچستان دارای ۲۵۰ واحد پرورش واحد صنعتی و سنتی انواع ماکیان و پنج هزار و ۲۵۰ واحد صنعتی و سنتی پرورش انواع دام شامل گاو و گوساله، شتر وگوسفند و بز است.
گرچه خشکسالیهای چند دهه اخیر در سیستان و بلوچستان به ویژه شمال استان صنعت دامپروری و کشاورزی منطقه را تحت تاثیر قرار داده اما موقعیت ویژه و استثنایی به سبب برخورداری از یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و افزون بر ۳۱۰ کیلومتر مرز ساحلی در دریای عمان و استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز و نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان و شبه قاره هند و کشورهای آفریقایی از منظر ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی این استان را در موقعیت خاص از نظر تجارت و تامین نیاز کشور در بخش های مختلف از طریق واردات قرار داده است.
این استان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی توانایی تامین گوشت قرمز مورد نیاز کشور را دارد به طوری که هیچ استانی از این ظرفیت برخوردار نیست.
از جمله ظرفیتهای مهم سیستان و بلوچستان وجود کشتارگاهها و قرنطینه دامی است که میتواند نقش مهمی در واردات دام داشته باشد.