به نقل از خبرگزاری صداوسیما، در این مطلب با ادویههایی آشنا میشوید که میتوان آنها را جایگزین نمک کرد.
بسیاری از ما به دلیل بیماری فشار خون، تیروئید، استفاده از کورتون و همچنین داروهای هورمونی باید از خوردن نمک محروم باشیم. همچنین پزشکان همواره توصیه میکنند که از مصرف زیاد نمک تا حد امکان خودداری شود و به جای آن از چاشنیهایی که نه تنها خوش طعمکننده هستند، بلکه خواص و مزایای بسیاری هم برای سلامت دارند؛ استفاده کنیم.
ادویههایی مانند ادویه کاری، ادویه خورشی، ادویه هفت رنگ، ادویه هندی، جوز هندی، زیره، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجبیل، پودر پاپریکا و دارچین از جمله ادویههایی هستند که میتوانند بدون اضافه کردن نمک، طعم بینظیری در غذا ایجاد کنند.
سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت