یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر داد: تولیدکنندگان کنسرو، نیازمند ۵۰ میلیون دلار نقدینگی

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان این صنعت با مشکل مواد اولیه تن ماهیان وارداتی روبرو هستند گفت: برای خروج از این بحران این صنعت نیازمند ۵۰ میلیون دلار نقدینگی است.

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۲, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر داد:  تولیدکنندگان کنسرو، نیازمند ۵۰ میلیون دلار نقدینگی

    «سیدمحمد میررضوی» روز شنبه در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران ضمن انتقاد از تاخیر بانک مرکزی در تخصیص ارز مورد نیاز صنعت گفت: اکنون صنعت کنسروسازی با مشکل جدی تامین مواد اولیه  ماهی تن وارداتی روبروست که درصورت عدم توجه این صنعت با مشکل جدی روبرو می شود.

    وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر علاوه بر کاهش صید تن ماهیان داخلی، میزان واردات تن ماهیان کاهش یافته است اضافه کرد: با وجود اینکه ارز رسمی به ارز نیمایی تبدیل شده اما کماکان این ارز نیز توسط بانک مرکزی تخصیص داده نمی شود.

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران  اظهارداشت: در سال ۹۶ نزدیک  ۱۵ هزارتن ماهی تن با ارز رسمی به کشور وارد می شد که با حذف ارز رسمی، این میزان در سال ۹۸ به پنج هزارتن و در سال ۹۹ به یک هزارو ۵۰۰ تن رسیده است.

    وی با اشاره به تمایل اقشار کم درآمد جامعه به کنسرو، این محصول را  پرمصرف برای موارد بحرانی زلزله و جنگ دانست و تصریح کرد: دولت در صورت  تامین ۵٠ میلیون دلار ارز مورد نیاز این صنعت می تواند از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان حمایت کند.

    میررضوی اظهارداشت: این درحالیست که کشور سالانه ۵۰۰ میلیون دلار از محل صادرات محصولات شیلاتی ارزآوری دارد.

    قیمت تمام شده هر عدد کنسرو ماهی ۳۰ هزارتومان

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد یک کنسرو را ماهی تشکیل می دهد گفت: در فصل صید قیمت هر کیلوگرم ماهی تن داخلی نزدیک ۳۵ هزارتومان و ماهی وارداتی بین ۴۰ تا ۴۵ هزارتومان است.

    میررضوی افزود: با توجه به هزینه های تمام شده تولید اکنون نرخ واقعی هر عدد کنسرو ماهی ۳۰ هزارتومان است که این رقم مورد تایید سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفته است.

    وی اضافه کرد: صنعت کنسروسازی برای اینکه این محصول در دسترس تمامی اقشار جامعه قرار بگیرد با قیمت گذاری هر عدد کنسرو ماهی به نرخ  ۲۷ هزارتومان توافق کرده اند.

    بیکاری ۶۰ هزار نفر در صورت تعطیلی برخی کارخانجات کنسروسازی 

    «مسعود بختیاری » نایب رییس سندیکای کنسروسازی ایران گفت: اکنون از تعداد  ۱۳۵ کارخانه کنسرو سازی در کشور تنها ۳۰ کارخانه فعال هستند که بخش عمده انان با یک سوم از توان خود مشغول به کارهستند.

    وی با بیان اینکه این کارخانجات در مناطق کم برخوردار قرار دارند افزود: با توجه به اینکه ماهی به صورت دستی پاکسازی می شود، ظرفیت اشتغال در این صنعت بالاست.

    نایب رییس سندیکای کنسروسازی ایران اظهارداشت: در صورت ادامه این وضعیت احتمال خروج برخی کارخانجات از چرخه تولید وجود دارد که می تواند بیکار ۶۰ هزار نفر را در پی داشته باشد.

    وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در ایران کمتر از نصف میانگین جهانی است ادامه داد: ایران از لحاظ مصرف محصولات شیلاتی در رتبه ۱۰۰ و از لحاظ مصرف تن ماهیان در رتبه چهارم قرار دارد.

    بختیاری با بیان اینکه واردات تن ماهیان امری اجتناب ناپذیر است گفت: بحران این صنعت به عدم حمایت دولت در تخصیص ارز نیمایی و نبود قیمت گذاری مناسب برمی گردد

    وی ادامه داد: سازمان شیلات سوخت یارانه ای برای  ۲۰۰ هزار تن صید در اختیار صیادان کشور قرار داده درحالی که صید داخلی محصولات شیلاتی حدود ۷۰ هزار تن است.

    رسوب ۵ هزارتن ماهی تن در گمرکات 

    « سید جلال الدین بنی هاشمی» یکی از تولیدکنندگان کنسروماهی گفت: از ابتدای خردادماه تاکنون پنج هزارتن ماهی تن به دلیل عدم تخصیص ارز نیمایی در گمرکات باقیمانده است.

    وی با بیان اینکه ماهی تن وارداتی در اردیبهشت ماه ثبت سفارش شده است اظهارداشت: اکنون تولیدکنندگان روزانه بابت نگهداری این میزان ماهی تن ۵۰۰ میلیون تومان دموراژ پرداخت می کنند که هزینه هنگفتی را برای صنعت در پی دارد.

    یکی از تولیدکنندگان کنسروماهی محصولات شیلاتی را از محصولات فساد پذیر دانست و افزود: در نهایت مدت زمان نگهداری این محصول برای مصرف هفت ماه است.

    بنی هاشمی تصریح کرد: اکنون صنعت کنسرو سازی نیازمند تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است در غیراینصورت صنعت دچار چالش جدی و جبران ناپذیری خواهد شد.

    صید داخلی پاسخگوی نیاز تولیدکنندگان نیست

    «رضا لطفی» یکی دیگر از تولیدکنندگان کنسرو ماهی گفت: اکنون با توجه به شرایط منابع دریایی، صید داخلی پاسخگوی نیاز تولیدکنندگان این صنعت نیست و باید به ناچار بخشی از نیاز این صنعت از محل واردات تامین شود.

    وی اظهارداشت: اکنون صید داخلی تن ماهیان به نصف رسیده است که کارخانجات تولیدکننده را با مشکل جدی روبرو کرده زیرا در بخش صادرات با کمبود مواد اولیه روبرو هستیم.

    یکی از تولیدکنندگان کنسروسازی ادامه داد: این در حالیست که چرخه تولید نیازمند صادرات است.

    وی تصریح کرد: با وجود مشکلات عدیده در تامین مواد اولیه این صنعت کم فروشی نمی کند مگر اینکه تولیدکنندگان کوچک و خرد چنین مسائلی را ایجاد کنند که به طور حتم سندیکا و دستگاه های نظارتی با چنین متخلفینی برخورد می کند.

    صنعت با مشکل کمبود مواد اولیه روبروست

    « مصطفی زفرقندی » یکی از اعضای سندیکای صنایع کنسرو ایران، مشکل صنعت را بالا بودن قیمت مواد اولیه داخلی و وارداتی عنوان کرد و گفت: اکنون صنعت کنسرو سازی با مشکل جدی تامین مواد اولیه با قیمت های بالاروبروست که حمایت دولت را می طلبد.

    وی اضافه کرد: قیمت جهانی ماهی در شیوع بیماری کووید – ۱۹ افزایش پیدا کرده است که ایران مستثنی از این موضوع نیست.

    وی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۲۰ هزار نفر در صنعت کنسروسازی فعالیت دارند افزود: خروج این افراد از صنعت به تعداد بیکاران کشور می افزاید که بحثی نگران کننده است.

     

    سرویس خبری :‌ فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات:تخصیص ارز به واردات تن ماهیان در اولویت قرار گیرد

    پست بعدی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: خوداتکایی در گله‌های اجداد مرغ تا پایان ١۴٠٠

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه‎ خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر،...

    بیشتر بخوانید
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: خوداتکایی در گله‌های اجداد مرغ تا پایان ١۴٠٠

    معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: خوداتکایی در گله‌های اجداد مرغ تا پایان ١٤٠٠

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زیاده روی در خوردن گوجه سبز برای چه کسانی مضر است

    قیمت سرسام‌آور میوه محبوب بهاری + عکس

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    خرید تضمینی برگ‌ سبز چای در گیلان آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    کاهش ۵۰ درصدی قیمت تخم مرغ/ قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.