یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    حفظ تنوع زیستی نیازمند تغییر در شیوه و نظام حکمرانی منابع طبیعی است

    ئیس دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: برای تنوع زیستی، حفاظت و حمایت از آن نیازمند تغییر در شیوه و نظام حکمرانی منابع طبیعی هستیم.

    توسط زهرا اکبری
    خرداد ۸, ۱۴۰۲
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    حفظ تنوع زیستی نیازمند تغییر در شیوه و نظام حکمرانی منابع طبیعی است

    مهدی قربانی» روز یکشنبه در دومین روز از نشست تخصصی گونه‌های گیاهی و جانوری در معرض خطر انقراض ایران که به مناسبت روز جهانی «گونه‌های گیاهی و جانوری در معرض خطر انقراض» در دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج برگزار شد، افزود: شیوه حکمرانی دولتی در منابع طبیعی بایستی به شیوه حکمرانی مشارکتی تغییر یابد.

    وی اظهار کرد: تغییر در شیوه حکمرانی و نظام حکمرانی منابع طبیعی و محیط زیست یک الزام است چرا که از ساختاری که دچار چالش حکمرانی در زمینه منابع طبیعی است، نمی‌توان انتظار عملکرد مطلوب داشت.

    رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران اضافه کرد: ارتباط تنگاتنگی بین شیوه حکمرانی و حمایت از تنوع زیستی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنوع زیستی در مقیاس جهانی و ملی بر ظرفیت تولید کالا و خدمات در اکوسیستم‌های طبیعی اثر گذار بوده است.

    وی اضافه کرد: برنامه هفتم توسعه فرصت قانونی کردن مدیریت مشارکتی منابع طبیعی با مشارکت فعالانه همه بازیگران دولتی و غیر دولتی را برای برای سازمان حفاظت از محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مهیا کرده است.

    قربانی با بیان اینکه مدیریت مشارکت مبتنی بر سازگاری از سال ۲۰۰۰ به بعد در سطح جهانی مطرح شده است، گفت: در این شیوه مدیریتی، ذینفعان با موضوعات منابع طبیعی و محیط زیست همکاری می‌کنند که این همکاری کافی نبوده و یادگیری مستمر توام با همکاری در بین ذی نفعان به تولید دانش توانمند جهت مدیریت پایدار منابع طبیعی کمک خواهد کرد.

    با قوانین دهه ۴۰ و ۵۰ نمی‌توان منابع طبیعی را مدیریت کرد

    وی در خصوص مدیریت مشارکتی و ایجاد سازگاری بیان کرد: سازگاری به این معناست که سیاست‌ها و قوانین در عرصه‌های منابع طبیعی نیازمند بازنگری است و با قوانین دهه‌های ۴۰ و ۵۰ نمی‌توان منابع طبیعی کشور را در شرایط فعلی مدیریت کرد و قوانین منابع طبیعی و محیط زیست نیازمند بازنگری هستند.

    رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: باید هم در بدنه اجرایی کشور ظرفیت سازی شکل بگیرد و انسجام سازمانی تقویت شود و هم ظرفیت سازی با جامعه محلی که معیشت آنها مرتبط با تولیدات و خدمات منابع طبیعی است، صورت بگیرد.

    وی تصریح کرد: حضور جامعه محلی ضمن کاهش هزینه‌های اجرای پروژه، نظارت مسئولانه و اجتماعی منابع طبیعی را بدنبال خواهد داشت.

    قربانی با بیان اینکه دچار تضاد منافع بر سر محیط زیست و منابع طبیعی هستیم، خاطرنشان کرد: نیازمند آشنایی و آموزش کارشناسان دستگاه‌های اجرایی با فنون تسهیل گری و میانجگری هستیم و راه حل تضاد منافع، فرایند اعتماد سازی و همکاری بین ذی‌نفعان است.

    رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه ، خروجی روش‌های تسهیل گری و ظرفیت سازی، توان افزایی است تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی برای حل چالش های اولویت دار بخش منابع طبیعی و محیط زیست، در حوزه برنامه‌ریزی درسی و تربیت نیرو های علمی کارآمد و موثر باید تعامل سازنده داشته باشند.

    قربانی یادآورشد: ایجاد سازوکارهای معیشت پایدار می‌تواند بسترساز مشارکت فعالانه جامعه محلی در مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست کشور باشد.

    پیوست خبری : اخبار تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی تکمیلی و کشاورزی
    پست قبلی

    آیا دیر غذا خوردن می‌تواند باعث چاقی شود؟

    پست بعدی

    ۴۰ هزار تن محصول سیر از مزارع استان اردبیل برداشت می‌شود

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    0

    کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری ۶۲۷ طرح و پروژه با سرمایه‌گذاری...

    بیشتر بخوانید
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی با کشاورزی قراردادی توسعه می‌یابد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    ۴۰ هزار تن محصول سیر از مزارع استان اردبیل برداشت می‌شود

    ۴۰ هزار تن محصول سیر از مزارع استان اردبیل برداشت می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    اعلام نرخ جدید شیرخام، مرغ و تخم‌مرغ به‌زودی

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    کاهش ۳۰ درصدی قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار

    کاهش ۳۰ درصدی قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    ورود محصولات بهاره به بازار/ قیمت‌ سیب زمینی کاهشی شد

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    فسادی که بهای آن را سفره های مردم باید بپردازند

    قدرت هم‌افزایی در بازارهای جهانی: چرا تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی حیاتی است؟

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.