دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home گفتگو و مصاحبه ها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    مهندس حیدر توکلی شانجانی ، مردی از جنس تلاش بوده و کسب و کار خانوادگی موفق “ آی سودا “را مدیریت می کند ، به این بهانه پای صحبت های ایشان نشسته و از تجربیات این مدیر موفق و لایق که در عرصه شیرینی و شکلات نام آشنا بوده و حرفی برای گفتن دارد بهره می جوییم.

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    مهندس حیدر توکلی شانجانی ، مردی از جنس تلاش بوده و کسب و کار خانوادگی موفق “ آی سودا “را مدیریت می کند ، به این بهانه پای صحبت های ایشان نشسته و از تجربیات این مدیر موفق و لایق که در عرصه شیرینی و شکلات نام آشنا بوده و حرفی برای گفتن دارد بهره می جوییم.

    ایفتاتی آی : جناب آقای مهندس حیدر توکلی شانجانی، ضمن آرزوی سلامتی ، بسیار خوشحال هستیم که از نظرات ارزشمند جنابعالی به عنوان  کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا استفاده می کنیم .

    1- به عنوان سوال نخست ، هر چند که خوانندگان ما با شما آشنایی کامل دارند ولی خواهشمندم مختصری خود را معرفی بفرمایید و از علاقه مندی های خود به عنوان یک مدیر با تجربه به ما بگویید :

    بنده حیدر توکلی شانجانی در سال  ۱۳39 در روستای زیبای شانجان از استان آذربایجان شرقی  با تاریخی کهن متولد شدم . این روستا از حیث دارا بودن جاهای توریستی جزء پیشگامان می باشد. همچنین با وجود کوچک بودن و داشتن بافت روستایی تمامی امکانات شهری را با همت ، تلاش و همیاری مردم و خیرین برقرار نموده ، مهمترین  شهرت شانجان فعالیت اغلب روستائیان در صنعت کیک وشیرینی ، شکلات ، چاپ و بسته بندی است که این روستا را به عنوان روستایی شاخص در منطقه معرفی کرده است. مهارت و پشتکار برادران  باعث رونق کسب و کار گردید و زمینه مهاجرت خانواده در سال 1370 را مهیا نمود. در همان زمان  ،  برادران به همت و اراده همدیگر به کمک بنده شتافته  تا تفکر نو و فصل جدیدی از تولید آغاز شود. در سالهای ابتدایی ، شکلات  به صورت فله ای در بسته بندی نایلونی به فروش میرفت ولی با پیشرفت تکنولوژی و با دیدگاههای برادران ، تولید محصولات جدید با بسته بندی های نو به سرعت جای خود را در فروش و عرضه شیرینی و شکلات  باز کرد. با این روش فروش گسترده تر شد از این رو  خانواده توکلی لازم دانست کارگاه خود را توسعه داده و به روستای خوش آب و هوا منتقل  کند.  در همان سال با توجه به کیفیت بالای محصولات و تلاشهای شبانه روزی تولیدات افزایش چشمگیری پیدا نمود . به واسطه همین تلاشها و کوششهای شبانه روزی  هم اکنون برادران توکلی رسما صاحب اسم و رسم بین الملی هستند.

    2- آی سودا برند صاحب نام تولید انواع شکلات می باشد و خوانندگان ما با این مجموعه موفق آشنایی دارند لیکن خواهشمند است بفرمایید این مجموعه  در چه سالی و با چه هدفی تاسیس شده است؟ سبد کالایی این شرکت شامل چه محصولاتی است؟ علت نام گذاری این مجموعه با نام زیبای آی سودا چه بوده است ؟

    برادران توکلی از سال ۱۳۵۴ فعالیت خود را در زمینه تولید انواع شیرینی ، شکلات و بستنی به صورت صنفی آغاز و پس از کسب تجربیات ارزشمند در سال ۱۳۷۲ شرکت فعلی را با نام شکوه شاد شانجان در سطح صنعتی تاسیس نموده . نام تجاری آی سودا که در زبان آذری به معنی تصویر ماه در آب است برای محصولات شرکت به ثبت رسیده است

    3- نقش تحقیق و توسعه در صنعت غذا را چگونه ارزیابی می کنید و این واحد چه نقشی در مجموعه آی سودا دارد ؟

    فرآیند تحقیق و توسعه یا به اختصار( R&D)  در دنیای امروز با تغییراتی بسیار سریع و پر از نوسان مواجهیم که هر یک اثرات مختلفی در حوزه کسب‌وکار داشته‌اند؛ چه تغییرات مرتبط با گسترش دانش و نوآوری‌های هرروزه (و در نتیجه نیاز به تطبیق سیاست‌های کسب‌وکارها با این نوآوری‌ها) و چه تغییراتی که نیازها، خواسته‌ها و تقاضای مشتریان و به طور کلی بازار را تحت تأثیر قرار داده است. از این رو شرکت‌ها، سازمان‌ها و کسب‌وکارهای مختلف به شناخت درست و به‌روز تحولات و شرایط محتمل پیشِ رو برای دستیابی به یک سطح رقابتی مناسب و در نتیجه سودآوری پایدار احساس نیاز می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت مرحله طراحی و توسعه محصول، در حقیقت مرحله عبور از ایده به سمت یک محصول  مشخص یا فرآیند خاص است و شامل طراحی، ساخت نمونه اولیه، آزمایش، بررسی کیفیت و کارایی همه و همه برعهده این واحد می باشد .

    4 – خواهشمند است از تجربیات خود در خصوص بحث صادرات ، میزان صادرات و کشورهای هدف که صادرات محصولات شما صورت می گیرد برای خوانندگان ما بفرمایید؟

    صادرات به کشورهای خلیج فارس (دوبی-امارت-عمان) کشورهای آسیای شرقی (تایلند و چین) کشورهای همسایه و ارواسیا (افغانستان-پاکستان-عراق-آذربایجان-روسیه-ترکمنستان-تاجیکستان-ازبکستان) کشورهایی که صادرات این شرکت انجام شده و جزو بازار هدف شرکت می باشند

    • هزینه های بسیار بالای حمل و نقل و عدم امکان رقابت با سایر کشورها بدلیل ارائه سوبسید از سمت دولتهایشان برای صادرات به کشورهای همسایه
    • تعرفهای گمرکی بسیار بالا برای محصولات ایرانی در کشورهای هدف
    • عدم به روز رسانی تعرفه های گمرکی
    • عدم امکان اظهارنامه گمرکی بر اساس قیمتهای فروش محصولات
    • شرایط حمل و نقل و هزینه های بسیار زیاد حمل باعث گردیده تا مشتریان از کشورهای خرید نمایند که هزینه حمل و نقل توسط دولت آن کشور بعنوان جایزه به صادر کنندگان پرداخت می شود
    • راهکارهای مرتبط با کم اثر یا بی اثر کردن شرایط تجارت خارجی در تحریم با استفاده از انواع روش ها مانند سازوکارهای اجرایی و هدفمند در جهت عملی شدن پیمان های تجاری منطقه ای و استفاده از ظرفیت توافقنامه های تجاری موجود و آتی، متنوع سازی مسیر نقل و انتقال پول، ارز جایگزین و استفاده از یک واحد پولی دیجیتالی با کشورها و بازارهای هدف،
    • تعیین مزیت های صادرات و ارائه برنامه مشخص برای ارتقای کمی و کیفی این محصولات
    • قیمت گذاری، بازاریابی و بسته بندی برای صادرکنندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار است
    • توجه به نقش کلیدی برخی نهادهای موثر در امر صادرات از جمله بانک ها در تسهیل‌گری در جهت جهش صادرات
    • تلاش برای گسترش بازارهای هدف و ایجاد تنوع در محصولات صادراتی
    • جذب سرمایه، منابع مالی و فناوری پیشرفته خارجی برای تولید محصولات صادراتی
    • زمانبندی مناسب تولید و تحویل محصولات صادراتی و تدوین و وضع استانداردهای تولیدات صادراتی
    • اعطای تسهیلات ارزی و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی صادرات گرا همراه با نظارت صحیح
    • توسعه و تقویت شبکه حمل و نقل باری کشور به خصوص شبکه حمل جاده ای و ریلی
    • توسعه فضاهای انبار و نگهداری کالا در مبادی تولید
    • پرهیز از تغییرات مکرر در مقررات حوزه صادرات به منظور امکان برنامه ریزی بلندمدت صادرکنندگان
    • تلخیص و ساده سازی قوانین و مقررات صادراتی و حذف قوانین موازی، منسوخ یا ناکارآمد

    5- علل و عوامل نوسانات قیمت ها در بازار از دیدگاه جنابعالی به عنوان متولی صنعت چیست ؟

    • شرایط ایجاد شده در خصوص بازگشت ارز صادراتی بعلت خرید ریالی مشتریان صادراتی و عدم ارائه ارز حاصل از صادرات بدلیل مشکلات بانکی و تحریم ها عدم پیوستن به FATF
    • فروش محصولات با حداقل قیمت به تجار کشورهای همسایه و اختلاف فاحش قیمتهای فروش و ارزش گذاری (تعرفه گمرکی)
    • نوسانات فاحش نرخ ارز در بازار که باعث عدم امکان تعاملات پیوسته در بازار با مشتریان سابق و جدید می گردد
    • کاهش نرخ ارز در بازار و افزایش ناهمگون نرخ مواد اولیه باعث عدم امکان فروش ماطبق توقع مشتریان صادراتی گردیده و در بسیاری موارد باعث قطع همکاری می گردد عدم امکان عقد قراردادهای طولانی مدت با مشتریان خارجی بدلیل نوسانات نرخ ارز شده است

    6- با چه مشکلاتی در صنعت خود روبرو هستید؟ و برای رفع این مشکلات چه پیشنهاداتی دارید ؟

    عدم ثبات ، عدم تهیه و خرید یکسان مواد اولیه از لحاظ کمی و کیفی ، عدم تامین بازار دولتی ، مشکلات بروکراسی اداری ، گمرک، و سایر نهادهای نظارتی که تخصص به موضوع نگرشی ندارند و مشکلات نقدینگی .

    امورات بخش خصوصی به اهل فن سپرده شود و انجمن های شخصی این صنف ها فعال شوند و برنامه ریزی بلند مدت برای تهیه مواد اولیه و زیرساختهای لازم آماده شود .

    7- انتظار شما به عنوان یک تولید کننده با سابقه درخشان از رییس جمهور منتخب چه می باشد ؟

    حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکنندگان ، کارافرینان و همچنین نگاه تخصصی به تولید داشته باشند و قانون گزار و تصمیم گیری توسط اهل فن انجام شود ، اقتصاد دستوری در کار نباشد و آرامش در اقتصاد و صنعت ایجاد نمایند و سرمایه داران را تشویق کنند در تولید سرمایه گذاری نمایند که با ایجاد انگیزی مناسب می شود چنین کار را انجام داد و تولید خط مقدم هم کار می باشد .

    کارآفرینان معمولا آدم هایی خوش بین، آینده نگر و علاقه مند به پیشرفت در زندگی هستند. این افراد اعتقاد دارند که موفق خواهند بود و حاضر هستند برای به دست آوردن سود یا کمک به دیگران، روی منابعی که در دست دارند نیز ریسک کنند. کارآفرینان موفق معمولا از انرژی بسیار زیادی برخوردار هستند و نمی توانند برای رسیدن به آنچه در ذهن دارند، صبر کنند.

    8- به عنوان یک کارآفرین موفق ، چه توصیه ای برای جوانانی که درآینده می خواهند وارد عرصه صنعت شوند دارید؟

    یک کارآفرین موفق باید فرد سازمان یافته ای باشد. این سازمان دهی کلید اصلی در به نتیجه رسیدن کارهاست. ممکن است شما از منابع کمتری در مقایسه با رقیبان خود برخوردار باشید اما در صورت داشتن سازماندهی مناسب، می توانید از منابع موجود به شکلی بهینه بهره ببرید. و روحیه خلاقیت ، قدرت مذاکره کردن ، توانایی حل مسئله و از همه مهمتر درک صحیح پیشنهادات و بازار وداشتن چشم انداز

    9– به عنوان آخرین سوال ؛ از آنجاییکه آی سودا همواره در مسئولیت های اجتماعی خوش درخشیده است ؛ رسالت آی سودا در مورد اخیر ( کرونا ) چگونه بوده است .

    بحث کمک های مومنانه با ارسال بسته های حمایتی انجام شده سعی شده در هر کجا قراری بوده انجام وظیفه نمائیم و همچنین در خواست داریم اگر نیاز و برای حضور ، کمک ، آموزش و راهنمایی مجموعه می باشد در کنار عزیزان خواهیم بود سلامتی جامعه سلامتی ما هم است

     

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: شکوه شاد شانجانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنایع غذایی آی سودافناوری غذاگفتگو و مصاحبهمصاحبه با مدیران صنایع غذاییمهندس حیدر توکلی شانجانی
    پست قبلی

    آغاز برداشت خیار از قطب تولید این محصول در خراسان شمالی

    پست بعدی

    رونق بازار تخم مرغ به دنبال گرانی سایر محصولات پروتئینی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    بیشتر بخوانید
    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    پست بعدی
    تولید تخم‌مرغ کاهش یافت / آینده بازار تخم مرغ در گرو ساماندهی نهاده‌های دامی

    رونق بازار تخم مرغ به دنبال گرانی سایر محصولات پروتئینی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    در حال رایزنی برای گران کردن نان در تهران هستیم

    تخلفات گسترده در نانوایی‌ها؛ از کم‌فروشی تا فساد ناشی از یارانه آرد

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزایش ۳۰ درصدی بهای برگ سبز چای/ آغاز رسمی برداشت از امروز

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.