شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    6خاصیت شگفت انگیز لیمو

    لیموها سرشار از ویتامین C، فیبر و انواع ترکیبات مفید گیاهی هستند. این مواد مغذی چند فایده اثبات شده برای سلامتی دارند. در حقیقت، لیمو به سلامت قلب، کنترل وزن و سلامت گوارش کمک می‌کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۱۹, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟

    6 فایدهٔ مهم و اثبات شده لیمو برای سلامتی عبارتند از :

    1-لیمو برای سلامتی قلب مفید است

    لیمو منبع خوبی از ویتامین C است. یک لیمو حدود 31 میلی گرم ویتامین C را تأمین می‌کند، که 51 درصد از میزان مورد نیاز مصرف روزانه مرجع (RDI) است. تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن میوه و سبزیجات سرشار از ویتامین C خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

    با این حال، این تنها ویتامین C نیست که تصور می‌شود برای قلب شما مفید باشد. فیبر و ترکیبات گیاهی موجود در لیموها همچنین می‌توانند برخی از عوامل خطرساز بیماری قلبی را کاهش دهند.

    به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که خوردن 24 گرم عصاره مرکبات روزانه به مدت یک ماه باعث کاهش کل کلسترول خون می‌شود.

    ترکیبات گیاهی موجود در لیموها – یعنی هسپریدین و دیوسمین – همچنین کاهش دهنده کلسترول هستند.

    خلاصه: لیموها دارای ویتامین C مفید برای قلب است و دارای چندین ترکیب گیاهی مفید هستند که ممکن هستند کلسترول را کاهش می‌دهند.

    2-به کنترل وزن کمک می‌کند

    لیموها معمولاً به عنوان یک ماده غذایی کاهش وزن معرفی می‌شوند و چند نظریه وجود دارد که دلیل این امر را توجیه می‌کنند.

    یک تئوری رایج این است که فیبر پکتین محلول موجود در آنها در معده شما افزایش حجم می‌یابد و به شما مدت طولانی احساس سیری می‌دهد. گفته می‌شود، بسیاری از افراد لیمو را به طور کامل نمی‌خورند و از آنجا که آب لیمو فاقد پکتین است، نوشیدن آب لیمو باعث احساس سیری نمی‌شود.

    یک تئوری دیگر نشان می‌دهد که نوشیدن آب گرم با لیمو به شما در کاهش وزن کمک می‌کند.

    با این حال، آشامیدن آب به طور موقت باعث افزایش میزان کالری‌هایی که می‌سوزانید می‌شود، بنابراین ممکن است خود آب باشد که در کاهش وزن کمک می‌کند نه آب لیمو.

    نظریه‌های دیگر نشان می‌دهد که ترکیبات گیاهی موجود در لیموها می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند.

    تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات گیاهی موجود در عصاره‌های لیمو به چندین روش ممکن است به کاهش وزن کمک کنند.

    در یک مطالعه، به موشهایی که رژیم غذایی چربی داشتند، پلی فنولهای لیمو که از پوست لیمو استخراج شده بودند، داده شد. آن‌ها نسبت به سایر موش‌ها وزن و چربی کمتری به دست آوردند.

    با این حال، هیچ مطالعه‌ای تأثیر کاهش وزن ترکیبات لیمو در انسان را تأیید نمی‌کند.

    خلاصه: بررسی‌های نهایی نشان می‌دهد که عصاره لیمو و ترکیبات گیاهی ممکن است باعث کاهش وزن شوند، اما اثرات آن در انسان ناشناخته است.

    3-از ابتلا به سنگ کلیه جلوگیری می‌کند

    سنگ‌های کلیه توده‌های کوچکی هستند که هنگام تبلور مواد زاید در کلیه‌ها تشکیل می‌شوند.

    این بیماری شایعی است و افرادی که به سنگ کلیه مبتلا می‌شوند، مکرراً سنگ در کلیه خود تولید می‌کنند.

    اسید سیتریک ممکن است با افزایش حجم ادرار و افزایش pH ادرار از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری کند و محیط نامناسب‌تری را برای تشکیل سنگ کلیه ایجاد کند.

    فقط یک فنجان یا نصف لیوان آب لیمو در روز ممکن است اسید سیتریک به اندازه کافی را فراهم کند تا از ایجاد سنگ در افرادی که قبلاً مبتلا شده‌اند جلوگیری کند.

    برخی از مطالعات همچنین دریافتند که لیموناد به طور موثری از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می‌کند. مطالعات دیگر هیچ تاثیری را نشان نداده‌اند.

    بنابراین، مطالعات انجام شده بیشتری برای بررسی اینکه آیا آب لیمو روی تشکیل سنگ کلیه تأثیر می‌گذارد یا نه، مورد نیاز است.

    خلاصه: آب لیمو ممکن است به جلوگیری از سنگ کلیه کمک کند. با این حال، تحقیقات با کیفیت بیشتری مورد نیاز است.

    4-برای کم خونی مفید است

    کم خونی به علت فقر آهن بسیار شایع است. هنگامی اتفاق می‌افتد که شما به اندازه کافی از غذاهایی که می‌خورید آهن دریافت نکنید.

    لیموها حاوی مقداری آهن هستند اما در درجه اول با بهبود جذب آهن از غذاهای گیاهی از کم خونی جلوگیری می‌کنند.

    روده شما آهن را به راحتی از گوشت، مرغ و ماهی (که به آهن خون ساز معروف است) جذب می‌کند، در حالی که آهن از منابع گیاهی (آهن غیر خون ساز) به آسانی نیست. اما، با جذب ویتامین C و اسید سیتریک، این جذب قابل بهبود است.

    از آنجا که لیموها حاوی ویتامین C و اسید سیتریک هستند، با افزایش میزان جذب آهن از رژیم غذایی، ممکن است فرد را در برابر کم خونی محافظت کنند.

    خلاصه: لیمو حاوی ویتامین C و اسید سیتریک است، که به شما در جذب آهن خون ساز از گیاهان کمک می‌کند. این ممکن است از کم خونی جلوگیری کند.

    5-خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

    یک رژیم غذایی سالم سرشار از میوه و سبزیجات ممکن است به جلوگیری از ابتلا به برخی سرطان‌ها کمک کند.

    برخی از مطالعات نشان داده‌اند که افرادی که بیشترین میوه مرکبات را می‌خورند، خطر ابتلا به سرطان کمتری دارند، در حالی که مطالعات دیگر هیچ گونه اثری از آن نشان نمی‌دهند.

    در مطالعات آزمایشگاهی، بسیاری از ترکیبات موجود از لیمو سلولهای سرطانی را کشته‌اند. با این حال، آن‌ها ممکن است تأثیر یکسانی بر روی بدن انسان نداشته باشند.

    برخی محققان فکر می‌کنند که ترکیبات گیاهی موجود در لیموها – مانند لیمونن و نارینژنین – می‌توانند اثرات ضد سرطان داشته باشند، اما این فرضیه نیاز به بررسی بیشتر دارد.

    مطالعات بر روی حیوانات نشان می‌دهد که D-limonene، ترکیبی که در روغن لیمو وجود دارد، خاصیت ضد سرطانی دارد.

    یک مطالعه دیگر از پالپ نارنگی که حاوی ترکیبات گیاهی بتاکریپتوکسانتین و هسپریدین است، استفاده کرد که در لیموها نیز یافت می‌شود.

    این مطالعه نشان داد که این ترکیبات از ایجاد تومورهای بدخیم در زبان، ریه و روده جوندگان جلوگیری می‌کنند.

    با این حال، لازم به ذکر است که تیم تحقیقاتی از دوز بسیار بالایی از مواد شیمیایی استفاده کردند – خیلی بیشتر از آنچه شما با خوردن لیمو یا پرتقال دریافت می‌کنید.

    در حالی که برخی ترکیبات گیاهی از لیمو و سایر مرکبات ممکن است پتانسیل ضد سرطانی داشته باشند، اما هیچ مدرک معتبری نشان نمی‌دهد که لیموها می‌توانند با سرطان در انسان مبارزه کنند.

    خلاصه: نشان داده شده تعدادی از مواد شیمیایی گیاهی موجود در لیموها در مطالعات بر روی حیوانات از بروز سرطان جلوگیری می‌کنند. با این حال، مطالعات انسانی مورد نیاز است.

    6-برای سلامتی گوارش مفید است

    لیموها از حدود 10٪ کربوهیدرات تشکیل می‌شوند که بیشتر به صورت فیبر محلول و قندهای ساده هستند.

    فیبر اصلی موجود در لیموها پکتین است که نوعی فیبر محلول می‌باشد که مزایای زیادی برای سلامتی دارد.

    فیبر محلول می‌تواند سلامت روده را بهبود بخشد و هضم قندها و نشاسته‌ها را کند می‌کند. این اثرات ممکن است به کاهش قند خون منجر شود.

    با این حال، برای به دست آوردن فواید فیبر از لیمو، باید پالپ لیمو را نیز میل کنید.

    افرادی که آب لیمو می‌نوشند، بدون فیبر موجود در پالپ، نمی‌توانید از فواید کامل لیمو بهره‌مند شوند.

    خلاصه: فیبر محلول موجود در لیموها می‌تواند به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کند. با این حال، شما باید لیمو را به همراه پالپ آن میل کنید.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامتیلیموویتامین سی
    پست قبلی

    واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی

    پست بعدی

    بدن شما چقدر به پروتئین احتیاج دارد؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    مطالعات جدید نشان می‌دهد که رژیم غذایی بدون گلوتن می‌تواند به کاهش علائم روانی از جمله افسردگی، اضطراب و اختلالات...

    بیشتر بخوانید
    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چطور بفهمیم پروتئین کافی مصرف می‌کنیم؟

    بدن شما چقدر به پروتئین احتیاج دارد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.