سه شنبه, خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    15 خاصیت سس مایونز که نمی‌دانستید!

    یکی دیگر از مزایای سلامتی سس مایونز این است که می‌تواند به درمان پوست ترک خورده یا زبر کمک کند. با توجه به مطالعات سس مایونز، حتی می‌تواند به درمان آفتاب سوختگی پوست کمک کند. استفاده از سس مایونز روی پوست آفتاب سوخته به خوبی آن را تسکین می‌دهد.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۱۷, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    15 خاصیت سس مایونز که نمی‌دانستید!

    سس مایونز، یک چاشنی محبوب است که به بخشی از غذاهای مختلف تبدیل شده است. شاید فکر می‌کنید، سس مایونز علاوه اینکه فایده ندارد، بلکه سرشار از ضرر می‌باشد. اما اینطور نیست. در ادامه شما را با ۱۵ خواص سس مایونز آشنا می‌کنیم.

    تقریبا همه مایونز را به خوبی می‌شناسند. حتی برخی می‌دانند که سس مایونز برای سلامت بدن بسیار مفید است. معمولاً به عنوان سس استفاده می‌شود. بسیاری از مردم می‌دانند که سس مایونز همیشه در ساندویچ، پیتزا، سالاد، پاستا و سایر غذاها استفاده می‌شود.
    سس مایونز را می‌توان با سس‌های مختلفی مانند خردل یا سس گوجه فرنگی مخلوط کرد، زیرا به عنوان سس خوش طعم شناخته شده است. سس مایونز حاوی مواد مغذی بسیار خوبی مانند پروتئین، کالری، آب، چربی، اسیدهای چرب، ویتامین ها، کربوهیدرات‌ها و همچنین مواد معدنی است.

    این به عنوان منبع غنی ویتامین E شناخته شده است. شناخته شده است که سس مایونز از نظر بسیاری از مواد مغذی بسیار غنی است و ۲۳۱ گرم سس مایونز حاوی ۷۶۹ کالری، ۱۱ گرم چربی اشباع شده، ۷۷ گرم چربی، ۴۵ گرم چند غیراشباع و ۱۸ گرم چربی تک غیراشباع است.

    در مقابل کربوهیدرات سس مایونز حدود ۱۵ گرم و ۱۰ گرم شکر است. در حالی که حاوی حدود ۴۹۱۶ میلی گرم امگا ۳ و ۴۰۱۳۱ میلی گرم چربی امگا ۶ است.

    همچنین سرشار از ویتامین K، E و کولین و مواد معدنی مانند پتاسیم، سلنیوم و همچنین سدیم است. در میان مواد غذایی غنی سس مایونز، فواید بسیاری برای سلامتی برای زندگی انسان وجود دارد. خواص سس مایونز برای سلامتی:

    ۱. سالم نگه داشتن موها، از فواید سس مایونز می‌باشد

     

    با توجه به مطالعات نشان داده است که مایونز برای تقویت مو و حفظ سلامت آن بسیار مفید است. همچنین به درمان موهای کدر یا آشفته کمک می‌کند. برخی افراد از سس مایونز به عنوان نرم کننده استفاده می‌کنند تا موها را صاف کرده و موها را ابریشمی کنند. مالیدن سس مایونز روی ریشه مو باعث تقویت مو می‌شود و موها را درخشان و سالم نشان می‌دهد.

    ۲. با سس مایونز پوست را درمان کنید

     

    یکی دیگر از مزایای سلامتی سس مایونز این است که می‌تواند به درمان پوست ترک خورده یا زبر کمک کند. با توجه به مطالعات سس مایونز، حتی می‌تواند به درمان آفتاب سوختگی پوست کمک کند. استفاده از سس مایونز روی پوست آفتاب سوخته به خوبی آن را تسکین می‌دهد.

    سس مایونز به عنوان پاک کننده سلول‌های مرده پوست مورد اعتماد است و زمانی که روی لب‌های ترک خورده پا، آرنج و همچنین روی پوست‌های زبر در دیگر جاها استفاده شود، موثر خواهد بود.

    ۳. سس مایونز قلب را سالم نگه می‌دارد

     

    مواد غذایی زیادی وجود دارند که برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید هستند، اما این سس مایونز بهترین خواهد بود. با توجه به تحقیقات پزشکی نشان داده است که ویتامین E موجود در سس مایونز می‌تواند به طور موثر از سکته جلوگیری کند. در همین مورد سس مایونز حاوی امگا ۳ است که برای حفظ سلامت قلب بسیار مفید است.

    ۴. سس مایونز سبب نرم شدن پوست می‌شود

     

    همانطور که در بالا ذکر شد سس مایونز به نرمی پوست کمک می‌کند و می‌توان آن را روی پوست به خصوص صورت استفاده کرد. مستقیماً روی پوست نرم تأثیر می‌گذارد و همچنین پوست را درخشان و سالم می‌کند. برای تغذیه پوست نیازی به صرف هزینه زیاد نیست، استفاده از سس مایونز برای داشتن پوستی نرم و پوستی سالم کافی است.

    ۵. سبب سالم نگه داشتن ریه‌ها می‌شود

     

    یکی دیگر از فواید خوردن سس مایونز، حفظ سلامت ریه‌ها است. از آنجایی که قبلاً می‌دانیم که ریه‌ها به دلیل عملکردی که در حذف C ۰۲ خون دارند بسیار مهم هستند. در رابطه با آن، سس مایونز به حفظ عملکرد بسیار خوب ریه‌ها کمک می‌کند.

    ۶. سطح قند را کنترل می‌کند

     

    مصرف سس مایونز منجر به طبیعی شدن سطح قند خون می‌شود. سس مایونز به عنوان غذای سالم طبقه بندی می‌شود، زیرا می‌تواند سطح قند خون را به خوبی عادی کند. مصرف سس مایونز به حفظ سطح قند خون در حد طبیعی کمک می‌کند.

    ۷. سکته قلبی را کاهش می‌دهد

     

    راه دیگر سس مایونز برای حفظ سلامت بدن این است که می‌تواند حمله قلبی را کاهش دهد. مواد مغذی غنی آن برای کاهش و پیشگیری از حمله قلبی واقعا مفید است. چربی‌های امگا ۳ موجود در سس مایونز می‌تواند خطر حمله قلبی ناگهانی را کاهش دهد. به گفته سلامت قلب، خوردن سس مایونز به کاهش ناراحتی‌های قلبی در زنان نیز کمک می‌کند.

    ۸. با مصرف سس مایونز سکته مغزی را کاهش دهید

     

    سس مایونز حاوی مواد مغذی بسیار خوبی است که برای جلوگیری از سکته در بدن بسیار مفید است، به خصوص ویتامین E موجود در سس مایونز می‌تواند سکته را از بین ببرد؛ بنابراین برای جلوگیری از سکته مغزی، بهتر است مایونز را به درستی مصرف کنید.

    ۹. افسردگی را درمان می‌کند

     

    با توجه به برخی مطالعات نشان داده است که مواد مغذی سس مایونز برای پیشگیری از افسردگی بسیار مفید است. این به افراد کمک می‌کند تا ذهن خود را شاداب نگه دارند و افسردگی را از خود دور کنند.

    ۱۰. از آرتروز جلوگیری می‌کند

     

    یکی دیگر از مزایای سلامتی خوردن سس مایونز این است که می‌تواند خطر ابتلا به آرترور را کاهش دهد. با توجه به برخی از مطالعات نشان داده است که مواد مغذی سس مایونز می‌تواند از آرتروز بدن جلوگیری کند؛ بنابراین بهتر است سس مایونز را به درستی مصرف کنید تا بدن را از آرتروز دور نگه دارید.

    ۱۱. درمان التهاب روده بزرگ

     

    طبق این مطالعه مشخص شد که خوردن سس مایونز باعث کاهش التهاب روده می‌شود. مواد مغذی غنی آن، برای کاهش التهاب به درستی عمل می‌کند. به طور موثر ثابت شده است که مایونز می‌تواند التهاب روده بزرگ را به خوبی درمان کند.

    ۱۲. کمک به جذب مواد مغذی

     

    تقریباً مردم می‌دانند که سس مایونز حاوی چربی‌های بالایی است که می‌تواند به جذب آسان مواد مغذی در بدن کمک کند. مواد مغذی مانند ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K و ویتامین A به عنوان مواد محلول در چربی طبقه بندی می‌شوند و همراه با چربی‌های موجود در سس مایونز ذوب می‌شوند. بنابراین، خوردن سس مایونز به بدن کمک می‌کند تا مواد مغذی بیشتری را به راحتی جذب کند.

    ۱۳. به گردش خون کمک می‌کند

     

    یکی دیگر از فواید خوردن سس مایونز این است که می‌تواند به گردش خون کمک کند. حاوی ویتامین E غنی است و به عنوان بهترین ویتامین برای حفظ گردش خون در حالت عادی شناخته می‌شود. علاوه بر این، سایر مواد مغذی مانند مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، پتاسیم و ویتامین K به حفظ سلامت بدن کمک می‌کنند و گردش خون را متعادل می‌کنند.

    ۱۴. تقویت ناخن

     

    با توجه به برخی مطالعات نشان داده است که مواد مغذی موجود در سس مایونز برای حفظ سلامت ناخن‌ها بسیار مفید است. سس مایونز می‌تواند ناخن‌ها را تقویت کند و ناخن‌های دست را بسیار سالم نشان می‌دهد. برای درمان ترک‌های ناخن خوب است.

    ۱۵. یکی از خواص سس مایونز این است که از شپش سر جلوگیری می‌کند

     

    یکی دیگر از فواید عالی سس مایونز این است که می‌تواند به خوبی مو را درمان کند. صاف کردن موها خوب است. در همین مورد، مایونز برای محافظت از مو و سر در برابر شپش بسیار مفید است. درمان‌های زیادی برای جلوگیری از شپش مو انجام شده است، اما موثرترین راه برای این کار استفاده از سس مایونز و مالیدن آن به عنوان نرم کننده، روی موها است.

    عوارض مصرف سس مایونز

     

    علاوه بر فواید مختلف خوردن سس مایونز برای سلامتی، برخی عوارض جانبی نیز وجود دارد که باید به خوبی بدانید. علاوه بر این، سس مایونز تجاری معمولاً از چربی‌های ناسالم استفاده می‌شود و مطمئناً تغذیه کمی را به همراه خواهد داشت. مصرف سس مایونز با چربی‌های امگا ۶ بالا باعث ایجاد شرایط ناسالم می‌شود.

    خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و همچنین رشد سرطان را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، باعث ایجاد بیماری‌هایی مانند دیابت نوع ۲ و همچنین اختلالات التهابی می‌شود. علاوه بر این بر پوکی استخوان و آرتریت روماتوئید تأثیر می‌گذارد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذسه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سس مایونزصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    ویتامین C چگونه سیستم ایمنی را تقویت می کند

    پست بعدی

    شرکت بازرگانی دولتی ایران: خرید تضمینی گندم در تعطیلات خرداد ادامه یافت

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    شرکت بازرگانی دولتی ایران: خرید تضمینی گندم در تعطیلات خرداد ادامه یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    نیازی به واردات جوجه یکروزه نداریم

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.