یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    15ماده غذایی که از پرتقال بیشتر ویتامین دارند

    وقتی به ویتامین C فکر می کنید، ناگزیر به پرتقال فکر می کنید. اما اگر به شما بگوییم که این میوه در بخش C در مقایسه با برخی دیگر از میوه‌ها بسیار ضعیف است، چه؟ در حالی که پرتقال دارای 70 میلی گرم ویتامین C در هر میوه متوسط ​​است، هر یک از این میوه ها و سبزیجات با طراوت حاوی مقدار بیشتری در هر وعده هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۱۳, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: پرتقال و نارنگی مورد نیاز شب عید تامین است

    وقتی به ویتامین C فکر می کنید، ناگزیر به پرتقال فکر می کنید. اما اگر به شما بگوییم که این میوه در بخش C در مقایسه با برخی دیگر از میوه‌ها بسیار ضعیف است، چه؟ در حالی که پرتقال دارای 70 میلی گرم ویتامین C در هر میوه متوسط است، هر یک از این میوه ها و سبزیجات با طراوت حاوی مقدار بیشتری در هر وعده هستند که خبر خوبی برای جوانه های چشایی و بدن شما است.

    جسیکا لوینسون، MS، RDN، CDN ، کارشناس تغذیه آشپزی در وستچستر، می گوید:« ترکیب غذاهایی که دارای ویتامین C بالایی هستند با غذاهای حاوی آهن غیر هم (آهن موجود در غذاهای گیاهی) به جذب آهن کمک می کند.» به عنوان مثال، پختن اسفناج در سس گوجه فرنگی یا اضافه کردن آب لیمو به سالاد لوبیا.

    فواید زیادی از ویتامین C وجود دارد، به همین دلیل است که دریافت کافی از آن در رژیم غذایی بسیار مهم است. به گفته مؤسسه ملی سلامت، این ماده مغذی به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از چیزهایی مانند دود سیگار، آلودگی و اشعه ماوراء بنفش خورشید کمک می کند. همچنین از ترمیم زخم پشتیبانی می کند و به جذب آهن از غذاهای گیاهی کمک می کند. به علاوه، سرم های صورت ویتامین C برای کاهش لکه های تیره و روشن شدن پوست شناخته شده اند!

    اکنون این غذاهای حاوی ویتامین C را به لیست مواد غذایی خود اضافه کنید.

     

    1.توت فرنگی

    این توت ها به رنگ یاقوتی دارای 85 میلی گرم ویتامین C در هر فنجان هستند، همراه با دوز زیادی منگنز که می تواند به ثابت نگه داشتن قند خون کمک کند. فقط مطمئن شوید که یک نوع ارگانیک خریداری کنید؛ گروه کاری محیط زیست بارها توت فرنگی های معمولی را یکی از پر آفت کش ترین اقلام تولیدی تشخیص داده است.

     

    2.آناناس

    آناناس تازه، گرمسیری و آبدار حاوی 79 میلی گرم ویتامین C در هر فنجان است و بر خلاف سایر میوه ها، حاوی مقادیر قابل توجهی از آنزیم بروملین است که ممکن است به هضم پروتئین کمک کند. پینا کولادا را میل کنید یا یک اسموتی خوشمزه آناناس و ریحان را با هم ترکیب کنید.

     

    3.سرمه

    این عضو بیگانه از خانواده Brassica دارای 84 میلی گرم ویتامین C در هر فنجان است. و مانند برادران Brassica خود، دارای خواص مبارزه با سرطان است. سعی کنید از آن به جای کلم در نخود استفاده کنید، آن را به صورت مارپیچ در رشته فرنگی های گیاهی بریزید، یا به سادگی آن را به تکه های کوچک برش دهید و در روغن زیتون تفت دهید.

     

    4.انبه

    انبه های شیرین و آبدار حاوی 122 میلی گرم ویتامین C در هر میوه هستند. آنها همچنین منبع قوی زآگزانتان هستند، آنتی اکسیدانی که با فیلتر کردن پرتوهای مضر نور آبی که به دژنراسیون ماکولا کمک می کند، به سلامت چشمان شما کمک می کند. انواع منجمد انبه به همان اندازه سالم است و یک افزودنی عالی برای اسموتی های صبحانه ایجاد می کند.

     

    5.کلم بروکسل

    انگار برای دوست داشتن کلم بروکسل به دلیل دیگری نیاز داشتید. یک فنجان از این کلم حاوی 75 میلی گرم ویتامین C، همراه با مواد مغذی ضد سرطان است. اگر خیلی گرم است که نمی‌توانید جوانه‌های بریان‌شده‌تان را با بیکن تهیه کنید، کلم بروکسل و کلم پروشوتو خوشمزه با سس فندق را امتحان کنید.

     

    6.کیوی

    فقط دو عدد از این ابرمیوه‌ها حاوی 128 میلی‌گرم ویتامین C هستند. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد کیوی احتمالاً به دلیل سطوح بالای سروتونین، هورمونی که در شروع خواب نقش دارد، به شما کمک می‌کند سریع‌تر به خواب بروید و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد.

     

    7.گواوا

    این خوراکی استوایی خوشمزه یک نیروگاه ویتامین C است که بیش از 200 درصد از مصرف روزانه توصیه شده را فقط در یک میوه، حدود 125.6 میلی گرم در هر میوه، تامین می کند.

    قبلاً گواوا نخریده اید ؟ میوه رسیده عطری گلدار دارد و در مورد ظاهر آن باید پوستی سبز کم رنگ تا زرد روشن داشته باشد.

     

    8.فلفل دلمه ای

    همه فلفل‌های دلمه‌ای (سبز، زرد، قرمز و نارنجی) حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به یک پرتقال هستند که از 95 میلی‌گرم در فلفل سبز تا 341 میلی‌گرم در فلفل زرد متغیر است. آنها همچنین کالری بسیار پایینی دارند و تنها حاوی 45 کالری در هر فنجان هستند که آنها را به میان‌وعده‌ای عالی تبدیل می‌کند.

     

    9.هلو

    یک هلو متوسط دارای 138 میلی گرم ویتامین C است. میوه شیرین تابستانی را به بلغور جو دوسر یا پنکیک خود اضافه کنید، از آن برای تهیه سالسا برای مرغ یا ماهی کبابی استفاده کنید، یا به عنوان یک میان وعده در حین فعالیت آن را گاز بزنید.

     

    10.پاپایا

    مانند انبه و آناناس عموزاده های گرمسیری خود، پاپایا نیز در بخش ویتامین C نقش مهمی ایفا می کند و هر میوه کوچک 95 میلی گرم از این ویتامین دارد. همچنین حاوی آنزیم‌های پاپائین و کیموپاپائین است که التهاب را کاهش می‌دهند.

     

    11.اسفناج خردل ژاپنی

    ممکن است این ماده در بازار همیشه در دسترس نباشد، اما هر زمان که آن را دیدید، حتماً یک بوشل بردارید. یک فنجان از این سبزی تند ۱۹۵ میلی گرم ویتامین C را فراهم می کند که بیش از چهار برابر مقدار توصیه شده روزانه است. اسفناج خردل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید یا از آن به عنوان پایه سالاد استفاده کنید.

     

    12.کلم بروکلی

    یک فنجان گلچه کلم بروکلی خام و خرد شده، حدود 81 میلی گرم ویتامین C، همراه با ویتامین K بیشتری دارد که برای سلامت استخوان ها و لخته شدن خون مناسب مهم است، بیش از نیاز شما در یک روز.

     

    13.آب گوجه

    یک فنجان از این آبمیوه رنگی پر جنب و جوش دارای 170 میلی گرم ویتامین سی، 21 درصد از ویتامین A و 15 درصد از پتاسیم روزانه است که همه آنها فقط 41 کالری دارند. برای جلوگیری از نفخ حتماً انواع کم سدیم آن را خریداری کنید.

     

    14.کلم پیچ

    (حدود 80.4 میلی گرم)، این سبزی برگ سبز منبعی قوی از ویتامین های B6 و A است، ماده مغذی که سلامت شبکیه ما را حفظ می کند و رشد طبیعی دندان ها و استخوان ها را تقویت می کند. در واقع، کلم پیچ، یک سوپر غذا، فواید بی شمار دیگری نیز برای سلامتی دارد.

     

    15.گل کلم

    این سبزی همه کاره دارای ویتامین C قدرتمندی است، حدود 283.4 میلی گرم در هر وعده (تنها در حدود 1 سر گل کلم!) علاوه بر ویتامین C، گل کلم فاقد چربی و کلسترول بوده و همچنین دارای مقدار کمی سدیم است.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • ویتامین C چگونه سیستم ایمنی را تقویت می کند
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پرتقالتغذیهویتامین C
    پست قبلی

    ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایران کشور

    پست بعدی

    گاندروما قارچی با خواص درمانی فراوان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مرگ یک کودک در گیلان با قارچ وحشی

    گاندروما قارچی با خواص درمانی فراوان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.