یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی، تولید طالبی ساوه را نصف کرد/ تولید با آبیاری کمتر و چالش‌بیشتر

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    10دمنوش طبیعی برای لاغر شدن

    لاغری همیشه موضوع مهمی برای افراد و مخصوصاً بانوان بوده است که از روش‌های گوناگون می‌توان به آن دست یافت. یکی از بهترین روش‌ها برای دستیابی به لاغری و تناسب اندام، استفاده از دمنوش برای لاغری است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۶, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مواد غذایی سالمی که باید در مصرف آنها احتیاط کرد

    چندسالی هست که استفاده از انواع دمنوش لاغری بین مردم رواج پیدا کرده. اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که اضافه وزن دارند، حتما فکر مصرف دمنوش‌های لاغری به ذهن‌تان خطور کرده است. راه‌های زیادی برای کاهش وزن و رسیدن به وزن متعادل وجود دارد. از اعمال مختلف جراحی گرفته تا روش‌های کم‌خطرتر و طبیعی‌تر مثل استفاده از دمنوش های لاغری فوق العاده و شگفت‌انگیز!

    اگر منصفانه به این قضیه نگاه کنیم باید بپذیریم که در صورت انتخاب روش‌های طبیعی، سبک زندگی خود را هم تغییر دهیم؛ مثلا ورزش کنیم، رژیم غذایی درستی داشته باشیم و البته استفاده از دمنوش‌های لاغری را هم فراموش نکنیم در عین حال، مصرف طولانی مدت آنها به بدن آسیب می‌رساند. در ادامه به معرفی چند دمنوش کمک کننده برای لاغر شدن می‌پردازیم:

    دمنوش زنجبیل

    دمنوش لاغری زنجبیل زنجبیل به دلیل داشتن طعم و طبعی گرم، سوخت و ساز بدن را تا حدودی افزایش می‌دهد. زمانی که اشتهایتان زیاد است، زنجبیل تازه را به صورت معکب‌های کوچک خرد و خشک کرده و آن را به غذاها و چای خود اضافه کنید.

    دمنوش چای سبز

    چای سبز معمولا تخمیر شده نیست. برگ‌های آن بخار پز شده و سپس با دست خرد می‌شوند. برخی تحقیقات نشان داده‌اند افرادی که چای سبز می‌نوشند، حدود ۱٫۵ کیلو در ۳ ماه وزن کم می‌کنند. اما برای رسیدن به این مقدار کاهش وزن، روزانه باید ۶ تا ۷ فنجان چای سبز بنوشید که کار سخت و طاقت فرسایی است. یادتان باشد به جای چای سبز از عصاره آن استفاده نکنید؛ چرا که موجب بروز مشکلات جدی کبدی می‌شود.

    دمنوش لاغری گل محمدی

    در طول رژیم، بدن آب زیادی از دست می‌دهد. مواد موجود در گل محمدی کمک می‌کند کلیه‌ها مقدار بیشتری سدیم را از بدن خارج و آن را سم‌زدایی کند. علاوه بر این بدن را نیز هیدراته نگه می‌دارد؛ یعنی مانع دست دادن آب بدن می‌شوند. همچنین این گیاه علاوه بر خاصیت شادابی تا حدودی نقش موثری در آب شدن چربی‌ها دارد.

    دمنوش نعناع

    ارتباط دمنوش نعناع با لاغری در رایحه آن است. طی مطالعه‌ای مشخص شد که شرکت‌کنندگانی که به طور مداوم هر دو ساعت یک بار دمنوش یا روغن نعنا را بو می‌کردند، ماهانه به طور متوسط دو کیلوگرم کاهش وزن داشتند. متخصصان عطر درمانی معتقدند که رایحه نعناع فلفلی باعث واکنش‌های شیمیایی در مغز می‌شود که احساس گرسنگی را کاهش می‌دهند. با نوشیدن چای نعناع ولع مصرف غذاهای پرچرب از بین می‌رود و شما می‌توانید با سرعت بیشتری وزن کم کنید.

    چای ماچا

    چای ماچا، نوعی چای سبز و یک دمنوش سنتی ژاپنی است. چای ماچا به صورت پودر شده، خوش‌رنگ با طعمی شیرین و ملایم است. به این چای، «جواهر جوانی» هم گفته می‌شود؛ چون سرشار از آنتی‌اکسیدان و مقادیر بالای کلروفیل، آمینواسیدها، ویتامین C، ویتامین A، سلنیوم، کروم، فیبر، روی، منیزیم، آهن، کلسیم، پروتئین و پتاسیم است.

    دمنوش به‌لیمو

    به‌لیمو گیاه بومی آمریکای جنوبی با خواص دارویی بسیار زیاد است. دمنوش به‌لیمو باعث می‌شود تا افراد، کمتر دچار ریزه‌خواری شوند. این دمنوش به چربی‌سوزی و تجزیه چربی‌ها در دستگاه گوارش کمک می‌کند. همچنین مشکلات معده و سوء‌هاضمه را برطرف و اشتها را کم می‌کند. استفاده از این دمنوش علاوه بر تقویت عضلات در جلوگیری از آسیب به ماهیچه‌ها در طول تمرین موثر است.

    دمنوش مریم گلی

    این گیاه مفید از تیره نعناییان است و طبعی گرم دارد. مزه مریم گلی تند و کمی تلخ است. این گیاه به دلیل خواص بی‌شمارش به صورت‌های مختلفی مانند جوشانده، قطره خوراکی، استفاده موضعی و دمنوش قابل استفاده است. خوردن این گیاه به صورت مستقیم، میل جنسی را در خانم‌ها افزایش می‌دهد و قطره خوراکی آن، به کاهش میزان تعریق و گرگرفتگی در دوران یائسگی کمک می‌کند. این گیاه، آرام‌بخش است و استرس را کم می‌کند.

    دمنوش زیره

    زیره ادویه ای است که ما معمولا برای خوشمزگی طعم غذا به کار می بریم، قطعا همه کدبانوها می دانند که باید عطر و طعم خانگی زیره را به خانه و آشپزخانه شان اضافه کنند! شما نیز اگر می دانستید این دانه های ریز سیاه و سبز چه خواص مفیدی دارند، قطعا آن را در برنامه غذایی خود می گنجاندید. زیره به عنوان یکی از سالم ترین ادویه جات شناخته شده است و یکی از محبوب ترین فواید آن این است که به راحتی روند کاهش وزن شما را سرعت می بخشد. مطالعات نشان داده اند که زیره علاوه بر خواص لاغری، فواید سلامتی بسیاری بر بدن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش دارد و در گذشته به عنوان یک داروی سنتی نیز استفاده میشده. بنابراین مصرف منظم زیره، می تواند یکی از بهترین گزینه ها هم در رژیم لاغری و هم بهبود سلامتی شما باشد.

    دمنوش بابونه برای لاغری

    برای کاهش وزن، باید متابولیسم بدن را بالا برد. دمنوش بابونه بهترین گزینه برای افزایش متابولیسم بدن است. با مصرف این دمنوش سرعت کاهش وزن شما بیشتر می‌شود. خواب نامنظم و بی‌کیفیت یکی از دلایل اصلی اضافه وزن است. بابونه دارای آپیژنین است که باعث بهبود الگو و کیفیت خواب می‌شود. آپیژنین یک آنتی‌اکسیدان است و به گیرنده‌های خاصی در مغز متصل می‌شود. این آنتی‌اکسیدان،باعث خواب‌آلودگی، کاهش بی‌خوابی یا اختلالات خواب می‌شود.

    دمنوش هل

    هل میوه‌ای کوچک از خانواده زنجبیلیان است. این دانه خوش‌بو به دلیل فواید و عطر بی‌نظیرش، جایگاه ثابتی در دنیای آشپزی و طب سنتی دارد. بسیاری از افراد از هل برای درمان بیماری‌های پوست و مو و رفع مشکلات اضطرابی استفاده می‌کنند. ابتدا دانه‌های هل را کوبیده یا آسیاب کنید. هل کوبیده را در یک فنجان آب جوش بریزید و درب آن را ببندید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. برای طعم‌دار کردن آن می‌توانید از مقداری عسل و آب لیموی تازه استفاده کنید.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • فواید نوشیدن دمنوش نعناع در تمام فصول
    • بهترین دمنوش‌ها برای فصل پاییز و زمستان
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بابونهچای سبزدمنوشلاغری
    پست قبلی

    قهوه طول عمر انسان را بیشتر می کند

    پست بعدی

    پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۵ هزار تن پسته از باغات استان مرکزی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۵ هزار تن پسته از باغات استان مرکزی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    ایران در تولید دانه‌های روغنی ظرفیت خودکفایی دارد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.