شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید ماهانه مرغ به ۲۴۰ هزارتن رسید/ مشکلی در تامین مرغ کشور نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    انبار‌ها مملو از کالا‌های اساسی است/۹ هزار پرونده تخلف تشکیل شد

    گردش مالی خرما در سال به ۲ میلیارد دلار می‌رسد

    گردش مالی خرما در سال به ۲ میلیارد دلار می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    شما برای دریافت انرژی مورد نیازتان اجباری به استفاده از نوشیدنی‌های مصنوعی ندارید. برای حفظ سلامت و انرژی‌تان این هشت نوشیدنی طبیعی سرشار از ریزمغذی‌ها را امتحان کنید.

    توسط فاطمه خداویردی
    فروردین ۲۲, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اینفوگرافی/ بهترین نوشیدنی های طبیعی برای ورم معده
    به گزارش Lifehack ، بد نیست گاهی اوقات به جای نوشیدنی‌هایی که حاوی آب گازدار، مواد شیرین‌کننده، اسانس یا کافئین است نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید. بدون شک کافئین و شکر موجود در این نوشیدنی‌ها انرژی بیشتری به شما ‌می‌دهد، اما این انرژی فقط افزایش موقت قند خون است که وقتی به حالت نرمال بازگردد شما باز هم احساس خستگی می‌کنید حتی بیشتر از قبل!

    خبر خوب اینست که نوشیدنی‌های طبیعی زیادی هستند که بدون بالا بردن قند خون، سطح انرژی شما را بالا می‌برند. بسیاری از این نوشیدنی‌ها را می‌توانید در خانه درست کنید و به راحتی دور شکر اضافه و افزودنی‌های مصنوعی خط بکشید!

    در ادامه‌ی این مطلب ۸ مورد از بهترین نوشیدنی‌های طبیعی خانگی را به شما معرفی می‌کنیم.

    ۱. آب هویج

    هویج منبع خارق‌العاده‌ای از بتاکاروتن است، یک رنگ‌دانه‌ی زرد-نارنجی که ترکیب پیش‌ساز ویتامین آ است یعنی در بدن سریع به ویتامین آ تبدیل می‌شود. بتاکاروتن یک آنتی‌اکسیدان قوی است که نه تنها از بدن شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند بلکه سطوح انرژی را تقویت می‌کند.

    ویتامین آ نقش‌های‌ زیادی در رشد دارد و برای حفظ انرژی اهمیت ویژه دارد. تحقیقات نشان داده است که ویتامین آ برای کمک به تولید انرژی روزانه و فعالیت فیزیکی بسیار مهم است. سلول‌های ما نخست با ایجاد آدنوزین تری‌فسفات یعنی مولکول‌های حامل انرژی موجود در سلول‌های تمام موجودات زنده، انرژی تولید می‌کنند. برای انجام همین کار، سلول‌های ما نخست به میزان کافی ویتامین آ نیاز دارند. کمبود ویتامین آ مستقیماً بر تولید آدنوزین تری‌فسفات اثر می‌گذارد و سبب افت انرژی شما می‌شود.

    آب هویج یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌های طبیعی است و نسبت به آب‌میوه‌های صنعتی میزان قند بسیار پایین‌تری دارد!

    ۲. آب نارگیل

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    آب نارگیل شاید ۹۵ درصد آب باشد، اما باز هم منبع عالی مواد معدنی انرژی‌زاست. منظور از آب نارگیل همان مایع شفاف داخل نارگیل سبز است که به صورت طبیعی شیرین و گواراست.

    آب نارگیل جایگزین بسیار سالمتری برای نوشیدنی‌های ورزشی است و پتاسیم آن بیش از ۱۰ برابر آنهاست! پتاسیم به حفظ تعادل سالم الکترولیت‌ها کمک می‌کند که قبل و حین ورزش ضروریست چون نسبت به بیشترِ نوشیدنی‌های ورزشی سدیم (الکترولیت اصلی که با تعریق از دست می‌رود) کمتری دارد. منیزیم موجود در آب نارگیل هم پشتیبان تولید انرژی نرمال است و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد در نتیجه شما می‌توانید برای مدت طولانی‌تری ورزش کنید.

    مهمتر از همه، آب نارگیل در قیاس با بسیاری از نوشیدنی‌های ورزشی کربوهیدرات کمتری دارد که برای آب‌رسانی مناسب  پس از ورزش مهم است.

    ۳.چای سبز

    چای سبز که امروزه در همه‌ جای دنیا معروف است نیروگاهی از فواید برای بدن است و معمولاً در فهرست نوشیدنی‌های ورزشی انرژی‌زا قرار دارد. مزایای انرژی‌زای چای سبز بیش از همه به واسطه‌ی کافئین موجود در آن است. مطالعات نشان داده است که یک یا دو فنجان چای سبز سوخت و ساز را تقویت کرده و در تمام طول روز سطوح سالم انرژی را حفظ می‌کند.

    افزون بر این، این باور وجود دارد که چای سبز با تشویق سلول‌های چربی به آزادسازی چربی و سپس تحریک توانایی کبد به تبدیل آن چربی اضافه به انرژی، روند چربی‌سوزی را سرعت می‌بخشد. این ویژگی به ویژه برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند عالیست.

    سعی کنید در طول روز چای سبز بنوشید تا سوخت و ساز بدنتان را قوی و مغزتان را فعال نگه دارید. اگر قبل از ورزش یک یا دو فنجان چای سبز بنوشید برای کمک به استقامت مفید است.

    ۴. چای اولونگ

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    سطوح ضعیف انرژی را می‌توان با نوشیدن یک فنجان چای اولونگ خوشمزه بالا برد. این نوشیدنی باستانی چینی که به نام «چای اژدهای سیاه» هم معروف است سرشار از کَتیچین است که مشابه آن در چای سبز وجود دارد. این کتیچین‌ها هم بدن شما را به آزادسازی چربی ترغیب می‌کنند که نتیجه‌ی آن تقویت سطوح انرژی بدن است.

    بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته، کتیچین‌های موجود در اولونگ به بدن کمک می‌کند از سلول‌های چربی برای انرژی استفاده کند در حالی که کافئین ملایم به شما انرژی فوری می‌دهد تا روز را سپری کنید. یافته‌ی دیگر حاکی از آنست که نوشیدن چای غلیظ اولونگ ممکن است مصرف انرژی و اکسیداسیون چربی را تا ۱۲ درصد بالا ببرد به این معنا که توانایی شما در جذب انرژی از غذا بهتر خواهد شد. این چای می‌تواند به کاهش وزن هم کمک کند!

    برای بالا بردن اثرات این چای می‌توانید آن را با چای سبز ترکیب کنید.

    ۵. کامبوچا

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    کامبوچا یک چای تخمیر شده با SCOBY (کشت همزیگرانه باکتری‌ها و مخمرها) است. این نوشیدنی قدیمی که منشا آن کشور چین است خواص بسیار زیادی دارد: ویتامین‌های گروه ب، اسید گلوکورونیک (یک سم‌زدا) و مقادیر زیادی پلی‌فنل‌های غنی از آنتی اکسیدان. اما شهرت کامبوچا بیشتر به خاطر باکتری‌ پروبیوتیک‌ و اسید استیک آن است که ثابت شده سطوح انرژی را افزایش می‌دهد.

    پروبیوتیک‌ها نقش بسیار مهمی در تولید انرژی دارند. طبق مطالعات انجام شده با بهبود تعادلِ باکترهای سالم روده، تواناییِ باکتری‌های مفید بدن در تجزیه‌ی مواد مغذی موجود در غذا بالا خواهد رفت و این به معنای اینست که شما با خوردن غذاهای درست، به صورت طبیعی انرژی دریافت می‌کنید!

    همچنین ثابت شده است که اسید استیک سوخت و ساز (متابولیسم) بدن شما را افزایش می‌دهد به این معنا که شما به نحو موثرتری می‌توانید از کالری غذا استفاده کنید.

    کامبوچا را هم می‌توانید در خانه درست کنید و هم بطری‌های آماده آن را خریداری کنید.

    ۶. کواس

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    کواس نوشیدنی تخمیرشده‌ی دیگری مانند کامبوچا است اما از نان چاودار تهیه می‌شود. این نوشیدنی سنتی اسلاوی و بالتیکی در واقع با نام «نان سیاه» معروف است و همچنان در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی طرفدار دارد.

    کواس را می‌توان با میوه‌هایی از قبیل توت‌فرنگی و کشمش یا گیاهانی از قبیل نعناع طعم‌دار کرد. کواس را به صورت سنتی بدون گذراندن از صافی با همان محتوای طبیعی می‌نوشند تا طعم منحصربفرد آن را بچشند. این نوشیدنی منبع خوب ویتامین‌های ب است که به تامین انرژی بدن کمک می‌کنند. کواس همچنین حاوی اسید لاکتیک و شکرهای ساده‌ایست که برای بالا بردن سریع انرژی مفید هستند.

    کواس را می‌توان با چغندر هم درست کرد که خواص مغذی این نوشیدنی را چندبرابر می‌کند و مزایای بسیار خوبی برای میکروبیوم روده دارد.

    ۷. ماچا

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    ماچا یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های ژاپن است. برای درست کردن این چای برگ‌های خشک چای سبز را به یک پودر سبز روشن یکدست تبدیل می‌کنند، سپس این پودر را با آب سرد یا گرم مخلوط می‌کنند. این فرایند سبب حفظ بسیاری از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی و سایر مواد مغذی موجود در برگ‌ها می‌شود.

    بوته‌های چای ماچا در مناطقی دور از نور آفتاب رشد می‌کنند که این شرایط، عمل فتوسنتز را به تاخیر انداخته و رشد گیاه را کند می‌کند. در نتیجه محصولی به دست می‌آید که غلظت بالاتری از کلروفیل دارد، یک سم‌زدای قوی که منبع خوب انرژی است.

    وقتی چای ماچا می‌نوشید در واقع تمام برگ را می‌نوشید، یعنی تمام کافئین و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی موجود در آن. تصور بر این است که محتوای مغذی این چای تقریباً ۱۰ برابر بیشتر از چای سبزی است که به طور سنتی دم می‌شود! مهمتر از همه برخلاف کافئین که انرژی را سریع بالا می‌برد، این نوشیدنی به آرامی انرژی شما را تقویت می‌کند.

    ۸. یِربا ماته

    ۸ نوشیدنی انرژی‌زای طبیعی

    یربا ماته یک نوشیدنی سنتی است که از برگ‌های خشک چای ماته یا چای پاراگوئه درست می‌شود. این نوشیدنی در سرتاسر آمریکای جنوبی پرطرفدار است.

    یربا ماته هم بسیار شبیه قهوه سطوح انرژی را بالا می‌برد اما بدون اثرات ناشی از مصرف بیش از حد کافئین که شامل لرزش، انرژی عصبی و تپش قلب است. در واقع، آثار انرژی‌زای یربا ماته را آرامش‌بخشی آن می‌دانند. کسانی که طرفدار این نوشیدنی هستند می‌گویند پس از نوشیدن آن احساس هشیاری بیشتری می‌کنند اما چرت زدن وسط روز، مشکل تمرکز، کج خلقی یا خستگی بیش از حد را که ممکن است با خوردن قهوه ایجاد شود تجربه نمی‌کنند.

    به همین دلیل است که بسیاری از ورزشکاران برای تقویت عملکرد فیزیکی‌شان قبل از تمرینات یا رویدادهای ورزشی از یربا ماته استفاده می‌کنند. این باور نیز وجود دارد که نوشیدنی یربا ماته برای کسانی که از خستگی ذهنی و فیزیکی یا سندروم خستگی مزمن رنج می‌برند مفید است.

    این نوشیدنی از نظر ذهنی هم انرژی‌زاست: یربا ماته حافظه را تقویت می‌کنند، خلق و خو را بهتر می‌کند و تمرکز را بالا می‌برد. همچنین گفته می‌شود با تحریک تولید انتقال‌دهنده‌ی عصبی دوپامین انگیزه و بهره‌وری را بالا می‌برد.

    جمع‌بندی

    شما برای دریافت انرژی مورد نیازتان اجباری به استفاده از نوشیدنی‌های مصنوعی ندارید. برای حفظ سلامت و انرژی‌تان این هشت نوشیدنی طبیعی سرشار از ریزمغذی‌ها را امتحان کنید، فقط کافیست برای تهیه‌ی برخی از آنها اندکی بیشتر تلاش کنید اما مطمئن باشید ارزشش را دارد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نویننوشیدنی
    پست قبلی

    بهترین زمان برای خوردن شام چه ساعتی است؟

    پست بعدی

    با این خوراکی‌ها، چربی‌های اضافه بدن را بسوزانید

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    دکتر آرزو حکمت‌دوست، پزشک عمومی و متخصص تغذیه، می‌گوید با بالا رفتن دمای هوا، بدن برای تنظیم دما، شروع به...

    بیشتر بخوانید
    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    انواع دارچین که احتمالا اسمشان را هم نشنیده‌اید + خواص و مضرات

    با این خوراکی‌ها، چربی‌های اضافه بدن را بسوزانید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.