سه شنبه, اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۸ خاصیت باورنکردنی تخمه ژاپنی

    ارزش غذایی که از تخمه ژاپنی دریافت می‌شود بسیار زیاد است. یکی از مهمترین خواص تخمه ژاپنی این است که سرشار از مواد معدنی متفاوت مانند کلسیم، پتاسیم، آهن و … می‌باشد. انواع ویتامین‌ها در تخمه ژاپنی وجود دارند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۱۹, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مردان، این سرطان رایج را با تخمه ژاپنی از خود دور کنند!

    فواید تخمه ژاپنی برای سلامتی بسیار زیاد است. تخمه ژاپنی به عنوان یکی از بهترین تخمه‌هایی شناخته می‌شود که محبوبیت زیادی دارد. تخمه‌های ژاپنی در دسته بندی‌های متفاوتی به فروش می‌رسند. برخی از تخمه‌های ژاپنی به صورت خام هستند و برخی از آن‌ها را با مواد متفاوت طعم دار کرده اند.

    ارزش غذایی که از تخمه ژاپنی دریافت می‌شود بسیار زیاد است. یکی از مهمترین خواص تخمه ژاپنی این است که سرشار از مواد معدنی متفاوت مانند کلسیم، پتاسیم، آهن و … می‌باشد. انواع ویتامین‌ها در تخمه ژاپنی وجود دارند.

    چربی‌های مفید و غیر اشباع شده یکی از مهمترین مزیت‌های تخمه ژاپنی است. انواع آنتی اکسیدان‌ها و اسید آمینه‌های ضروری در تخمه ژاپنی قرار گرفته اند. کربوهیدرات تخمه ژاپنی بسیار کم است، به همین دلیل بیشتر افرادی که مبتلا به دیابت هستند می‌توانند از این تخمه استفاده کنند.

    اگر شما فواید تخمه ژاپنی را بشناسید می‌توانید از این تخمه با آگاهی بیشتری استفاده کنید. برخی از مهم‌ترین خواص تخمه ژاپنی که باید با آن‌ها آشنا باشید عبارت هستند از:

    ۱. جلوگیری از کم خونی مهمترین مزیت تخمه ژاپنی

    یکی از مهم‌ترین خواص تخمه ژاپنی این است که ترکیبات درون تخمه از کم خونی جلوگیری می‌کنند. بسیاری از افرادی که به سوء جذب و التهاب دچار می‌شوند امکان دارد که کم خونی داشته باشند. آن‌ها با استفاده از تخمه ژاپنی می‌توانند بی اشت‌هایی خود را درمان کنند و انرژی بیشتری در طول روز دریافت نمایند. درمان کم خونی با استفاده از تخمه ژاپنی توسط بسیاری از پزشکان ثابت شده است.

     

    ۲. درمان پوکی استخوان مهمترین مزیت تخمه ژاپنی

    یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی این است که از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. از آنجایی که کلسیم زیادی در تخمه ژاپنی وجود دارد بیشتر خانم‌ها برای درمان پوکی استخوان از این تخمه استفاده می‌کنند. خانم‌های یائسه که دچار پوکی استخوان می‌شوند می‌توانند به صورت روزانه از تخمه ژاپنی استفاده کرده تا مقدار کلسیم بیشتری به بدن خود برسانند.

     

    ۳. سلامت ماهیچه‌ها از فواید تخمه ژاپنی

    یکی دیگر از فواید تخمه ژاپنی برای زنان و مردان این است که ماهیچه‌ها را حفظ می‌کند و سلامت آن‌ها را تضمین خواهد کرد. از آنجایی که مقدار اسید آمینه مناسبی در تخمه ژاپنی وجود دارد ماهیچه‌ها با استفاده از تخمه ژاپنی تقویت می‌شوند. تخمه ژاپنی به حفظ سلامت ماهیچه‌های خانم‌ها و آقایان کمک زیادی می‌کند.

     

    ۴. افزایش آنزیم‌های بدن مهمترین خواص تخمه ژاپنی

    افزایش آنزیم‌ها و همچنین کمک کردن به انتقال ریز مغزی‌ها به درون سلول‌های بدن یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی است. مصرف روزانه تخمه ژاپنی کمک می‌کند تا ترشح آنزیم‌ها تنظیم شود و سلول‌های بدن به بهترین نحو ممکن کار خود را انجام دهند. اگر سلول‌های بدن مقدار مواد غذایی مورد نیاز را دریافت نمایند به خوبی کار خود را انجام می‌دهند.

     

    ۵. کاهش دادن چربی بدن خون

    یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی برای زنان و مردان این است که چربی بد خون را کاهش می‌دهد. افرادی که دچار چربی خون هستند می‌توانند از تخمه ژاپنی استفاده کنند. دانه‌های تخمه ژاپنی سرشار از چربی‌های غیر اشباع و مفید می‌باشند. این چربی‌ها کمک می‌کنند تا میزان چربی بد خون کاهش یابد. چربی‌های درون تخمه ژاپنی مفید و سالم هستند.

     

    ۶. کاهش وزن بهترین مزیت تخمه ژاپنی

    یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی برای زنان و مردان این است که متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد. مصرف تخمه هندوانه کمک می‌کند تا افراد سوخت و ساز بیشتری داشته باشند و لاغرتر گردند. افرادی که به دنبال بهترین ماده غذایی برای لاغری هستند تخمه ژاپنی را در لیست مواد غذایی استفاده شده قرار می‌دهند.

     

    ۷. سلامت مغز و تخمه ژاپنی

    یکی دیگر از فواید تخمه ژاپنی این است که به عملکرد مغز و سلامت مغز کمک می‌کند. منیزیم زیادی در تخمه ژاپنی وجود دارد که منیزیم برای سلامت مغز ضروری است. خانم ها، آقایان و کودکان می‌توانند از تخمه ژاپنی استفاده کنند تا عملکرد مغز به بهترین نحو ممکن انجام گردد.

     

    ۸. پیشگیری از سرطان بهترین مزیت تخمه ژاپنی

    یکی دیگر از خواص تخمه ژاپنی این است که آنتی اکسیدان‌های زیادی دارد. برای پیشگیری از انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان پروستات مصرف و خرید تخمه ژاپنی را به آقایان توصیه می‌کنیم. از آنجایی که آنتی اکسیدان‌های زیادی در تخمه ژاپنی وجود دارد از به وجود آمدن بیماری‌های متفاوت جلوگیری می‌کند.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تخمه ژاپنیدرمان پوکی استخواندیابتسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید تخمه ژاپنیکاهش وزن
    پست قبلی

    جشنواره پنیر برگزار می‌شود

    پست بعدی

    این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد!

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد!

    این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    خرید تضمینی برگ‌ سبز چای در گیلان آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ درب مرغداری به ۳۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت برنج در ایلام ممنوع شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.