جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ۷ شهرستان جنوب کرمان یک کشتارگاه صنعتی ندارند

    جنوب استان کرمان شامل هفت شهرستان با یک میلیون قطعه جوجه‌ریزی در سال و ظرفیت‌های قابل ملاحظه دامی حتی از یک کشتارگاه صنعتی بی‌بهره است.

    توسط فاطمه پاکزاد
    مهر ۱۸, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دامپزشکی خراسان شمالی به کشتار نشدن دام‌های مبتلا به تب مالت هشدار داد

    ظرفیت های تولید مرغ در این منطقه با ۱۵ واحد مرغداری غیر از ظرفیت های دامی است که به گفته برخی مسئولان این خطه، راه اندازی کشتارگاه صنعتی هم توجیه اقتصادی دارد و هم توجیه فنی.

    اما در این شرایط اکثریت مردم این منطقه علاوه بر اینکه نمی­ توانند از گوشت گرم بهره ببرند برخی مواقع همانند روزهای اخیر با کمبود گوشت بویژه گوشت مرغ نیز مواجه می شوند.

    ضرورت احداث کشتارگاه های صنعتی صرفنظر از تکمیل زنجیره های تامین و عرضه مناسب گوشت، در بخش های بهداشتی و جلوگیری از اشاعه بیماری های مشترک انسان و حیوان نیز نمایان است لذا نداشتن کشتارگاه صنعتی در جنوب استان کرمان با حدود یک میلیون نفر جمعیت خود پرسش برانگیز است به طوری که صدای اعتراض مسئولان این منطقه نیز بیشتر از همیشه به گوش می رسد.

    فرماندار شهرستان جیرفت در نشستی که اخیرا به مناسبت روز دامپزشکی برگزار شده بود گفت: در زمینه زیرساخت های حوزه دامپزشکی از جمله کشتارگاه ها یک مورد هم در جنوب کرمان ایجاد نشده است و یک میلیون قطعه مرغ تولیدی در جنوب به شمال استان برای کشتار ارسال می شود که همین میزان هم به شهرهای جنوبی باز نمی گردد.

    احمد بلندنظر افزود: در حوزه دام سنگین هم کشتارگاهی در جنوب وجود ندارد و تولیدکنندگان گوشت باید از طریق دامپزشکی، فرمانداری و سیستم اداری مجوز حمل دام به استان های دیگر را بگیرند و سپس بعد از کشتار در آن استان ها محصول را بسته بندی شده و با هزینه زیاد به شهرستان های جنوبی استان برگردانند.

    وی با بیان اینکه باید استان در زمینه تامین گوشت خودکفا شود ادامه داد: از متولیان و سرمایه گذاران دعوت می کنیم به این حوزه بویژه ایجاد کشتارگاه صنعتی ورود کنند.

    فرماندار شهرستان جیرفت یادآور شد: در ۲ هفته گذشته در زمینه مرغ گرم با مشکل مواجه بودیم و این مشکل به شکلی در استان هم دیده می شد.

    وی اضافه کرد: در هر شهرستانی در استان که تولید مرغ دارد اولویت را به تامین نیاز شهر خود می گذارد سپس برای شهرهای جنوبی ارسال می شود که این هم معضلی برای فرآورده های پروتئینی در جنوب استان است.

    بلندنظر با اشاره به گلایه مردم از گران تر عرضه شدن مرغ در جیرفت و جنوب استان گفت: کرایه حمل به کشتارگاه و بازگشت آن موجب افزایش قیمت گوشت مرغ تا ۷۲ هزار تومان می شود.

    ۷ شهرستان جنوب کرمان یک کشتارگاه صنعتی ندارند

    افزایش مرغداری­ ها بهترین جاذبه ایجاد کشتارگاه

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان هم در این زمینه گفت: تعداد مرغداری ها و میزان تولید مرغ در جنوب کرمان باید افزایش یابد تا سرمایه­ گذار برای ایجاد کشتارگاه ورود کند.

    مسلم مروجی‌فرد با اشاره به اینکه ذبح دام هم در این منطقه کم است اظهارداشت: با افزایش تعداد مرغداری ها با توجه به مشوق هایی از جمله تسهیلات بانکی و واگذاری زمین که در نظر گرفته شده است به طور حتم شاهد ساخت کشتارگاه خواهیم بود.

    وی با بیان اینکه ساخت کشتارگاه حجم سرمایه­ گذاری بالایی نیاز دارد افزود: جهاد کشاورزی باید با سرمایه­ گذارها وارد مذاکره شود و ما نیز با برخی از سرمایه گذاران گفت و گو کرده­ ایم.

    مروجی فرد یادآور شد: پیشتر یک سرمایه­ گذار برای این کار پیشقدم شده بود اما اصرار او بر اینکه در یک نقطه خاص این کشتارگاه ایجاد شود و نیز مشکلات کمبود آب در آن منطقه موجب ادامه نیافتن کار شد.

    وی اضافه کرد: اکنون شرکت آب منطقه­ ای هم اگر محل کشتارگاه در مناطق ممنوعه نباشد به میزان ۱۰۵ مترمکعب تخصیص آب صنعتی ارائه خواهد داد و مشکلی از این نظر وجود ندارد.

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان یادآور شد: امکان راه ­اندازی کشتارگاه در شهرک های صنعتی به دلیل رده زیست محیطی آنها وجود ندارد که پیگیر هستیم این رده نیز ارتقا پیدا کند.

    ۷ شهرستان جنوب کرمان یک کشتارگاه صنعتی ندارند

    دامپزشکی:کشتارگاه صنعتی دام توجیه اقتصادی دارد

    این درحالی است که مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان هم به ایرنا گفت: مرغداری ها در جنوب به تناسب بخش کشاورزی توسعه پیدا نکرده بود اما با لغو ممنوعیت های مجوز امید می­ رود شاهد افزایش مرغداری ها باشیم.

    دکتر علی احمدی افزود: حدود ۱۵ مرغداری فعال در جنوب کرمان داریم که در سال یک میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود اما به دلیل نبود کشتارگاه برای کشتار به شمال استان انتقال می یابد.

    وی ادامه داد: مشکلی در میزان تولید گوشت قرمز نیز در جنوب استان نداریم و اینک سه کشتارگاه سنتی در جنوب کرمان در شهرستان های جیرفت، عنبرآباد و کهنوج به کشتار دام سبک به شیوه سنتی می­ پردازند بنابراین برای راه ­اندازی کشتارگاه صنعتی در حوزه دام سنگین مشکل کمبود دام نداریم و برای سرمایه­ گذار توجیه اقتصادی دارد.

    احمدی اضافه کرد: نبود کشتارگاه ­های صنعتی موجب شده که بسیاری از دام ها برای کشتار به شمال استان یا استان های دیگر برود و همیشه این مبحث مطرح بوده که ارزش افزوده این کار به منطقه نمی­ رسد.

    به گزارش ایرنا از جمله مولفه های مربوط به افزایش شمار مرغداری ها شرایط اقلیمی و آب و هوای گرم جنوب استان کرمان در برخی ماه های سال است که البته مسئولان می گویند سازوکارهایی برای توسعه این واحدها با همین شرایط وجود دارد و در شرایطی که دولت به راه اندازی مرغداری ها و کشتارگاه های صنعتی کمک می کند، با ورود سرمایه گذار توجیه اقتصادی و فنی لازم نیز وجود دارد.

    با ایجاد کشتارگاه های دام و طیور علاوه بر افزایش دسترسی بهتر و زودتر مردم به پروتئین های گوشتی در جنوب کرمان امکان بروز بیماری ­های مشترک میان دام و انسان و طیور نیز کاسته می ­شود که این مهم از اهمیت بسیاری برخوردار است.

    اشتغالزایی، افزایش ارزش افزوده تولید دام و طیور در جنوب کرمان، تکمیل زنجیره تولید گوشت و رسیدن به خودکفایی، ایجاد ثبات در بازار گوشت و پیشگیری از مواقع بحرانی ناشی از کمبود آن تنها برخی از آثار مثبت ایجاد کشتارگاه صنعتی در جنوب کرمان است و انتظار می رود با همت مسئولان در استان و نیز کشور، این مشکل زودتر حل شود.

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنعت غذافناوری غذا و بخش صنعتکشتارگاه
    پست قبلی

    جدیدترین قیمت انواع روغن در بازار | روغن سرخ‌کردنی ؛ ۱۰۵ هزار تومان

    پست بعدی

    افزایش ۲ برابری واردات شکر خام نسبت به سال گذشته

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    افزایش ۲ برابری واردات شکر خام نسبت به سال گذشته

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.