سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۷۰ درصد از روستاییان در بوشهر کمبود ویتامین D دارند

    متخصص اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مطالعه‌ای که در استان بوشهر بر روی ۱۸۰۶ نر ساکن روستا انجام و در مجله معتبر علمیBMC Endocrine Disorders چاپ شد نشان داده که بیش از ۷۰ درصد از جامعه روستانشین این استان برخلاف تصور دارای کمبود یا سطح ناکافی از ویتامین D هستند.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۵, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران  مطرح کرد؛ چرا مکمل های ویتامین D اهمیت دارد؟ / هشدار درباره استفاده افراطی از کورکومین

    به نقل از شفقنا از بست لایف، این یک سناریوی رایج است، زیرا کنسروها ماندگاری طولانی دارند و می توانند حاوی همان مواد مغذی ضروری موجود در غذاهای تازه و منجمد باشند، بدون اینکه نیازی به نگهداری در یخچال یا فریزر داشته باشد. اما زمانی که بلاخره تصمیم گرفتید آن کنسروهای گرد و غبار گرفته انبارتان را مصرف کنید، تاریخ انقضا تنها چیزی نیست که باید در نظر داشته باشید. غذاهای کنسرو شده ممکن است زودتر از زمان مورد انتظار، حتی قبل از تاریخ مشخص شده خراب شوند. در واقع، اگر به یک مورد خاص در کنسروها توجه کنید، هرگز نباید چیزی را که داخل آن است بخورید.

    این مطلب را تا انتها بخوانید تا متوجه شوید در مورد محصولات کنسرو شده خود باید به دنبال چه چیزی باشید.

    از خوردن غذاهای کنسرو شده که به طور تصادفی منجمد شده اند جدا خودداری کنید. اگر در هوای بسیار سرد، قوطی کنسرو را در ماشین یا فرضا بیرون از منزل در زیرزمین گذاشته باشید، ممکن است به طور تصادفی یخ بزند. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) کالاهایی که منجمد شده اند ، برای خوردن ممکن است خطرناک باشند و مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کنند. هنگامی که غذای کنسروی یخ می زند، متورم می شود و سپس می ترکد و باعث شکستگی ظرف بسته بندی می شود.

    وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می‌کند: «اگر شکافها زنگ زده یا ترکیده‌اند، قوطی‌ها را فوراً بیرون بیندازید، قوطی ترکیده را در پلاستیک بپیچید و غذا را در جایی دور بریزید که هیچ‌کس، از جمله حیوانات، نتواند آن را مصرف کند». طبق گفته مرکز ملی نگهداری غذای خانگی (NCHFP)، غذاهای کنسرو شده باید در دمایی بین 50 تا 70 درجه فارنهایت برای حفظ بهترین و ایمن‌ترین کیفیت نگهداری شود.
    ممکن است بتوانید یک کنسرو منجمد را با اب کردن یخ آن به شیوه ای مناسب نجات دهید.
    در برخی موارد، ممکن است بتوانید یک کنسرو منجمد را نگهدارید و همچنان خوردن آن بی خطر باشد. وزارت کشاورزی ایالات متحده توضیح می‌دهد: «یک قوطی منجمد که ذوب نشده و متورم نشده است را می‌توان با خیال راحت در یخچال یخ زدایی کرد و از آن استفاده کرد.

    این ترفند ممکن است حتی اگر قوطی هنوز متورم است کارساز باشد – البته تا زمانی که زنگ نخورده یا نترکیده باشد. USDA توضیح می دهد: “اگر قوطی ها فقط متورم شده اند – و مطمئن هستید که تورم ناشی از انجماد بوده است – ممکن است قوطی ها همچنان قابل استفاده باشند.” بگذارید قوطی قبل از باز کردن در یخچال یخ زدایی شود.

    اما اگر در یخچال ذوب نشده باشد، خوردن آن بی خطر نیست.

    اگر غذای کنسرو شده شما به طور تصادفی منجمد شده اما کنار گذاشته شده و دیگر منجمد نشده است، باید آن را دور بریزید. به این دلیل که احتمالاً در دمای 40 درجه فارنهایت یا بالاتر ذوب شده که این در این حالت هم خطرناک است. طبق گفته NCHFP، بین 40 تا 140 درجه فارنهایت “منطقه خطر” در نظر گرفته می شود، زیرا ذوب شدن مواد غذایی کنسرو شده در این دما امکان رشد سریع باکتری ها، مخمرها و کپک ها را فراهم می کند.

    اما حتی اگر تمام مراحل را برای حفظ کنسرو منجمد درست دنبال کنید، خیلی مشتاق خوردن یا نگهداری آن نباشید. USDA هشدار می دهد: “اگر محصول ظاهر و/یا بوی طبیعی ندارد، آن را بیرون بیندازید. مزه آن را نچشید.” “اگر محصول طبیعی به نظر می رسد و/یا بوی آن عادی است، بلافاصله محتویات آن را با جوشاندن به مدت 10 تا 20 دقیقه کاملاً بپزید.” باکتری کشنده ای وجود دارد که می تواند در داخل غذاهای کنسرو شده رشد کند.

    باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینوم می تواند در داخل کنسرو رشد کند و مواد غذایی کنسرو شده را آلوده کند. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، این باکتری باعث بوتولیسم می شود، که یک بیماری جدی است “ای باکتری به اعصاب بدن حمله می کند و باعث مشکلات تنفسی، فلج عضلانی و حتی مرگ می شود.”

    مرکز CDC هشدار می دهد: “شما نمی توانید سم بوتولینوم را ببینید، بو کنید یا بچشید – اما چشیدن حتی مقدار کمی از مواد غذایی حاوی این سم می تواند کشنده باشد.” “قبل از باز کردن ظرف غذای کنسروی خریداری شده از فروشگاه یا کنسروهای خانگی، آن را از نظر آلودگی به بوتولیسم بررسی کنید. اگر احیانا ظرف نشتی یا برآمدگی دارد و متورم شده است، به احتمال آلودگی آن مشکوک شوید. اگر فکر می کنید ممکن است غذا آلوده باشد، در ظرف را باز نکنید و ان را دور بیندازید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: جهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    ۵۲۱ هزار تن گوشت مرغ در پاییز امسال عرضه شد

    پست بعدی

    مصرف کنسروها در این موارد ممنوع

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات:تخصیص ارز به واردات تن ماهیان در اولویت قرار گیرد

    مصرف کنسروها در این موارد ممنوع

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تاکید بر تقویت باور تعاون و قدرتمندسازی تعاونی‌ها

    تاکید بر تقویت باور تعاون و قدرتمندسازی تعاونی‌ها

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار و ۹۷۰ تومان تعیین شد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    در حال رایزنی برای گران کردن نان در تهران هستیم

    تخلفات گسترده در نانوایی‌ها؛ از کم‌فروشی تا فساد ناشی از یارانه آرد

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    ۴۰۰ هکتار سهمیه خراسان شمالی برای کشت برنج

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.