جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    ۶۲ درصد از محصولات کشاورزی گیلان در چرخه فرآوری قرار دارد

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: هم اکنون ۶۲ درصد از محصولات کشاورزی گیلان در ۲ هزار و ۱۰۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی استان فرآوری می شود.

    توسط آتنا نوریانی
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۶۲ درصد از محصولات کشاورزی گیلان در چرخه فرآوری قرار دارد

    قاسم جوادزاده روز یکشنبه  اظهار داشت: این واحدها ۶۲ درصد از محصولات کشاورزی گیلان به میزان یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن را در چرخه فرآوری قرار می دهند.

    وی افزود: البته ظرفیت اسمی صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی گیلان ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن است که به دلیل کمبود نقدینگی و مشکلات تامین مواد اولیه و سایر مشکلات اقتصادی خالی مانده است.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه هم اکنون افزون بر ۸۵ پروژه با ظرفیت ۳۲۸ هزار تن با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد در ساخت است، گفت: با راه اندازی این تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی ۷۰ درصد تولید کشاورزی استان در چرخه فرآوری قرار می گیرد.

    جوادزاده ادامه داد: با وجود اینکه گیلان در تعداد پروانه بهره برداری واحد های فرآوری رتبه نخست را دارد، اما از نظر میزان ظرفیت فرآوری جایگاه چهارم و از نظر اشتغال نیز با ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر شاغل رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

    وی بزرگترین مزیت سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان را تنوع محصولات کشاورزی مختلف در استان و اقبال عمومی سرمایه گذاران در این عرصه عنوان کرد و افزود: آمار ۱۰ سال گذشته نشان می دهد که بیش از ۶۵ درصد سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده که این مهم می تواند یک مزیت نسبی بزرگ در این بخش به شمار رود.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان باید در کیفیت و تنوع سازی محصولات انجام شود، اظهار داشت: متنوع سازی محصولات فرآوری شده، تولید مشتقات ثانویه حلقه های تولید و محصولات فرآوری شده که می توانند ارزش افزده به مراتب بالاتری داشته باشند، جایگاه مهم تر و بیشتری در اولویت های صنایع تبدیلی استان دارند.

    جوادزاده افزود: فرآوری محصولات کشاورزی فسادپذیر یکی از وظایف عمده و از رویکردهای مهم وزارت جهاد کشاورزی است که برای جهت دهی بیشتر این بخش در مسیر رونق اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی لازمست تا در هر منطقه جغرافیایی متناسب با محصولات کشاورزی خاص آن منطقه برای توسعه کمی و کیفی این صنایع در نظر گرفته شوند.

    وی افزود: برای رسیدن به این هدف باید برنامه ریزی حساب شده و بسیار دقیق داشته باشیم و هر محصول کشاورزی را با مدل خاص آن تولید نماییم تا به منظور فرآوری، صادرات، اشتغال و خودکفایی و ارزش افزوده زنجیره فرآوری و فرایندهای پس از برداشت مختص به خود را داشته باشد.

    جوادزاده بیان داشت: به دلیل بالا بودن هزینه های سرمایه گذاری و هزینه های تولید محصولات کشاورزی بدون در نظر گرفتن اهداف تعیین شده فوق نه تنها توجیه اقتصادی لازم را ندارد بلکه باعث هدررفتن منابع و افزایش ضایعات محصولات کشاورزی خواهد شد.

    وی در ادامه با بیان اینکه امروزه بیش از ۷۰ درصد هزینه های تولید محصولات فرآوری شده هزینه خرید و تهیه مواد اولیه مورد نیاز آنها است، افزود: اگر مواد اولیه مورد نیاز کارخانه های صنایع تبدیلی و غذایی به هر دلیلی در دسترس نباشد یا علیرغم موجود بودن با هدف فرآوری تولید نشده باشد یقینا توجیه اقتصادی  فنی نداشته و نمی تواند به شکل موثر و مستمر در چرخه فرآوری مورد استفاده قرار گیرد.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: از طرفی در شرایط اقتصادی کنونی سرانه سرمایه گذاری صنایع تبدیلی و غذایی حدود ۶ هزار میلیون ریال به ازای هر شغل مولد است و سرمایه گذاران مجبورند برای سرمایه گذاری هزینه های سرمایه گذاری بسیار بالایی انجام دهند، به همین دلیل بایستی امنیت اقتصادی و فنی برای سرمایه گذاران تا حدودی مشخص شده و تامین شود.

    ۶۶۰ کارخانه شالیکوبی گیلان نوسازی و تجهیز شده است

    جوادزاده در ادامه با اشاره به فعالیت یکهزار و ۴۲۵ کارخانه شالیکولی در گیلان اظهار داشت: از این تعداد حدود ۶۶۰ کارخانه نوسازی، تجهیز و اصلاح شده است که منجر به حدود ۴۵ هزار تن کاهش ضایعات در سال شده است که ۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال صرفه جویی اقتصاد دارد.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در حوزه چای نیز ۱۵۰ کارخانه چایسازی با ظرفیت ۲۵ تا ۳۰ هزار تن چای خشک ۹۰ درصد تولید چای خشک کشور را فرآوری می کنند، افزود: حدود ۳۵ درصد این کارخانه ها نیز اصلاح ساختار و تجهیز و نوسازی شده اند.

    وی اظهار داشت: افزون بر ۱۲۰ هزار تن ظرفیت بسته بندی برنج و بالغ بر ۲۳ هزار تن بسته بندی چای وجود دارد که طی چندسال گذشته بالغ بر ۱۰۰ برند برنج و ۵۵ برند چای هم به ثبت رسیده و در گیلان شروع به کار کرده اند.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه زیتون را یکی دیگر از محصولات اساسی گیلان نام برد و افزود: بیش از ۷۵ واحد فرآوری که عمدتاً در شهرستان رودبار قرار دارد توان فرآوری حدود ۳۶ هزار تن زیتون را دارند که نقش بسیار موثری در اقتصاد این شهرستان ایفا کرده است.

    وی کیوی و مرکبات را هم از جمله محصولات اساسی گیلان نام برد و اظهار داشت: با وجود بیش از ۸۸ واحد دارای پروانه بهره برداری سردخانه نگهداری محصولات کشاورزی و غذایی با ظرفیت حدود  ۱۹۵هزار تن نقش بسزایی در کاهش ضایعات و تنظیم بازار محصولات کشاورزی استان دارد که با سرانه ۸۰ کیلو گرم بالاتر از میانگین ۵۵ کیلوگرم متوسط کشوری و کشورهای توسعه یافته است.

    گیلان دارای ۳۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. برنج، چای، زیتون ،پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون ، فندق و مرکبات عمده ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند . گیلان همچنین یکی از تولید کنندگان مهم طیور در کشور است.

    گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

    ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌ های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌ های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود.

    شهرستان های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند.

    سرویس خبری:صنایع تبدیلی وتکمیلی کشاورزی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: جهاد کشاورزیصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    ساداتی نژاد: عرضه برنج خارجی در صورت نیاز بازار تداوم می‌یابد

    پست بعدی

    نگرانی برای تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    0

    کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری ۶۲۷ طرح و پروژه با سرمایه‌گذاری...

    بیشتر بخوانید
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی با کشاورزی قراردادی توسعه می‌یابد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    ممنوعیت فروش کالاهای غیرضروری در سوپرمارکت‌های فرانسه

    نگرانی برای تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.