جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۴ گام اساسی برای کاهش وزن سریع

    قریبا کسی نیست که برای خلاصی از چربی شکم تلاش نکرده باشد؛ از نوشیدن انواع دمنوش‌ها و رعایت رژیم‌های سالم تا ورزش، ماساژ و تمرینات بدنی متمرکز روی عضلات شکم و پهلو که همواره توصیه شده است، اما می‌دانیم که برای سوزاندن چربی‌های سمج شکم باید به شیوه‌های مختلف متوسل شد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هوای سرد صبحگاهی بر کاهش وزن چه افرادی تاثیر دارد؟

    آیا شکم صاف فقط متعلق به ورزشکارهاست؟ شکم صاف نه‌تنها بدن را زیبا جلوه می‌دهد بلکه برای حفظ سلامت بدن هم مهم است. تقریبا کسی نیست که برای خلاصی از چربی شکم تلاش نکرده باشد؛ از نوشیدن انواع دمنوش‌ها و رعایت رژیم‌های سالم تا ورزش، ماساژ و تمرینات بدنی متمرکز روی عضلات شکم و پهلو که همواره توصیه شده است، اما می‌دانیم که برای سوزاندن چربی‌های سمج شکم باید به شیوه‌های مختلف متوسل شد.

    یکی از روش‌های موفق در این راه کاهش نفخ شکمی است. دکتر مگان روسی در کتاب خود با نام «به خود غذای سالم بخورانید»، می‌گوید با تغییر ساده‌ای در رژیم غذایی می‌توان این نفخ را کاهش داد یا از بین برد. این روش‌ها را در مطلب پیش‌رو با هم مرور می‌کنیم.

     

    اول: غذاخوردن اصولی

    نشریه تلگراف به نقل از دکتر مگان می‌نویسد، از خوردن ‌یکباره حجم زیادی از غذا بپرهیزید، حتما غذا را خوب بجوید و غذاهای حاوی کربوهیدرات مضر یا فودمپ (FODMAP) را کمتربخورید زیرا سبب تحریک سیستم گوارش و بروز مشکلاتی مانند ورم و نفخ می‌شوند و روده کوچک را ضعیف می‌کنند.

     

    دوم: نفخ حبوبات را بگیرید

    این نشریه براساس توصیه‌های دکتر مگان سه راهکار ساده برای تغییر رژیم غذایی و کم کردن نفخ پیشنهاد داده است: درست است که حبوباتی مانند نخود، لوبیا و عدس منبع خوب پروتئین گیاهی و ریزمغذی‌های مهم محسوب می‌شوند، اما فیبر و فودمپ زیادی دارند. پس سعی کنید نفخ حبوبات را با چند بار شستن و پختن بگیرید و در حجم کمتر یعنی به‌اندازه یک‌چهارم فنجان مصرف کنید یا از جایگزین‌های حبوبات مانند غلات کامل، کینوا، برنج و جو استفاده کنید.

    کینوا غنی از پروتئین است و مصرف آن به کسانی که به گلوتن حساس‌اند هم توصیه می‌شود. با ترکیب ۲۵۰ گرم کینوای پخته، ۱۵۰ گرم پنیر فتا، نصف خیار، ۱۵۰ گرم توت‌فرنگی و یک مشت برگ نعناع یا ریحان و افزودن دو قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص، آب لیموترش تازه، کمی عسل، نمک و فلفل، یک سالاد سریع و آسان درست کنید.

     

    سوم: جایگزین‌های مناسب پیدا کنید

    پیاز و سیب‌زمینی پایه پخت بسیاری از غذاها محسوب می‌شوند، اما مقدار فروکتان، فیبر محلول که باعث نفخ می‌شود، در آن‌ها زیاد است. به‌جای استفاده از پیاز می‌توانید پیازچه یا پیاز کوهی یا روغن سیر را جایگزین کنید تا بدون آن‌که دچار نفخ شوید طعم و عطر پیاز و سیر را به غذای خود اضافه کنید. جایگزین مناسب بعدی رازیانه است. به طور مثال مرغ را به رازیانه آغشته کنید.

     

    چهارم: میوه‌های نفاخ را شناسایی کنید

    برخی میوه‌ها مثل سیب سرشار از فودمپ، فروکتوز و فیبرهستند که همه این‌ها باعث نفخ می‌شوند. دیگر میوه‌هایی که به‌دلیل نفاخ بودن باید کمتر بخورید، عبارت‌اند از زردآلو، گیلاس، خرما، انجیر، هلو، گلابی و آلو. هضم زغال‌اخته، توت‌فرنگی، تمشک، مرکبات و انگور برای معده آسان‌تر است. بهتر است در هر وعده یک تکه میوه بخورید تا روده بیش‌ازحد سنگین نشود. البته پختن میوه فیبر آن را تجزیه و هضمش را آسان‌تر می‌کند. کمپوت ریواس، زنجبیل و توت‌فرنگی درست کنید و آن را با ماست بخورید؛ پروبیوتیک موجود در ماست به هضم غذا کمک می‌کند.

    حدود ۲۵۰ گرم توت فرنگی خردشده، ۲۵۰ گرم ریواس خردشده، یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل، یک قاشق غذاخوری زنجبیل پوست‌کنده و خردشده، یک قاشق شیره افرا و یک قاشق غذاخوری آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه کمپوت شما آماده است. بعد از سرد شدن آن را در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکاهش وزنورزش
    پست قبلی

    ۴ قلم لبنیات بدون ابلاغ قیمت گران شد

    پست بعدی

    منیزیم: می‌تواند جان شما را نجات دهد!

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    خواص هلو برای سلامتی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید هلو بخوریم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    یکی از میوه‌های پرطرفدار فصل تابستان، علاوه بر طعم شیرین و آبدارش، خواص دارویی و سلامتی‌بخش فراوانی دارد. از تقویت...

    بیشتر بخوانید
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    به این 5 دلیل علمی منیزیم بیشتری دریافت کنید

    منیزیم: می‌تواند جان شما را نجات دهد!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    وزیر جهاد کشاورزی : ایران آماده مشارکت و همکاری در امنیت غذایی جهانی و پیشرفت روستایی است

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.