میانگین برداشت سیر در هر هکتار از مزارع استان اردبیل را ۴۰ تن در هکتار اعلام و بیان کرد: برداشت محصول از مزارع استان اردبیل از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شده مابقی محصول نیز تا نیمه خردادماه برداشت شده و روانه بازار مصرف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: محصول سیر برداشت شده در استان اردبیل بیشتر به استان های تهران، آذربایجان شرقی و مناطق مرکزی کشور ارسال میشود.
وی درعین حال گفت: میزان برداشت محصول ۴۰ هزار تن سیر تر شامل ساقه و پیاز است و زمانی که این محصول خشک می شود وزن آن به یک سوم کاهش می یابد.
کشت محصول سیر در شهرستانهای بیلهسوار، پارسآباد و اصلاندوز مغان که از قطبهای مهم کشاورزی کشور و استان اردبیل به شمار میرود، طی سالهای اخیر گسترش یافته است.
پیوست خبری : اخبار کشاورزی و باغبانی