شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور را عشایر تولید می‌کنند

    مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر گفت: تعداد دام‌ عشایر تقریبا ۲۹ میلیون رأس بوده که سالانه ۲۰۰هزار تن از گوشت قرمز کشور را تأمین می‌کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شاخص برخورداری آب شرب سالم عشایری به 54 درصد رسید

    جامعه عشایر کشور با جمعیت یک میلیون و ۱۱۵ هزار نفر و ۲۵۲ هزار خانوار سومین بخش جمعیتی بعد از جمعیت شهری و روستایی را تشکیل می‌دهند؛ البته در کلان موضوع عشایر نخستین جامعه بوده که پیش از جوامع روستایی و شهری شکل گرفته‌اند.

    داریوش نعمت الهی، مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران در گفت‌وگو با مهر به میزان تولیدات جامعه عشایری کشور اشاره کرد و گفت: عشایر، بهره بردار ۳۵.۵ میلیون هکتار از مراتع کشور بوده که ۴۲ درصد از مراتع کشور را شامل می‌شود.

    وی افزود: آمار تعداد دام‌های عشایر ۲۸.۸ میلیون رأس بوده که سالانه حدود ۲۰۰ هزار تن از گوشت قرمز کشور را تأمین می‌کنند. این آمار برابر با ۲۵ درصد از گوشت قرمز تولیدی داخل است.

    وی درباره اراضی کشاورزی جامعه عشایر عنوان کرد: ۷۹۰ هزار هکتار زمین‌های کشاورزی در اختیار این جمعیت بوده که در مجموع ۵ میلیون تن از محصولات کشاورزی و دامی کشور را تولید و به بازار عرضه می‌کنند؛ از این رو نقش بسزایی در تولید ناخالص ملی و اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

    مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه عشایر حافظان و مرزداران کشور هستند، یادآور شد: شعاری در سازمان امور عشایر وجود دارد که عنوان می‌شود هر چادر عشایری یک کارگاه تولیدی و یک پاسگاه اجتماعی، فرهنگی و مرزی است. جامعه عشایر به عنوان جمعیتی کوچ کننده، ۵۹ درصد از عرصه‌های کشور، قلمرو آنها به شمار می‌رود.

    دو راهبرد برای بهبود شرایط عشایر

    این مسؤول دولتی در ادامه سخنان خود به اهداف سازمان امور عشایر کشور برای بهبود شرایط جمعیت عشایری کشور اشاره کرد و گفت: این سازمان دو راهبرد در حوزه عشایر دارد؛ نخست ساماندهی کوچ عشایر و دوم ساماندهی اسکان آنها. راهبرد نخست باعث تسهیل و رفاه عشایر و ادامه کوچ آنها شده و در حوزه ساماندهی اسکان هم در واقع عشایری که داوطلب یکجانشینی و اسکان هستند زیرساخت‌ها برای آنها آماده شده و می‌توانند از مکان‌های آماده شده برای اسکان بهره مند شوند.

    تهدید یا فرصت؟

    آیا یکجانشینی سبب از بین رفتن عشایر و ماهیت این طبقه از جامعه نمی‌شود؟ نعمت الهی در پاسخ به احتمال تهدید ماهیت عشایر و از بین رفتن آنها با اسکان گفت: موضوع اسکان برای عشایری است که خود داوطلب به یکجانشینی هستند. همچنین بر اساس ظرفیتی که در مراتع کشور وجود دارد ادامه این گونه دامداری و دامپروری، منابع طبیعی را به مخاطره می‌اندازد.

    وی ادامه داد: سازمان امور عشایر برای جلوگیری از حاشیه نشینی عشایر در شهرها و روستاها این طرح را دنبال می‌کند.

    وی تاکید کرد: بر اساس آمارهای رسمی، جامعه عشایر در ۳ دهه گذشته تقریباً بین یک میلیون و ۱۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بوده و تغییری نداشته است.

    مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا قرار است جمعیت عشایر اسکان داده شوند، گفت: این گونه نیست بلکه سرریز جامعه عشایر اسکان داده می‌شود یعنی جمعیتی که اضافه می‌شود و برای آن ظرفیتی در این جمعیت وجود ندارد برای اسکان ساماندهی می‌شوند.

    نعمت الهی در توضیح این موضوع افزود: مراتع کشور برای تعداد مشخصی دام بوده و در حال حاضر هم تعداد دامی که در مراتع کشور وجود دارد بر اساس آماری که سازمان منابع طبیعی کشور اعلام کرده مازاد ظرفیت این مراتع است. به گفته کارشناسان این بخش اگر دام مازاد وارد مراتع شود باعث آسیب به این اراضی و از بین رفتن مراتع می‌شود؛ علاوه بر اینکه زمینه از بین رفتن جمعیت دامداران را هم فراهم می‌آورد. این امر ضروری می‌کند تا به تعداد مشخص دام وارد مراتع شود تا این امانت برای نسل‌های آینده باقی بماند.

    طرح زنجیره تولید گوشت قرمز

    یکی از خطرهایی که در حوزه تأمین پروتئین مورد نیاز کشور وجود دارد دلسردی دامداران و تغییر شغل در بخش دامپروری و حرکت به سوی کشاورزی است. نعمت الهی در این‌باره گفت: بر اساس برنامه کلان کشوری در وزارت جهاد کشاورزی و برنامه‌هایی که سازمان امور عشایر پیگیری می‌کند به دلیل اینکه بخشی از دام کشور در اختیار بهره برداران جامعه عشایری است در چند سال اخیر به دلیل خشکسالی، پوشش گیاهی کم شد و به همان نسبت دچار کاهش علوفه شدیم. این امر هزینه‌ها را افزایش داد. البته بخشی از هزینه‌ها به حذف ارز ترجیحی بر می‌گردد.

    وی اعلام کرد: سازمان امور عشایر کشور طرحی را تحت عنوان زنجیره تولید گوشت قرمز با رویکرد جدید دارد که این طرح بحث‌های آموزش، به گزینی، مدیریت تولید مثل و همچنین موضوع پرواربندی را در دل خود دارد که مدیریت می‌شود. این مدیریت از سوی تشکل‌های عشایری با تأمین خوراک مناسب توسط کارگاه‌ها و کارخانه‌های خوراک دامی که اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی در اختیار دارند خواهد بود. این امر با هدف پرواربندی با قیمت مناسب و ضریب تبدیل بهتر در حال پیگیری است.

    مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه طرح در سال‌های گذشته هم پیگیری می‌شد، اظهار کرد: از امسال هم با طرح به گزینی و مدیریت تولید مثل در حال ادامه آن هستیم تا بتوانیم راندمان و بهره‌وری را در جامعه عشایر ارتقا دهیم.

    تولید قراردادی و تنظیم بازار

    نعمت الهی درباره برنامه سازمان امور عشایر برای کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار، گفت: موضوع تولید قراردادی در حال پیگیری است امیدواریم به وسیله خوراک دامی که به شکل مدت دار از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در اختیار اتحادیه و شرکت‌های تعاونی عشایری قرار داده می‌شود تا تحویل عشایر شود هر چه زودتر به مرحله اجرا برسد.

    وی گفت: به این ترتیب پرواربندی تسهیل شده و بعد از ۴ ماه که دامداران دام خود را به بازار عرضه کردند هزینه نهاده‌های دامی پرداخت می‌شود.

    مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران درباره زمان اجرا این طرح گفت: کارها در حال انجام است زمان نمی‌توان اعلام کرد. قراردادها و شیوه نامه‌ها تنظیم و ارسال شده است تشکل‌ها پیگیر هستند تا با عشایر قراردادها را ببندند و در ادامه با شرکت پشتیبانی امور دام موضوع انجام خواهد شد.

    وی درباره قیمت گوشت قرمز با طرح تولید قراردادی گفت: قیمت گذاری با ستاد تنظیم بازار و معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی است. نرخ نهاده‌های دامی مشخص است اتفاقی که رخ می‌دهد این است که تأمین آن مدت دار خواهد بود که بر اساس نقدینگی و خوراک دامی که در اختیار عشایر قرار می‌گیرد عشایر دام خود را دیگر نارس و با وزن کمتر به کشتارگاه منتقل نمی‌کنند. به این ترتیب با تولید بیشتر کمبودی در بازار وجود نخواهد داشت.

    تولید گیاهان دارویی در دستور کار است

    نعمت الهی درباره ظرفیت عشایر در تولید داروهای گیاهی هم گفت: عشایر با توجه به ظرفیتی که در مراتع وجود دارد و کاشت در اراضی کشاورزی می‌توانند کسب درآمد کنند. طرح تولید گیاهان دارویی از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته به این ترتیب تسهیلات لازم در اختیار عشایر قرار داده خواهد شد تا زیر نظر سازمان منابع طبیعی جمع‌آوری گیاهان دارویی را در مراتع پیگیری کنند.

    مدیرکل دفتر به سازی امور تولید سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه طرح تولید گیاهان دارویی تأثیر بسیاری در اقتصاد جمعیت عشایر و اقتصاد کلان کشور خواهد داشت به شرط اینکه طرح ادامه دار بوده و بتوانیم آن را توسعه دهیم.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    • بیشتر بخوانید:
    • رییس سازمان امور عشایر: عشایر کشور سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند
    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: بازارعشایرگوشت قرمز
    پست قبلی

    صادرات بیش از ۵۸ هزار تن محصولات کشاورزی از شلمچه به عراق

    پست بعدی

    احتمال ورود دسته‌های ملخ به خوزستان/ فعال شدن ۱۳۹ اکیپ پایش

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پرواز ملخ‌های صحرایی در آسمان هرمزگان

    احتمال ورود دسته‌های ملخ به خوزستان/ فعال شدن ۱۳۹ اکیپ پایش

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.