“جواد طهماسبی” روز دوشنبه با اعلام این مطلب به رسانه ها افزود: به دلیل شرایط آب و هوایی ویژه لرستان هر ساله حدود ۲۰ هزار هکتار از اراضی آبی استان به کشت انواع صیفی و سبزیجات اختصاص مییابد.
وی گفت: به منظور صرفه جویی در مصرف، آبیاری به روش نوار تیپ و میکرو در دستور کار قرار دارد و استفاده از کودهای ریزمغذی جهت تولید محصول سالم، از برنامه های اصلی و اولویت دار سازمان جهاد کشاورزی لرستان است.
طهماسبی به مشکلات و کاستی های فرآوری محصولات زراعی اشاره کرد و اظهار داشت: نبود مکان مناسب ذخیره سازی، انبارهای فنی و کانتینر های مخصوص باعث شده است تولیدات سیفی استان به صورت تازه خوری مصرف شود.
وی در مورد توسعه صنایع تکمیلی و غذایی گفت: به دلیل کمبود صنایع تبدیلی در استان، اغلب این محصولات به صورت خام فروشی مصرف یا به استانهای همجوار عرضه می شوند.
وی تاکید کرد: از سرمایه گذارانی که دارای اهلیت هستند دعوت می شود در این حوزه حضور یابند و سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز مجوزهای لازم را صادر خواهد کرد.
سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی