احمد داوطلب افزود: خراسان رضوی همچنین با تولید ۸۳ هزار و ۲۸۰ تُن گوشت قرمز رتبه نخست تولید این محصول را در کشور دارد.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه تولید شیر این استان با تولید یک میلیون و ۱۵۷ هزار تن شیرخام بعد از استانهای اصفهان و تهران رتبه سوم را در کشور دارد.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سالانه ۱۴۰ هزار تن تخممرغ معادل ۱۴ درصد از حجم کل تولید این محصول پروتئینی در ایران در خراسان رضوی تولید می شود که ۵۰ هزار تن آن مازاد بر مصرف استان است و در این زمینه خراسان رضوی پس از استان تهران دومین تولیدکننده تخممرغ در ایران محسوب میشود.
داوطلب ادامه داد: طی نیمه نخست امسال بیش از ۷۸ هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید شد که از این نظر خراسان رضوی رتبه اول تا سوم را در کشور دارد.
استان خراسان رضوی با جمعیت دامی ۱۵.۸ میلیون واحد سالانه بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول در حوزه دام و طیور تولید میکند که از این نظر رتبه برتر را در کشور دارد و دارنده رتبههای متعدد در زیرمجموعههای این بخش از تولید و تامین مواد غذایی است.