چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ۱۵ تا ۲۰ درصد محصولات ارگانیک کشور صادر می‌شود

    نیاورانی گفت: نزدیک ۸۰ درصد تولید محصولات ارگانیک ما داخل کشور به فروش می رسد و بین ۱۵ تا ۲۰ درصد صادر می‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۱۷, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۱۵ تا ۲۰ درصد محصولات ارگانیک کشور صادر می‌شود

    نیاورانی نائب رئیس انجمن ارگانیک ایران در برنامه رادیویی به سوالات زیر در حوزه محصولات ارگانیک پاسخ داد.

     آیا می‌توانیم ادعا کنیم در کشورمان محصولات ارگانیک تولید می‌کنیم و کشورمان در این زمینه در چه جایگاهی قرار دارد؟

    نیاورانی: درخصوص محصولات ارگانیک ما تقریبا تا ۱۱ سال پیش جایگاهی را در رنکینگ جهانی نداشتیم، الان جزو ۳۵ کشور اول در تولید و فروش محصولات ارگانیک هستیم. خوشبختانه ما محصولات بسیار ارگانیکی داشتیم که به صورت ذاتا ارگانیک بوده و به علت نداشتن امکانات تائیدیه‌های مجاز این‌ها بصورت غیرارگانیک فروخته می‌شده و کشورمان آن بهره وری خاص را از این محصولات نمی‌کرده مثل انجیر استهبان، پسته وحشی که در جنگل‌های سرخس خراسان شمالی است و محصولات دیگری که بصورت صمغ‌های گیاهی داشتیم.

    در ده سال گذشته تلاش‌هایی که از طرف انجمن ارگانیک ایران و وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و مسئولان ذی ربط شده، فعلا به جایگاه خوبی رسیدیم، ولی باید بسیار از این جایگاه بالاتر رویم و کشورمان جایگاه بالاتری را در دنیا دارد.

    چه مقدار از محصولات ارگانیک وارد بازار داخل کشور می‌شود و آیا ما صادرات محصولات ارگانیک هم داریم؟

    نیاورانی : نزدیک ۸۰ درصد تولید محصولات ارگانیک ما داخل کشور فروخته می‌شود، بین ۱۵-۲۰ درصد صادر می‌شود.

    با تغییراتی که در کار واردات و صادرات می دهیم و قوانین جدیدی که داشته باشیم می‌توانیم دست به محصولات ارگانیک بسیار بیشتری بزنیم. ما میوه جاتی داریم که می‌توانیم آب آن‌ها را برای آب میوه ارگانیک استفاده کنیم، ولی چون باید افزودنی شکر داشته باشد و ما در داخل کشور تولید شکر ارگانیک نداریم می‌توانیم با واردات شکر ارگانیک بیش از ۳۵ نوع محصول ارگانیک دیگر تولید کنیم که هم صادر شود و هم هزینه واردات را جبران کند و هم خودش برای مصرف داخل کشورمان و انواع و اقسام افرادی که باید از محصولات ارگانیک استفاده کنند مورد مصرف قرار بگیرد.

    مراکز فروش محصولات ارگانیک متفاوت است با فروشگاه‌های دیگر؟ آیا جا‌های مشخصی برای این موضوع در نظر گرفته شده است؟

    نیاورانی: فروشگاه‌های ارگانیک مشخص است و در سردرشان نوشته شده و تائیدیه انجمن ارگانیک را دارند جا‌هایی که تائیدیه انجمن ارگانیک را دارند مورد تائید ما است و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم بخش‌هایی را به محصولات ارگانیک اختصاص دادند که آن هم محصولاتی که تائیدیه دارند و تائیدیه گواهی آزمایشگاه‌های بین المللی را دارند مورد تائید ما هستند که مردم می‌توانند استفاده کنند.

     از آقای شاکری شنیدیم که برای این که متوجه شویم یک محصول ارگانیک است باید درخواست گواهی آن محصول را از فروشنده بگیریم، اما آیا برچسب خاصی روی بسته بندی وجود دارد برای این موضوع در نظرگرفته شده است؟

    نیاورانی : بله انجمن ارگانیک خودش علامت خاصی را دارد که رویش نوشته شده انجمن ارگانیک و یک طرح گندم سبزرنگ است که وقتی زده می‌شود یعنی انجمن تمامی آن مدارک بین المللی را از آن محصول گرفته چک کرده و مراحل مختلف را دیده و تائید کرده در آن مرحله این گواهی را صادر کردند که این کالا به عنوان ارگانیک قابل فروش است، من موضوعی را کوتاه توضیح دهم.

    وقتی ما راجع به ارگانیک بودن یک محصول تائیدیه می‌دهیم با این فرض می‌دهیم که خدای نکرده بیماری که ممکن است که سرطان داشته باشد و دارویی شیمیایی مصرف می‌کند مثل یک کودک، مثل یک شخصی که در معرض شیمی درمانی است آن می‌خواهد از این محصول استفاده کند و هیچ ماده شیمیایی وارد بدنش نشود که فعل و انفعالات دیگری دهد و خدای نکرده باعث شود که این شخص به سلامتش آسیب بخورد، ما با این دیدگاه نگاه می‌کنیم به مسئله ارگانیک به همین خاطر شما مطمئن باشید آن چیزی که تائیدیه داشته باشد حتما همه جوانبش رعایت شده است.

     چون شرایط تولید محصولات ارگانیک مشکل است، آیا می‌شود گفت که محصولاتی که تولید شده بیشتر گواهی شده و سالم هستند تا ارگانیک؟

    نیاورانی: خیر محصولاتی که تولید شده و ارگانیک هستند ۱۰۰ درصد ارگانیک هستند، محصول سالم روند دیگری دارد و راه دیگری دارد و کار دیگری دارد و اصلا ما این‌ها را با هم قاطی نمی‌کنیم، چون این‌ها برای بیماران استفاده می‌شود.

    با چه چالش‌هایی در موضوع محصولات ارگانیک و محدودیت‌هایی مواجه هستید؟

    نیاورانی نائب: ما همکاری بیشتر وزارت جهاد کشاورزی را می‌خواهیم، این کار یک کار ملی است یک کاری که برای بخش خصوصی یا دولتی باشیم نیست، همکاری نزدیک‌تر اداره استاندارد ایران و همکاری مردم را می‌خواهیم که در رابطه با ارگانیک حساسیت خاصی داشته باشند و هر محصولی را به عنوان ارگانیک نخرند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربخش کشاورزیصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیمحصولات ارگانیکمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با توسعه گلخانه ها

    پست بعدی

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    طی هفته های اخیر بازار برنج ایرانی با نوسانات چشمگیری روبرو شد که هریک از کارشناسان و فعالان بازار دلایلی...

    بیشتر بخوانید
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.