حسین فضلی روز سه شنبه با بیان اینکه این میزان نهاده دام و طیور به استان تخصیص داده شده و در استان توزیع شده است خاطرنشان کرد: نهاده ها شامل ۲۷ هزار تن کنجاله سویا، ۷۴ هزار تن ذرت و ۴۱هزار تن جو است.
وی با اشاره به تامین مرغ مورد نیاز استان نیز گفت: از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۱۷ هزار تن مرغ در همدان کشتار شده است.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی همدان در امور تنظیم بازار کمبود مرغ در استان را به دلیل کاهش جوجه ریزی در خردادماه عنوان کرد و افزود: دلیل دیگر کمبود مرغ افزایش دمای هوا در استان های جنوبی است.
وی متوسط جوجه ریزی در استان همدان را ماهانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه ذکر کرد و گفت: این میزان جوجه ریزی بیش از نیاز استان است.
فضلی ادامه داد: از خرداد ماه دمای هوای استانهای جنوبی بالا است و تهویه به سختی انجام می شود و رغبت به جوجه ریزی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: ۵۲۴ واحد مرغداری در استان همدان وجود دارد که در هر دوره تناوب ۳۲۰ واحد جوجه ریزی دارند که در خردادماه تعداد واحدهای فعال کاهش داشت.
فضلی علت کمبود مرغ استان همدان را خروج مرغ به استان های مرکزی و جنوبی عنوان کرد و گفت: خرداد ماه ۹۰ واحد با تعویق وارد مدار شد و تولید مرغ از ۱۳۷ تن در طول روز به ۱۰۷ تن کاهش یافت.
وی افزود: تیرماه امسال ۱۸۵ هزار جوجه ریزی در مرغداری ها انجام شد که از این هفته روزانه ۲۰۰ تن مرغ در استان توزیع می شود و مشکلی در تولید و توزیع مرغ استان وجود ندارد.
وی عنوان کرد: ۵۲۳ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۱۹ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در استان همدان فعال است.