دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۰ تغییری که بعد از ترک قهوه برایتان اتفاق میفتد

    طعم گس و تلخ می‌تواند از دلایل اعتیاد به قهوه باشد. شاید به طور مستقیم از قهوه‌ی خالص استفاده نکنید؛ بلکه مشتقات آن مانند لاته، نسکافه و کاپوچینو مورد علاقه‌ی شما باشد. در این صورت نیز کافیین موجود در این دسته از نوشیدنی‌ها می‌تواند گرایش شما را توجیه کند.

    توسط آتنا نوریانی
    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    در میان ایرانی‌ها چای محبوبیت بیشتری نسبت به قهوه دارد و به طبع اعتیاد به چای نیز بیشتر از نوشیدنی‌های دیگر است؛ ولی نمی‌توان از اعتیاد به قهوه به سادگی گذر کرد. جالب است بدانیم قهوه روز به روز در ایران طرفداران بیشتری پیدا می‌کند. کافیین، طعم گس و تلخ می‌تواند از دلایل اعتیاد به قهوه باشد.

    به گزارش د هلثی؛ شاید به طور مستقیم از قهوه‌ی خالص استفاده نکنید؛ بلکه مشتقات آن مانند لاته، نسکافه و کاپوچینو مورد علاقه‌ی شما باشد. در این صورت نیز کافیین موجود در این دسته از نوشیدنی‌ها می‌تواند گرایش شما را توجیح کند. در ادامه به تغییراتی در زندگی روتین شما که بعد از ترک قهوه به وجود می‌آید می‌پردازیم.

    ۱. کم کردن وزن: بسته این موضوع که شما چه نوع قهوه را دوست دارید ممکن است بعد از ترک قهوه کاهش وزن داشته باشید. اگر قهوه خود را با شکر، خامه و دیگر موادی غذایی پرکالری میل می‌کنید قطعا بعد از ترک آن با کاهش وزن مواجه می‌شوید.

    در سال ۲۰۱۷، نتیجه‌ی پژوهشی در مجله‌ی سلامت عمومی منتشر شد که ثابت می‌کرد دو نفر از هر ۳ نفر قهوه خود را با قهوه می‌نوشند.
    ۱۰ تغییری که بعد از ترک قهوه برایتان اتفاق میفتد
    ۲. اضافه وزن کردن: یکی از خواص قهوه در صبح کم کردن اشتها و لاغری است. در این صورت اگر شما قهوه بدون شکر صبح را ترک کنید، نیاز به خوردن صبحانه کامل دارید که ممکن است وزن اضافه کنید.

    ۳. می‌توانید بهتر بخوابید: کافیین موجود در قهوه و مشتقات آنها، ساعت و کیفیت خواب شما را برهم می‌ریزد. وقتی قهوه را ترک می‌کنید خواب شما عمیق‌تر و بیشتر از قبل می‌شود. طبق مطالعاتی در سال ۲۰۱۳، در مجله‌ی کلینیک پزشکی خواب، نوشیدن ۶ ساعت قبل ازبر کمیت و کیفیت خواب اثر منفی می‌گذارد.

    ۴. سردردهای مکرر: ترک قهوه به کمبود هورمون‌های آدرنالین و دوپامین منجر می‌شود، هورمون‌هایی که در هنگام خستگی و استراحت به کمک ما می‌آیند. با مصرف مکرر قهوه، کافیین در ترشح این هورمون‌ها به میزان طبیعی، اختلال ایجاد می‌کند. بعد از ترک قهوه و تا زمان بازتولید هورمون‌ها، این سردردهای گهگاهی ممکن است به سراغتان بیایند که البته موقتی هستند.

    ۵. احساس مریض بودن: سردرد تنها نشانه‌ی ترک قهوه نیست. کسانی که در دوره‌ی ترک قهوه بودند علائمی دیگر مانند افسردگی، اضطراب، سرگیجه، بی‌خوابی، علائمی مانند آنفولانزا، کج‌خلقی، عدم تعادل روحی و تنبلی را گزارش دادند؛ اما نکته‌ی مثبت اینجاست که ایبن علائم موقتی هستند و تنها برای مدت کمی (تقریبا دو روز) شما را درگیر می‌کنند.
    ۱۰ تغییری که بعد از ترک قهوه برایتان اتفاق میفتد
    ۶. لبخند زیباتری خواهید داشت: قهوه محلول اسیدیته است که این به معنای باقی ماندن در بین دندان‌ها و به مرور زمان از بین بردن و جرم گرفتن دندان‌هاست. ترک قهوه در قدم اول به داشتن دندان‌های سالم در طول زندگی کمک می‌کند.

    ۷. کمبود آنتی اکسیدان: طبق تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۵ و۲۰۱۸ انجام شد، کسانی که قهوه می‌نوشند از مقدار زیادی آنتی اکسیدان بهره می‌برند که از بیماری‌هایی مانند پارکینسون و آلزایمر جلوگیری می‌کند و احتمالات دیگر بیماری‌ها را نیز کاهش می‌دهد؛ ولی مجموع مضرات و خواص قهوه به ترک اعتیاد آن بیشتر تاکید دارد. شما می‌توانید با مصرف سبزیجات تازه، میوه و نوشیدنی‌هایی مانند چای، جای خالی آنتی اکسیدان‌ها را پر کنید.

    ۸. عدم تمرکز: ترک قهوه شما را دچار خستگی کاذب و نوسانات حالات روحی قرار می‌دهد که موجب عدم توانایی تمرکز بر موضوعات مختلف می‌شود. سعی کنید آدامس بجوید تا مغزتان را بیدار و هوشیار نگه دارید.

    ۹. دچار یبوست شدن: کافیین به عنوان نوعی مسهل در روده عمل می‌کند که گوارش را تسهیل می‌بخشد. با ترک قهوه این امکان وجود دارد که دچار یبوست شویم. اما راه‌حل‌های سالم‌تری برای تسهیل گوارش نیز وجود دارد. تنها سعی کنید غذاهای فیبردار به مقدار زیاد، آب فراوان و ورزش منظم را در برنامه‌ی خود داشته باشید.

    ۱۰. احساس آرامش بیشتر: اگر مدام پای خود را تکان می‌دهید و صندلی خود را می‌چرخانید، بهتر است با شات‌های دابل اسپرسو خداحافظی کنید. کافیین قهوه باعث افزایش ترشح هورمون آدرنالین و استرس در بدن می‎شود که با ترک قهوه این فشار از بدن برداشته می‌شود و به آرامش بیشتری می‌رسید.

     

    سرویس خبری:علمی-تغذیه وسلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    آیا سرکه سیب برای لاغری موثر است؟

    پست بعدی

    خشکسالی به ۹۵ درصد مزارع دیم شوشتر خسارت وارد کرد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد خسارت ۸۰ درصدی خشکسالی به اراضی دیم خوزستان

    خشکسالی به ۹۵ درصد مزارع دیم شوشتر خسارت وارد کرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    ایران در تولید دانه‌های روغنی ظرفیت خودکفایی دارد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.