یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home فناوری غذا

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( راهکارهایی برای مقابله با رکود اقتصادی در دوره فراگیری کرونا ) به قلم مهندس حیدر توکلی شانجانی رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی آی سودا

    شیوع بیماری کرونا بعد از حوزه سلامت، بیشترین تاثیر را در حوزه اقتصاد گذاشته و تمام کشورها از جمله ایران به یقین رسیده‌اند که دوران پُرتلاطمی در حوزه اقتصادی خواهند داشت. همه‌گیر شدن ویروس ناخوانده کرونا ، در فرآیند تولید، کاهش تقاضا، افزایش بیکاری و کاهش سطوح درآمدی تاثیر مستقیم داشته است.

    توسط پروانه خانی
    دی ۱۴, ۱۳۹۹
    در فناوری غذا
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مهندس حیدر توکلی شانجانی

    حیدر توکلی شانجانی رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی آی سودا  از برندهای صاحب نام در زمینه‌ی تولید انواع شکلات، آبنبات و تافی، کیک و کلوچه و …در یادداشت اختصاصی برای پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) در مورد راهکارهایی برای مقابله با رکود اقتصادی در دوره فراگیری کرونا نوشته است:

    آنطور که از اخبار میشود فهمید این است که این بیماری مدتها و بلکه برای همیشه با ما است. فعلا باید با امواج سوم و چهارم و… آن روبرو شد. به تبع عوامل شیوع کرونا همه کسب و کارها دچار دگرگونی می‌شوند بعضی ها رونق بیشتر و بعضاً نیز با رکود بازار مواجه میشوند.لدا پیش بینی می‌شود که رکود در نظام اقتصادی قنادی‌ها فعلا افزایش پیدا کند.

    این تکانها موجب افزایش قیمت مواد اولیه شده و نظم معمولی بازار را نیز که بر مبنای خرید نسیه می‌باشد، به هم میریزد و به سمت خرید نقدی و حتی پیش پرداخت پیش می رود.

    صنف به سمت کوچکتر و ضعیفتر شدن پیش میرود.

    اولا توصیه می‌شود که با ایجاد اطاق فکر و بکار گیری ابزارهای مناسب مانند طوفان مغزی و بسیج اندیشه ها و … بطور اساسی به این مشکل پرداخته شود.

    ثانیا با نو آوری در تولید و بسته بندی و اطلاع رسانی کامل مبنی بر اینکه این محصولات گواهی عدم کوید ۱۹ دارند، میتواند بازار جدیدی را ایجاد کند

    ثالثا با ایجاد بسته ی فروش مواد اولیه کامل یک شیرینی با دستور العمل آن، به سمت بازارهای جدید میتوان رفت.

    مثلاً در یک بسته زیبا مواد اولیه یک کیلو شیرینی نارگیلی شامل آرد، شکر، پودر نارگیل و روغن و … بطور مجزا بسته بندی شود و در اختیار خریداران قرار گیرد تا خودشان بپزند.

    چون همه مواد اولیه مورد نیاز در آن بسته موجود می‌باشد دیگر نیازی نیست که خریداران مقدار زیادی از مواد را بخرند و یا اینکه نتوانند پیدا کنند.

    با سهولت طبق دستورالعمل، آنها را با یکدیگر مخلوط کرده و شیرینی مورد علاقه خود را با اطمینان از سلامتی می‌پزند.

    مدیریت کاهش هزینه نیز از عوامل ضروری است.

    از راهکارهای کاهش هزینه برق گرفته تا کاهش نیروی انسانی و یا دورکاری و …

     

    یادداشت / فناوری غذا

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: شیرینی و شکلاتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذایی آی سودافناوری غذاکرونامهندس حیدر توکلی
    پست قبلی

    برداشت گواوا در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شد

    پست بعدی

    اصلاح قانون خرید تضمینی راهی برای بی‌نیازی از واردات دانه‌های روغنی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ۱۰۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در لرستان خریداری شد

    توسط امیرحسین فتحی
    خرداد ۳۰, ۱۴۰۲
    0

    حجت اله بیرانوند امروز ۲۹ خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ۲۷ اردبیهشت ماه کار خرید گندم مازاد بر...

    بیشتر بخوانید
    صادرات دام اجرایی نشد/درخواست برای افزایش قیمت شیر و گوشت

    خراسان رضوی رتبه نخست‌کشور در پلاک‌گذاری دام را دارد

    فروردین ۲۹, ۱۴۰۲
    کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا

    کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا

    دی ۲۹, ۱۳۹۹
    مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( فناوری های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی) به قلم مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    آذر ۲۹, ۱۳۹۹
    پست بعدی
    افسار مصرف باید مهار شود/ در روغن بیش از ۸۰ درصد وارد کننده ایم

    اصلاح قانون خرید تضمینی راهی برای بی‌نیازی از واردات دانه‌های روغنی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چالش‌های تولید توت‌فرنگی

    پیش‌بینی تولید ۷۵۰ تن توت فرنگی در قائم‌شهر

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    تغییر اقلیم آرسنیک برنج را افزایش می‌دهد

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    ترخیص محصولات تراریخته منوط به اعلام نظر جهاد کشاورزی شد

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۴
    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    راهکارهای برنامه هفتم برای مقابله با بحران کم‌آبی

    نجات گندمزارهای گرمسار از خشکسالی با رهاسازی آب سرریز سد نمرود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.