شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید ماهانه مرغ به ۲۴۰ هزارتن رسید/ مشکلی در تامین مرغ کشور نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    گلایه از رونق صنعت مرغداری با “واردات” جوجه ۱روزه/پایش وضعیت سلامت جامعه با شناسایی باکتری روده

    دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست حمهوری با تاکید بر اینکه جوجه یک روزه از خارج وارد کشور می‌شود، ولی این گونه اعلام می‌کنند که صاحب هشتمین تولیدکننده مرغ در دنیا هستیم، گفت: در حوزه واردات محصولات، فناوری‌های پیچیده در نزد کشور صادرکننده می‌ماند و ما فقط محصول نهایی را وارد می‌کنیم و این امر نشان می دهد که کسی در کشور مراقب فناوری نبوده و حواسش نیست که کدام فناوری باید در کشور نهادینه شود.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    آذر ۲۹, ۱۳۹۹
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ماجرای معدوم کردن 15 میلیون قطعه تخم مرغ چه بود؟

    دکتر مصطفی قانعی امروز در مراسم رونمایی از  خط تولید استارتر لبنی توسط یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه در روده ما حدود ۲۰ گرم باکتری وجود دارد که مدیریت سلامت بدن بر عهده این باکتری‌ها است، افزود: این باکتری‌ها وضعیت سلامت بشر را تعیین می‌کنند و مشخص می‌شود که چه کسی سکته می‌کند و چه کسی مبتلا به پارکینسون می‌شود. با توجه به این موضوع می‌توان چنین استنباط کرد، کشوری در سلامت مردم موفق است که بداند در روده مردمانش چه نوع باکتری‌هایی وجود دارد تا از این نوع باکتری‌ها استفاده کند.

    وی دهه آینده را دهه پروبیوتیک‌ها دانست و ادامه داد: دلیل آن این است که شاهراه سلامت انسان به باکتری‌ها ختم می‌شود و سلامت باکتری‌ها به مدیریت پروژه پروبیوتیک بستگی دارد.

    قانعی با تاکید بر اینکه اساس تولید استارترهای لبنی، باکتری‌ها هستند، خاطر نشان کرد: با استفاده از باکتری‌ها می‌توان متناسب با ذائقه مردم محصول تولید کرد.

    دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با گلایه از عدم استفاده از فناوری در کشور خطاب به معاون علمی رییس جمهوری عنوان کرد: همانطور که مستحضر هستید، جوجه یک روزه از خارج وارد کشور می‌شود و نگهداری آنها در کشور به انجام می‌رسد، ولی این گونه اعلام می‌کنند که صاحب هشتمین تولیدکننده مرغ در دنیا هستیم.

    وی اظهار کرد: در چنین وضعتی وقتی قیمت ارز افزایش می‌یابد، مرغ نیز گران می‌شود؛ زیرا ما فناوری تولید مرغ نداریم و فقط آب و دانه به آنها می‌دهیم.

    قانعی با بیان اینکه کشورهای صادرکننده، همواره پیچیدگی‌های فناوری را در کشورشان نگه می‌دارند و محصول دیگری را به کشور ما وارد می‌کنند، نمونه آن را باید در تولید محصولات کشاورزی دانست که بذر آن از سایر کشورها وارد ایران می‌شود و بار آبیاری و کشت آن بر عهده خودمان است، اضافه کرد: همچنین در حوزه لبنیات استارترها وارد کشور می‌شود و مابقی تولید بر عهده خودمان است.

    رییس کمیته علمی ستاد ملی کرونا با تاکید بر اینکه در این مبادلات، فناوری‌های پیچیده نزد کشور صادرکننده می‌ماند و محصول حاصل از فناوری به کشور وارد می‌شود، خاطر نشان کرد: این امر نشان می دهد که کسی در کشور ما، مراقب فناوری نبوده و حواسش نیست که کدام فناوری باید در کشور نهادینه شود. ما باید حواسمان به ورود محصولات به کشور باشد.

    وی ادامه داد: یکی از شاهکارهای معاونت علمی در زمینه زیست فناوری این بوده که مراقب ورود چنین فناوری‌هایی از خارج به کشور بوده است تا از بسیاری مصیبت‌ها و بیماری‌ها و در ادامه آن پرداخت هزینه‌های گزاف درمان جلوگیری کند.

    قانعی با بیان اینکه ما باید بتوانیم ماست و لبنیاتی تولید کنیم که برای مردم خودمان جذابیت داشته باشد و در عین حال مقرون به صرفه باشد، یادآور شد: زمانی که ما ترکیب غذایی خوبی داشته باشیم، می‌توانیم از بروز بسیاری از بیماری‌ها همچون سرطان جلوگیری کنیم؛ از این رو هدف ما از بین بردن سرطان‌ها با سبک‌های غذایی به روش رشد باکتریایی است.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: ایسنا
    پست قبلی

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( فناوری های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی) به قلم مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    پست بعدی

    واردات ۳.۵ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری/ضرورت مراقبت از ذائقه ایرانی شکل گرفته طی ۵ قرن

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد
    اخبار دام طیور و آبزیان

    راهکار دانشگاهی برای جلوگیری از واردات بی‌رویه گوشت قرمز و تأمین نیاز داخلی به محصولات پروتئینی

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    در دنیای امروز ایجاد نژادهای ترکیبی(سنتز نژاد) در دام برای پاسخ دادن به نیاز سامانه‌های پرورشی و بازار بسیار استفاده...

    بیشتر بخوانید
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات ۳.۵ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری/ضرورت مراقبت از ذائقه ایرانی شکل گرفته طی ۵ قرن

    واردات ۳.۵ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری/ضرورت مراقبت از ذائقه ایرانی شکل گرفته طی ۵ قرن

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.