دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک یک درصد شد

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کودک شما آبمیوه طبیعی دوست دارد یا فرآوری شده؟

    موادغذای طبیعی بیشتر از مواد فرآوری شده برای کودکان لذت بخش است.

    توسط فاطمه خداویردی
    مرداد ۲, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود مواد اولیه صنایع تبدیلی کنسانتره و آبمیوه کشور

    یک مطالعه نشان می‌دهد که کودکان به احتمال زیاد غذاهایی را که فکر می‌کنند طبیعی هستند به گزینه‌های آزمایشگاهی ترجیح می‌دهند و آن‌ها را از نظر طعم، ایمنی و مطلوبیت بالاتر می‌دانند.

    محققان می‌گویند تمایل بزرگسالان به غذاهای طبیعی به خوبی مشخص شده است. با این حال، آخرین یافته‌ها نشان می‌دهد که این ترجیح غذایی در اوایل و اواسط کودکی نیز وجود دارد.یک مطالعه نشان می‌دهد که کودکان به احتمال زیاد غذاهایی را که فکر می‌کنند طبیعی هستند به گزینه‌های فرآوری شده توسط انسان ترجیح می‌دهند.

    آخرین یافته‌ها نشان می‌دهد که این سوگیری غذایی در اوایل و اواسط کودکی نیز وجود دارد.محققان دانشگاه‌های ادینبورگ و ییل ترجیحات بیش از ۳۷۴ بزرگسال و کودک در ایالات متحده را هنگامی که سیب و آب پرتقال ارائه کردند و از منشأ آن‌ها گفتند، مورد مطالعه قرار دادند.

    در مطالعه، به ۱۳۷ کودک ۶ تا ۱۰ ساله سه سیب نشان دادند. به آن‌ها گفته شد که یکی در مزرعه، یکی در آزمایشگاه و دیگری روی درختی در آزمایشگاه رشد کرده است. این تیم از پرسشنامه‌ها و مدل‌های آماری برای ارزیابی ترجیحات سیب کودکان از نظر طعم درک شده، ایمنی درک شده و تمایل به خوردن استفاده کردند. بزرگسالان در همان مطالعه برای مقایسه گروه‌های سنی شرکت کردند. محققان دریافتند هم کودکان و هم بزرگسالان سیب‌هایی را که فکر می‌کردند در مزارع پرورش می‌دهند به سیب‌هایی که در آزمایشگاه‌ها رشد می‌کنند ترجیح می‌دهند.

    کودکان هنگام بررسی اینکه چرا سیب مزرعه را انتخاب کرده‌اند، بیشتر به تازگی و در معرض نور خورشید بودنش، اشاره می‌کردند. بزرگسالان بیشتر به طبیعی بودن اشاره می‌کردند.

    در مطالعه دوم، ۸۵ کودک ۵ تا ۷ ساله و گروهی متشکل از ۶۴ بزرگسال، چند نوع مختلف آب پرتقال را ارائه کردند، که فقط یکی از آن‌ها در مزرعه تهیه شده و کاملا طبیعی بود.

    محققان دریافتند که اطلاعات مربوط به طبیعی بودن آب میوه تاثیر قابل توجهی بر رتبه بندی آن دارد.شرکت کنندگان بر اساس طعم درک شده، ایمنی و تمایل به مصرف به گزینه طبیعی‌تر گرایش پیدا کردند.

    هر دو مطالعه نشان دادند که سن تأثیر کمی بر نتیجه داشت، به طوری که کودکان ۵ ساله و ۱۰ ساله به طور مشابه پاسخ دادند. محققان می‌گویند این یافته‌ها نشان می‌دهد که باور مواد غذایی طبیعی خوب‌تر هستند را می‌توان در پنج سالگی و احتمالاً حتی سنین کم‌تر ایجاد کرد.

    دکتر متی ویلکس، از دانشکده فلسفه، روانشناسی و علوم زبان دانشگاه ادینبورگ، گفت: به طور کلی، ما شواهدی ارائه می‌دهیم که حداقل در آمریکا، تمایل به غذاهای طبیعی در دوران کودکی وجود دارد.

    این تحقیق اولین مورد را ارائه می‌دهد. گامی در جهت درک چگونگی شکل گیری این ترجیحات، از جمله اینکه آیا آن‌ها از نظر اجتماعی آموخته شده اند و چه چیزی باعث تمایل شات به مواد طبیعی می‌شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

     

     

    • بیشتر بخوانید:
    • رژیم گرفتن کودکان ممنوع
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آبمیوه طبیعیآبمیوه فرآوری شدهصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    عراق واردات ۷ محصول ایران را متوقف کرد/ کاهش ۳۰ درصدی خرید میوه باوجود فراوانی/ افزایش ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصدی هزینه‌های کشاورزی

    پست بعدی

    عوارض زیاده روی در مصرف چای

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    عوارض زیاده روی در مصرف چای

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار و ۹۷۰ تومان تعیین شد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    علت التهابات بازار شکر چیست؟

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    استرالیا چگونه 40 درصد خوراک دام کشور را از دیمکاری بدست می‌آورد

    قیمت روز دام زنده مشخص شد

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی به یک‌سال قبل برنمی‌گردد/ دولت در کار تولید و بازار سیب‌زمینی دخالت نکند

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.